Dragon Theme

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
346 TOPLAM İNDİRME
1.5 MB DOSYA BOYUTU

Dragon Theme, CM Launcher kullanıcıları için özel olarak geliştirilen ücretsiz ve çok şık bir ejderha teması.

Dragon Theme, Android cihazları üzerinde CM Launcher uygulamasını kullanan kişiler için özel olarak geliştirilen ücretsiz bir ejderha teması.

Temaya özel düzenlenmiş olan bir çok ikon ile birlikte duvar kağıdı da içeren uygulama sayesinde akıllı telefon ve tabletleriniz mükemmel bir görünüme sahip olabiliyor.

Tamamen ücretsiz olan uygulamayı kullanabilmek için bu uygulamayı yükledikten sonra cihazınızda yüklü değil ise CM Launcher uygulamasını da yüklemeniz gerekiyor. Üzerine tıklayarak öncelikle CM Launcher'ı da yükleyebilirsiniz.

Anasayfanız üzerinde bir ejderha olmasını istiyorsanız ve Android mobil cihazınızın diğer cihazlardan farklı olmasını istiyorsanız Dragon Theme'yi mutlaka denemelisiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Grey Hola Launcher Theme

    Grey Hola Launcher Theme, Android cihazını kişiselleştirmek isteyenlere hitap eden bir tema.
  • Pinko Theme

    Pinko Theme uygulamasını kullanarak APUS Launcher yüklü Android cihazınızın çok daha güzel görünmesini sağlayabiliyorsunuz.
  • Urban Sunset Hola Theme

    Urban Sunset Hola Theme sayesinde Android cihazlarımıza şık bir hava katabiliyoruz.
  • Beautiful Theme

    Beautiful Theme, Android telefon ve tablet ekranlarının daha güzel görünmesini istiyorsanız ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir Android tema uygulaması.
  • Grey Skies Hola Theme

    Grey Skies Hola Theme, Hola Launcher kullanıcıları için özel olarak hazırlanan güzel ve sade bir tema uygulaması.
  • Luminous Hola Launcher Theme

    Luminous Hola Launcher Theme, Hola Launchr kullanıcılarının ücretsiz olarak kullanabileceği farklı ve güzel bir Android tema uygulaması.
  • Metal Maniac Hola Theme

    Metal Maniac Hola Theme, Hola Launcher ile birlikte kullanabileceğiniz metali bir görünüme sahip olan ücretsiz Android tema uygulaması.
  • Kiss Me Theme

    Kiss Me Theme, CM Launcher'ı Android cihazları üzerinde kullanan kişiler için ücretsiz ve şık görünen bir tema uygulaması.