DRAGON SLAYER

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
630 TOPLAM İNDİRME
414 MB DOSYA BOYUTU

DRAGON SLAYER kaliteli grafiklere sahip ejderha temalı bir oyundur

DRAGON SLAYER büyü gücümüz ile devasa ejderhalar ile karşılaştığımız epik bir ejderha avlama oyunudur.

Ücretsiz olan Android oyununda dağ kadar ejderhalarla karşılaşan ejderha avcılarını kontrol etmekteyiz. Kahramanlarımızın en büyük silahları ise farklı elementleri kontrol ettikleri büyü yetenekleridir. DRAGON SLAYER'ın fantastik dünyasında birçok farklı ejderha çeşidiyle karşılaşmaktayız. Bu devlere karşı kullanabileceğimiz ölümcül saldırı büyülerinin yanında bizi ejderhaların ateşinden, ısırıklarından, pençelerinden ve kuyruk kırbaçlarından koruyacak defansif büyüler de bulunmaktadır. Bu nedenle saldırılarımızı ve savunmamızı oldukça taktiksel bir şekilde planlamalı, doğru strateji ile ejderhaları alt etmeliyiz.

DRAGON SLAYER'da ejderhalarla karşılaşmalarımızda büyülerimizin yanında sihirli eldivenler, zırhlar, pelerinler gibi eşyalar bize yardımcı olmakta. Avladığımız ejderhalardan kazandığımız ödüllerle alabileceğimiz bu eşyalar oyunun heyecanını korurken oldukça yüksek kalitedeki grafikler oyunu çekici hale getirmektedir.

Detaylı ejderha ve karakter grafiklerinin yanında büyüler ve özel yetenekler de oldukça canlı görünmektedir. DRAGON SLAYER keyifli oyun yapısı, güzel grafikleri ve ödül sitemiyle denenmesi gereken bir oyundur.

Can Erdil Şentürk

DRAGON SLAYER

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
155 TOPLAM İNDİRME
33.5 MB DOSYA BOYUTU

Dragon Slayer ücretsiz olarak oynanabilen bir iOS oyunudur

Dragon Slayer büyünün ve ejderhaların hakim olduğu fantastik bir dünyada geçen bir ejderha avlama oyunudur. 

Ücretsiz olarak oynayabileceğiniz iOS oyunu Dragon Slayers adlı bir ejderha avlama ekibinin hikayesini konu alıyor. Bu ekibin bir üyesi olarak göreve çağrılıyoruz ve devasa boyutlardaki ejderhalarla savaşmak ve mağlup etmek için yola koyuluyoruz.

Birçok farklı tipte ve özellikte ejderha ile yüzleşeceğimiz heyecan dolu oyunda ejderhalar karşısındaki silahımız büyü gücümüzdür. Büyü gücümüzü hem saldırmak hem de savunmak için kullanabiliyoruz. Savaştığımız ejderhanın saldırı şekline göre belirleyeceğimiz defansif büyüler ve ejderhanın zayıf yönlerine uygun saldırmamızı gerektiren saldırı büyüleri oyuna stratejik bir hava katıyor ve oyunun heyecanını arttırıyor.

Dragon Slayer'da kahramanımıza büyülü kıyafetler ve zırhlar giydirebiliyoruz. Bize ek koruma ve saldırı gücü kazandıran bu kıyafetler ile oyun daha sürükleyici bir hal alıyor. Oyunun en güçlü yönü ise mobil oyunların sınırlarını zorlayan grafikleri. Eğer fantastik hikayeleri, aksiyonu ve gelişmiş grafikleri seviyorsanız Dragon Slayer'ı deneyebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Age of Lords: Dragon Slayer

    Age of Lords: Dragon Slayer, ortalığı birbirine katarak hem savaşacağınız hem de diğer ülkeleri yağmalayacağınız aksiyon dolu bir MMORPG oyunu.
  • Devil Slayer APK

    Devil Slayer APK, Android cihazlarda oynayabileceğiniz aksiyon RPG oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Undead Slayer

    Undead Slayer Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz başarılı bir rol yapma oyunudur.
  • US Army Zombie Slayer 3D 2017

    US Army Zombie Slayer 3D 2017 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir zombi oyunudur
  • Finger Slayer

    Finger Slayer, Android telefon ve tablet kullanıcıları için hazırlanmış boş zamanlar için ideal bir refleks oyunu.
  • Zombie Slayer

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz zombi öldürme oyunudur.
  • Dragon Of Samurai

    Dragon Of Samurai kolayca oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Double Dragon Trilogy

    Double Dragon Trilogy farklı Double Dragon oyunlarını mobil cihazlarımıza taşıyor