Dragons of Atlantis

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
410 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

Dragons of Atlantis, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ejderhaların yer aldığı bir strateji oyunudur.

Dragons of Atlantis, Android kullanıcılarının akıllı telefonları ve tabletleri üzerinde ücretsiz olarak oynayabilecekleri, ejderhaların yer aldığı bir strateji oyunudur.

15 Milyon kullanıcısıyla dünya üzerinde en çok oynanan tarayıcı oyunlarından bir tanesi olan ve şimdi Android cihazlar üzerinde kullanıcılarla buluşan Dragons of Atlantis, oldukça sürükleyici bir oynanışa sahip.

Eski insanlar Atlantis'i tam bir çöküş döneminde yüzüstü bırakarak şehri terketmişlerdi. Bir ejderha varisi olarak sizin göreviniz, kendi ejderhalarınızı yetiştirmek ve Atlantis'i eski günlerine geri döndürmeye çalışmak.

Harabeye dönen şehrinizi yeniden inşa etmeli ve antik çağlara ait bilgiler ışığında Atlantis'i yeniden keşfetmelisiniz. Kendi şehrinizi geliştirin, ordunuzu kurun, kaynaklarınızı yönetin, düşmanlarınızla savaşın, görevleri başarıyla yerine getirin ve çok daha fazlasına ulaşın.

Yavru ejderhanızı yetiştirerek, ilerleyen zamanlarda savaşlarda kullanabilir ve ejderhanız yardımıyla savaş alanlarında düşmanlarınıza karşı üstünlük sağlayabilirsiniz.

Ayrıca diğer oyuncularla ittifaklar oluşturabilir veya diğer oyunculara karşı gerçek zamanlı olarak savaş verebilirsiniz. Tüm bunların dışında oyun içerisinde yer alan mesajlaşma sistemi ile arkadaşlarınızla sohbet edebilirsiniz.

Atlantis'i o eski güzel günlerine döndürmek ve bir ejderha varisi olarak kendinizi tüm dünyaya tanıtmak için Dragons of Atlantis'te sizler de hemen yerinizi alabilirsiniz.

Can Çevrim

Dragons of Atlantis

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
108 TOPLAM İNDİRME
60.3 MB DOSYA BOYUTU

Dragons of Atlantis, iOS cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz ejderha temalı bir strateji oyunudur.

Dragons of Atlantis, iOS kullanıcılarının iPhone, iPad ve iPod Touch cihazları üzerinde ücretsiz olarak oynayabilecekleri ejderha temalı bir strateji oyunudur.

Dünya üzerinde milyonlarca oyunsever tarafından tarayıcıları üzerinde oynanan Dragons of Atlantis, artık iOS cihazları üzerinde de kullanıcılarla buluşuyor.

Atlantis'i eski güzel günlerine kavuşturmak ve bir ejderha varisi olarak kendinizi tüm dünyaya kanıtlamak için çabalayacağınız oyun oldukça sürükleyici bir oynanışa sahip.

Bir yandan yavru ejderhanızı yetiştirirken diğer bir yandan şehrinizi geliştireceğiniz, kaynaklarınızı kontrol edeceğiniz, ordunuzu kuracağınız, düşmanlarınızla savaşacağınız, görevlerinizi tamamlayacağınız ve çok daha fazlasını yerine getireceğiniz Dragons of Atlantis, sizleri başka bir dünyaya sürükleyecek.

Dünya üzerindeki diğer oyuncularla ittifaklar kurabileceğiniz veya onlara karşı savaşabileceğiniz aksiyon bir an olsun azalmadan artmaya devam ediyor.

Bakalım Atlantis'i o eski güzel günlerine döndürmeyi ve ejderhaları tekrar gün yüzüne çıkarmayı başarabilecek misiniz?

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Clash of Zombies 2: Atlantis

    Clash of Zombies 2: Atlantis mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir zombi oyunudur
  • Dragons Rise of Berk APK

    Dragons Rise of Berk APK, kurtarıp eğittiğiniz ejderhalarla savaşlara girdiğiniz bir Android oyunu. Rise of Berk, ejderha oyunları sevenlere tavsiyemizdir.
  • Rise of Dragons

    Harika deneyim sunan bir strateji oyunu
  • Armies of Dragons

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Knights & Dragons

    Knights & Dragons eğlenceli bir strateji - rol yapma oyunudur
  • War Dragons

    War Dragons, ejderhalardan oluşan ordunuzu kurup savaştığınız bir Android oyunu.
  • Dynasty Dragons: Warriors SRPG

    Dynasty Dragons: Warriors SRPG, Android telefonunuzda keyifle oynayacağınız strateji rol yapma oyunu.
  • School of Dragons

    School of Dragons ile kendi ejderhamızı yetiştirebiliyoruz