Dragon Mania

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.2/5 ZİYARETÇİ
5,475 TOPLAM İNDİRME

Dragon Mania, sevimli yavru ejderhaları besleyip büyütüp eğiterek birer savaşçı ejderha haline getirebileceğiniz bir simülasyon oyunu.

Dragon Mania Legends, yapımcılığını Gameloft’un üstlendiği, hem dokunmatik ekranlı yeni nesil Windows 8 tabletlerde, hem de masaüstü bilgisayarlarda oynanabilecekaæ şekilde tasarlanmış bir ejderha yetiştirme ve savaştırma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Android platformunda oynaması ücretsiz olarak yayınlanan Dragon Mania apk indir, milyonlara hitap etmeye devam ediyor. Android platformunun yanı sıra iOS ve bilgisayar platformlarında da lansmana çıkan Dragon Mania ücretsiz, günümüzde milyonlara hitap etmeye devam ediyor. Rengarenk içeriklere ev sahipliği yapan oyun düzenli olarak güncellemeler de alıyor. Alınan bu güncellemeler ile de oyunculara sürekli yepyeni içerikleri deneyimleme fırsatı veriliyor.

Dragon Mania Özellikleri 

  • Ejder adasında inşa edebileceğiniz onlarca yerleşim birimi
  • En güçlü ejderleri çiftleştirerek en güçlü yavruları elde etme
  • 100’e yakın ejder türünü besleme, sevme, eğitme
  • Ejderlere özel beceriler öğretme
  • Ejderistan oyuncularını ziyaret etme, hediye gönderme

100’e yakın ejder türünün bulunduğu simülasyon oyununda yavru halde aldığımız ejderhaları eğiterek onları Vikinglerle ve diğer ejderhalarla savaştırıyoruz. Yumurtadan yeni çıkan ejderhanın gelişim aşamasını yavaş yavaş görmemize izin veren oyunda dilersek en güçlü ejderleri çiftleştirebiliyor ve daha tehlikeli yavrular elde edebiliyoruz.

Bizi Ejderistan adında ejderlerle dolu bir dünyanın içerisine sokan Dragon Mania, çevrimiçi oynama seçeneği de sunuyor. Besleyip büyüttüğümüz ve eğittiğimiz ejderhaları arenadaki oyuncuların karşısına çıkarabiliyor, savaşı kazanarak büyük ödüllerin sahibi olabiliyoruz. Kendi ejderha ordusunu kurmaya çalışacak olan oyuncular, renkli bir dünya içerisinde ilerlemeye çalışacaklar. Aksiyon ve eğlence yüklü bir atmosfere ev sahipliği yapan oyun, günümüzde milyonlarca oyuncu tarafından ilgiyle oynanmaya devam ediliyor.

Dragon Mania İndir

Android için Google Play, iOS için App Store üzerinde ve Windows için de Microsoft Store üzerinde lansmana çıkan Dragon Mania, ücretsiz olarak dağıtılıyor. Oynaması ücretsiz yapısı ile yayınlandığı günden bu yana milyonlara hitap eden yapım, başarılı gidişatına kaldığı yerden devam ediyor. İngilizce dil daesteğine sahip olan oyun, yıllardır çeşitli güncellemeler ile kendini geliştirmeye devam ediyor. Ülkemizde de sevilerek oynanabilen yapım, milyonlarca oyuncusuna eğlenceli ve bir o kadar da aksiyon yüklü anlar yaşatıyor. Oyunu hemen ücretsiz olarak indirebilir ve oyunun tadını çıkarmaya başlayabilirsiniz.

Erkan Calp

Dragon Mania

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
15,634 TOPLAM İNDİRME
26 MB DOSYA BOYUTU

Dragon Mania APK, ejderhaları yetiştireceğiniz eşleştirerek yeni türler oluşturarak savaşlara hazırlayacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunudur.

Dragon Mania APK, oldukça tehlikeli bir hayvan türü olan ejderhaları yetiştirip besleyeceğiniz ve aynı zamanda eşleştirerek yeni tür ejderhalar oluşturacağınız keyif veren Android uygulamalarından bir tanesidir.

Dragon Mania APK İndir

Oyundaki amacınız ejderha koleksiyonunuzu tamamlamak ve yapacağınız ejderha savaşlarına hazırlanmak. ejderhaları besleyerek onları yetiştirmeli ve aynı zamanda onları çiftleştirerek yeni tür ejderhalar meydana getirebilirsiniz. Ejderhalarınızı besledikçe seviyeleri daha yükselecek ve daha güçlü hale geleceklerdir. Büyüyen ejderhalarınızın yerlerini de geliştirmeniz gerekiyor.

Ejderhalarınızla savaşlara girmeden önce onları eğitmelisiniz. Eğitimli ve vahşi ejderhalar ile gireceğiniz savaşları kazanmanız durumunda büyük ödüller kazanabiliyorsunuz.

Yapacağınız savaşlarda karşınıza ister arkadaşlarınızı alın, isterseniz onlarla birlikte takım oluşturarak diğer rakiplere karşı birlikte savaşın. En iyi ejder yetiştiricisi olmaya çalışacağını oyunda zamanın nasıl geçtiğinin farkına varamayabilirsiniz.

Dragon Mania APK Oyun Özellikleri

  • Özel yetenekler ile birlikte gelen orijinal ejderhalar ve 11 farklı element
  • Yetiştirebileceğiniz 50 farklı ejderha türü
  • Ejderha savaşları için ejderhaları eğitebilme
  • Viking'lere baskın yaparak büyük ödüller kazanma şansı
  • Arkadaşlarınıza karşı veya onlarla birlikte savaşma

Ücretsiz olarak indirebileceğiniz Dragon Mania oyununu, heyecanlı ve farklı oyunlar seven Tüm Android kullanıcılarına tavsiye ederim. Hemen indirerek birbirinden vahşi ve aynı zamanda sevimli ejderhaları yetiştirmeye başlayabilirsiniz.

Dragon Mania Hile ve İpuçları

Ejderhalarınızın seviyesini yükseltin! Ejderhalarınızın seviyesini yükseltmenin en iyi yolu onları beslemektir. Dragon root, serulen palmiyeleri, yapraklı yeşillikler ejderhaların en sevdiği yiyecekler. En az iki çiftlik inşa edin. Bu şekilde bir tarafta serulen palmiyeleri veya yapraklı yeşillikler yetiştirip hasat ederken diğer yandan boşta ejderha kökü ekebilirsiniz. İki çiftliğe sahip olmak daha hızlı yiyecek toplamanızı sağlar.

Savaş stratejinizi belirleyin! Gücünüzü kanıtlamak için rakip ejderhalarla savaşabilir ve Büyük Hogwin’i kötü Viking ejderha ustasının pençelerinden kurtarabilirsiniz. Savaşmak için hazine sandığına ardından savaş simgesine dokunun. En fazla 3 ejderha alabilir ve ek avantajlar sağlayabilen paralı askerler kiralayabilirsiniz.

Takımınıza doğru ejderhayı alın! Takımınız için her zaman daha yüksek seviyeli ejderhalar seçin. Daha düşük seviyeli ejderhalar daha yüksek seviyeli bir düşmanla karşı karşıya kaldığında anında yenilirler. Takımınızda farklı element türlerine ait ejderhaların olduğundan emin olun. Kritik saldırı için yeşil alana basın. Bu, takip ejderhanın maksimum sağlığını azaltacaktır. Savaş sırasında 3 ejderha arasında geçiş yapabilirsiniz. Savaş alanına çağırmak için resmine dokunun. Her ejderhanın kendi bağışıklığı, zayıf yönü ve direnci olduğunu unutmayın.

Yaşamsal alanları yükseltin! Yaşam ortamlarını dokunarak yükseltebilirsiniz. Yükseltmerle elbette bedava değil ve zaman alıyor. Bir yaşam ortamı sadece bir ejderhayı barındırır. Yaşam ortamını yükseltmek daha fazla alan açar.

Ücretsiz elmas ve altın kazanın! Altın ve elmas elde etmenin çeşitli yolları var. Örneğin; Facebook hesabınızı bağladığınızda 50 elmas veriliyor. Bir ejderha savaşını kazandığınızda 2000’nin üzerinde altın ve yiyecek alabiliyorsunuz. Altın, yiyecek ve hatta elmas kazandırdığından günlük ödülleri de takip etmenizi öneririm. Para kazanmanın başka bir yolu da görevleri tamamlamak.

Ejderha ansiklopedisinden üreme kombinasyonlarını öğrenin! Oyun, size güçlü ateş püskürten yaratıklar yaratmanıza olanak tanıyan birçok üreme kombinasyonu sunuyor. Tamamen yeni bir yaratığa sahip olmak için bir üreme yuvasına ihtiyacınız var. Yuvaya ardından üre butonuna dokunun. Güçlü ejderhalar yaratmaya başlamak için iki yaratığa dokunun. Hazine sandığına ardından büyüteç simgesine dokunarak oyundaki tüm olası üreme kombinasyonlarının tam listesine erişebilirsiniz.

Barış YANIK

Dragon Mania

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9,132 TOPLAM İNDİRME
97 MB DOSYA BOYUTU

Dragon Mania, sevimli ejderhaları besleyip, savaşlara hazırladığınız kaliteli bir simülasyon oyunu.

Dragon Mania uzun adıyla Dragon Mania Legends, Windows Phone telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bir ejderha yetiştirme ve savaştırma oyunu.

Yumurtalarından çıkan ejderhaları besleyip, yetiştirmeniz ve iyi birer savaşçı olmalarını sağlamaya çalıştığınız bu simülasyon oyunu, Gameloft tarafından geliştirilmiş ve Türkçe dil seçeneği ile geliyor.

Farklı türde ejderhaların bulunduğu bir ada oluşturmanıza izin veren oyunda ejderlerinizi yetiştirerek onları efsanevi birer savaşçı haline getirmeye çalışıyorsunuz. Ejderhalarınızın büyümesini ve daha güçlü olmasını sağlayan çok sayıda bina bulunuyor. Seviye atladıkça yavru ejderhalarınız gelişiyor ve daha da güçlenerek diğer ejderlerle kapışacak düzeye geliyor.

Başarılı grafikler sunan Dragon Mania, sadece tek başınıza oynayabileceğiniz bir oyun değil. Sosyal ağ desteği sayesinde ejder savaşlarına arkadaşlarınızla birlikte katılabiliyor, diğer oyuncuları ziyaret edebiliyor ve onlara hediyeler gönderebiliyorsunuz. Hediye demişken başarıyla tamamladığınız her savaş sonrası özel ödüller kazanabiliyorsunuz.

Dragon Mania, büyük küçük herkesin oynayabileceği bir mobil oyun olmuş. Ancak kesinlikle boş zamanınızda açıp kapatabileceğiniz oyunlardan değil; ciddi anlamda zaman gerektiriyor ve yavaş ilerliyor. Simülasyon oyunlarından keyif alan biriyseniz kesinlikle es geçmeyin derim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dragon Sin

    Dragon Sin, ejderhalarla savaştığınız hack & slash türünde bir aksiyon oyunu
  • The Dragon Revenge

    The Dragon Revenge, Windows cihazınızda oynayabileceğiniz en hareketli ejderha savaş oyunu.
  • Supermarket Mania 2

    Supermarket Mania 2, Windows Mağazası'nda öne çıkan süpermarket yönetme oyunları arasında ve de ücretsiz.
  • Time of Dragons

    Time of Dragons online altyapıya sahip bir ejderha savaşı oyunudur
  • Like a Dragon: Infinite Wealth

    Like a Dragon: Infinite Wealth ile benzersiz bir hikayeye başlayın. Ichiban Kasuga ve Kazuma Kiryu’nun hikayesini kaçırmayın.
  • Like a Dragon: Ishin!

    Hemen Like a Dragon: Ishin indirin ve adalet arayışı ile yanan bir adamın başından geçenlere tanıklık edin.
  • Dragon's Dogma 2

    Dragon's Dogma 2, gelişmiş grafikleri ve ilk oyuna göre dört kat daha büyük olan haritasıyla birlikte oyuncularla buluştu.
  • Far Cry 3 Blood Dragon

    Far Cry serisinin en sıra dışı oyunuyla tanışın. Far Cry 3 Blood Dragon ile 80’ler komedisini ve açık dünya FPS deneyimini bir arada yaşayın.