Dragonslayer Alliance

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME

Dragonslayer Alliance, ejderhalarla savaştığınız fantastik rpg türünde ücretsiz Android oyunu.

Dragonslayer Alliance, destansı fantastik rpg oyunlarını sevenlerin favorilerinden biri olacağını düşündüğüm kaliteli bir mobil oyun. Android platformunda ücretsiz indirilmeye açılan oyunda savaşın hüküm sürdüğü, ejderhaların ortalığı birbirine kattığı bir dünyaya giriş yapıyoruz. Burada bulunma amacımız; dünyaya barış, huzur ortamını geri getirmek.

Japon çizgi filmlerini hatırlatan yüksek kalitede görseller sunan rol yapma oyununda ejderha avcısı birliğini komuta eden bir karakterin yerine geçiyoruz.

Kara ejderhanın uyarındırılmasıyla başlayan kaos ortamını durduracak tek savaşçı konumundayız. Tabii ki onlarca ejderhayla tek başımıza mücadele etmiyoruz. Bize eşlik eden kahramanlar var. 30’dan fazla efsane, savaşmak için yaratılmış asker emrimizde. Birleşmenin, anlaşmanın hiçbir şekilde mümkün olmayacağı sihirlerle dolu dünyada şan ve şerefler için savaşan kahramanlardan oluşan ordumuzla ejderhaların kökünü kazıyoruz.

Erkan Calp

Dragonslayer Alliance

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

Dragonslayer Alliance, iPhone ve iPad'de oynanabilen fantastik rpg oyunlarından biri.

Dragonslayer Alliance, fantastik dünyanın kapılarını araladığımız strateji rpg türünde kaliteli bir mobil oyun. iOS platformuna da ücretsiz çıkış yapmasıyla şaşırtan yapım, boyutuyla da beğeni kazanıyor. 16 GB iPhone ve iPad kulanıcısı olarak kaliteli bir fantastik rpg oyunu arıyorsanız indirin; kaçırmayın derim.

Animasyonlarla zenginleştirilmiş kaliteli grafikler sunan yapımda kara ejderhanın uyandırılmasıyla dünyayı sarmaya başlayan ejderhaları durdurmaya çalışıyoruz. Ejderha avcısı birliğini komuta ediyoruz. 30’dan fazla eşsiz yetenek, becerilere sahip kahramanlarla birlikte ejderha ordusuna karşı savaşıyoruz. Şan ve şerefleri için savaşan, birleşme ve anlaşmanın mümkün olmayacağı büyülü bir dünyada asla bitmeyecek bir savaştan bahsediyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Marvel: Avengers Alliance 2

    Marvel: Avengers Alliance 2, sıra tabanlı oynanış sunan süper kahraman oyunu.
  • AxE: Alliance vs Empire

    İttifaklar mı, İmparatorluk mu? Tarafınızı seçin, dünyanın kaderini değiştirin.
  • Tiny Troopers: Alliance

    Tiny Troopers: Alliance mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir gerçek zamanlı strateji oyunudur
  • Alliance Wars: World Domination

    Alliance Wars: World Domination, Android cihazlar için geliştirilen bir mmo tabanlı strateji oyunudur.
  • Avengers Alliance

    Avengers Alliance, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz Marvel karakterleri üzerine kurulu bir aksiyon oyunudur.
  • Galaxy Fleet: Alliance War

    Galaxy Fleet: Alliance War, Android cihazlarda oynayabileceğiniz harika bir uzay oyunudur.
  • Pirate Alliance - Naval Games

    Pirate Alliance - Naval Games, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir deniz stratejisidir.
  • Hermes: KAYIP

    Seçimleriniz onun kaderini belirleyecek!