Draw a Stickman EPIC 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3.2/5 ZİYARETÇİ
1,995 TOPLAM İNDİRME
89 MB DOSYA BOYUTU

Draw a Stickman EPIC 2 APK, çizerek bölümleri geçmeye çalıştığınız çöp adam oyunu.

Draw a Stickman EPIC 2 APK, çizerek ilerlediğiniz çöp adam macera oyunu. Kaleminizi alın ve şimdiye kadarki en yaratıcı Çöp Adam Çizme macerasına hazır olun. İlk bölüm ücretsiz oynanabilir!

Draw a Stickman EPIC 2 APK İndir

Gizem ve harikalar, sıra dışı yaratıklar ve esrarengiz bulmacalarla dolu büyülü bir hikaye kitabı diyarına girerken hayal gücü anahtardır. Kendi orijinal çöp adamınızı oluşturun ve ardından hayata geçmesini izleyin. Her sırrın kilidini açmak, her çizimi toplamak ve yaratıcılığınızı dünyayla paylaşmak için kendinizle mücadele edin.

Çizimlerinizi hayata geçirin - Kendi benzersiz bakış açınızdan bir çöp adam çizerken yaratıcılığınızı ortaya çıkarın ve ardından animasyonlu kahramanınızın gözlerinizin önünde canlanmasını izleyin. Çizim kitabınıza sınırsız çizim kaydederek fikri gerçeğe dönüştürün ve arkadaşlarınızla paylaşın.

Yeni bir hikaye - Zamanda tehlikeli bir yolculuğa çıkın. Çöp adamanızı çizin ve bir arkadaş yaratın. Dikkat! Arkadaşınızın başına bir iş gelebilir! Kahraman olmak sizin elinizde. Arkadaşınızı kurtarmak için EPIC 2’nin büyülü dünyasında görevlerde yol gösterin.

Çizimleriniz önemli - Çizim defterinizde sınırsız çizim yapın ve kaydedin. Çizimleri maceranız boyunca kullanın.

Arkadaşlarla paylaşın ve çizimler alın - Yeni paylaşım özelliğiyle artık çizimlerinizi arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz. Daha sonra çizimlerinizi kendi destansı maceralarında kullanabilirler.

Destansı savaşlarda mücadele edin - Goblinler, kurbağalar, ejderhalar ve büyük boss’larla yüz yüze geleceksiniz. Tüm yeni kötü adamlarla savaşırken ilgi çekici zorlukları ve bulmacaları çözmek için kendi stratejilerinizi kullanmalısınız.

Sonsuz yaratıcılığa izin veren aksiyon dolu maceraya atılın. Her renkli ortamı keşfederken yol boyunca karşınıza çıkacak engelleri başarıyla aşmanıza yardımcı olacak çeşitli çizim kalemleri ve araçlar arasından seçim yapın.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Draw a Stickman EPIC APK

    Draw a Stickman EPIC APK, çöp adam çizimine dayalı bulmaca macera oyunu. Draw a Stickman EPIC Android çöp adam oyunu ücretsiz oynanabilir.
  • Draw a Stickman Epic 3 APK

    Draw a Stickman Epic 3 APK Android, çizim yeteneğinizi ve yaratıcılığınızı kullanarak ilerlediğiniz çöp adam macera oyunu.
  • Stickman Legends APK

    Stickman Legends APK offline ücretsiz oynanabilir çöp adam oyunu tarzında gölge savaşı oyunu. Aksiyon, RPG ve PvP bir arada!
  • Stickman Rope Hero 2 APK

    Stickman Rope Hero 2 APK Android oyunda süper kahraman gibi hareket eden çöp adam karakteri kontrol ediyorsunuz.
  • Stickman Dismounting APK

    Stickman Dismounting APK ragdoll fiziğiyle güldüren süper eğlenceli çöp adam oyunu. Stickman Dismounting Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir.
  • Spider Stickman APK

    Spider Stickman APK, çöp örümcek adam karakteriyle çöp adamlarla savaştığınız bir mobil dövüş oyunu. Spider Stickman Fighting APK ile sınırsız eğlence!
  • League of Stickman APK

    League of Stickman APK, çöp adam karakterlerin dövüşüp savaştığı aksiyon dolu bir mobil oyun. League of Stickman Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir!
  • Idle Stickman APK

    Idle Stickman APK Android oyunu idle clicker tıklama türünü sevenler için tavsiyemizdir. Çöp adamların durmadan savaştığı oyun ücretsiz ve internetsiz!