Dragon Twist

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME

Dragon Twist mobil oyunu Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve oyuncularda efsane yılan oyununu andırmasıyla yönüyle heyecan yaratabilecek bir tür simülasyon oyunudur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen Dragon Twist mobil oyunu aç ejderhanızı doyurmak için kafa yoracağınız bağımlılık yaratabilecek simülasyon tarzı bir mobil oyundur.

Dragon Twist mobil oyununda ilk göze çarpan detay oyunun mobil oyunların atası olarak kabul edilen yılan oyununa çok benzemesi. Aynı şekilde oyun sahası üzerinde yer alan cisimleri topladığınız oyunda tek fark ejderhanın ateş toplarını takip etmesi. Ayrıca yatay bir hareketten ziyade ejderhanın hareketleri kıvrımlı olacak. Tabi bu da oyunu zorlaştıran etkenlerden biri. Zira kıvrımlı manevralara alışmanız biraz zaman alabilir. Ancak akıcı oynanışı ile Dragon Twist mobil oyunu bağımlılık yaratabilir. Oyun başında çeşitli ejderha karakterleri arasında seçim yapabilirsiniz. Sıkılmadan keyifle oynayacağınız Dragon Twist mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

Dragon Twist

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
138 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen Dragon Twist mobil oyunu ilk bakışta yılan oyununu andıran sürükleyici bir tür simülasyon oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Dragon Twist mobil oyunu, bir mobil oyun efsanesi olan yılan oyununa benzerliğiyle dikkat çeken macera ve simülasyon tarzlarında değerlendirilebilecek bir mobil oyundur.

Dragon Twist mobil oyununda tıpkı mobil oyunların atası olan yılan oyununda gördüğünüz oyun mekaniği ve detayların olması ilk etapta dikkatinizi çekebilir. Tıpkı yılanda olduğu gibi çeşitli cisimleri kısıtlı bir alan içerisinde toplayarak ilerleyeceksiniz. Ancak oyunda yer alan terimlerin değişik olduğunu belirtelim. Örneğin yılan yerine ejderha, besin yerine ise ateş topları oyunda yerini almış durumda.

Oynanışta da yılan oyunundan farklı olarak ejderhanın manevraları hemen göze çarpıyor. Yatay ve dikey olmak üzere düz hareketlerden ziyade Dragon Twist mobil oyununda ejderha kıvrımlı hareket ediyor. Bu detay ilk etapta oyuna ısınmanızı zorlaştırabilir. Ancak alıştığınız zaman oyunun akıcılığı içinde zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Keyifli bir mobil oyun Dragon Twist oyununu elinizden düşürmek istemeyebilirsiniz. Bağımlılık potansiyeli olan Dragon Twist mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dragon City APK

    Dragon City Mobile APK, büyülü bir şehir kurarak ejderhalar yetiştireceğiniz ve ejderhalarınız ile savaşlara gireceğiniz heyecanlı bir Android oyunudur.
  • Dragon Mania APK

    Dragon Mania APK, ejderhaları yetiştireceğiniz eşleştirerek yeni türler oluşturarak savaşlara hazırlayacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunudur.
  • Dragon Story

    Dragon Story, Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ücretsiz bir ejderha yetiştirme oyunudur.
  • Dragon Mania Legends

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir ejderha yetiştirme oyunudur.
  • Hungry Dragon

    Ejderha ile ortalığı birbirine katın.
  • Draconius GO: Catch a Dragon

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Draconius GO mobil oyunu, gerçek zamanlı olarak bir ejderha eğitmeni olabileceğiniz keyifli bir aksiyon oyunudur.
  • DRAGON SLAYER

    DRAGON SLAYER kaliteli grafiklere sahip ejderha temalı bir oyundur
  • Dragon Theme

    Dragon Theme, CM Launcher kullanıcıları için özel olarak geliştirilen ücretsiz ve çok şık bir ejderha teması.