Draw a Stickman: Epic 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
460 TOPLAM İNDİRME
136 MB DOSYA BOYUTU

Draw a Stickman Epic 3 APK Android, çizim yeteneğinizi ve yaratıcılığınızı kullanarak ilerlediğiniz çöp adam macera oyunu.

Dünya genelinde 100 milyondan fazla oynanan ve 5 Webby Ödülü alan çöp adam çizimi oyunu Draw a Stickman geri döndü ve her zamankinden daha destansı!

Yepyeni Draw a Stickman Epic 3 APK Android oyununda yaratıcılığınız en üst seviyeye çıkacak! Kötülüğü yenmek için heyecan verici yeni bir maceraya atılacaksınız. Eğlenceli bulmacaları çözecek, akıllı canavarlarla karşı karşıya gelecek ve yepyeni bir dünyayı keşfedeceksiniz. Yeni kaleme alınmış kahramanınızı alın; destan yazma zamanı!

Draw a Stickman Epic 3 APK İndir

Kendi kahramanınızı çizin - Mükemmel kahramanı tasarlamak için yeni, karmaşık çizim araçlarını kullanın. İstediğiniz kadar yaratıcı olun. Kahramanınız çizebileceğiniz her şey olabilir.

Sınırsız çizim kitabı - Yeni çizim kitabınızda sınırsız kahraman ve araç çizimi saklayın. Tüm favori karakterlerinizle oyununuzu renklendirmek için istediğiniz zaman bunlar arasında geçiş yapın.

Yeni merkez dünya - Yeni merkez dünyada dolaşın ve çöp adam evrenindeki diğer karakterlerle tanışın.

Bölümleri keşfedin - Sırlar, toplanabilir öğeler ve gizli yollarla dolu yeni bölümlerde maceraya atılın.

Hareketli canavarlar - Alt etmeniz gereken bir sürü yeni canavar! Batalık canavarları, troller, keçiler ve belki de içlerinde en korkunç olanı kötü hamster… Gözünüzü açık tutun!

Kayıp renk arkadaşlarınızı bulun - Çizimlerinize zenginlik, yeni renkler katmak için kaybolan renk arkadaşlarınızı bulun.

Yeni kalemlerde ustalaşın - Boss’ları şaşırtmak ve çevrenizdeki dünyaya hayat vermek için şık yeni kalemlerinizi kullanın.

Her şeyin kilidini açın - Boyama rehberleri, araçlar, kalemler, buldukça yeni gizli alanların kilidini açın.

 

Ömer Dursun

Draw a Stickman: Epic 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
50 TOPLAM İNDİRME

Karakterini çiz, maceraya atıl.

Mükemmel kahramanı tasarlamak için yeni, karmaşık çizim araçlarını kullanın. İstediğiniz kadar yaratıcı olun, kahramanınız çizebileceğiniz her şey olabilir. Yeni Sketchbook'unuzda sınırsız sayıda kahraman ve araç çizimleri saklayın: Tüm favori karakterlerinizle oyununuzu renklendirmek için istediğiniz zaman bunlar arasında geçiş yapın.

Gizem ve merak, sıra dışı yaratıklar ve gizemli bulmacalarla dolu büyülü bir hikaye kitabı alanına girerken hayal gücü anahtardır! Kendi orijinal çöp adamınızı yaratın. Her sırrın kilidini açmak, her çizimi toplamak ve yaratıcılığınızı dünyayla paylaşmak için çizimler yapın.

Benzersiz bakış açınla bir Stickman çiz ve ardından yaratıcı animasyonunu kahramanın gözleri önünde ortaya çıkarın. Sketchbook sınırsız çizimlerini kaydet ve arkadaşlarınızla paylaşarak her fikri gerçeğe dönüşmesini sağlayın. Sonsuz yaratıcılık sağlayan bu aksiyon dolu maceraya atla!

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Draw a Stickman EPIC APK

    Draw a Stickman EPIC APK, çöp adam çizimine dayalı bulmaca macera oyunu. Draw a Stickman EPIC Android çöp adam oyunu ücretsiz oynanabilir.
  • Draw a Stickman EPIC 2 APK

    Draw a Stickman EPIC 2 APK, çizerek bölümleri geçmeye çalıştığınız çöp adam oyunu.
  • Stickman Legends APK

    Stickman Legends APK offline ücretsiz oynanabilir çöp adam oyunu tarzında gölge savaşı oyunu. Aksiyon, RPG ve PvP bir arada!
  • Stickman Dismounting APK

    Stickman Dismounting APK ragdoll fiziğiyle güldüren süper eğlenceli çöp adam oyunu. Stickman Dismounting Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir.
  • League of Stickman APK

    League of Stickman APK, çöp adam karakterlerin dövüşüp savaştığı aksiyon dolu bir mobil oyun. League of Stickman Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir!
  • Spider Stickman APK

    Spider Stickman APK, çöp örümcek adam karakteriyle çöp adamlarla savaştığınız bir mobil dövüş oyunu. Spider Stickman Fighting APK ile sınırsız eğlence!
  • Stickman Rope Hero 2 APK

    Stickman Rope Hero 2 APK Android oyunda süper kahraman gibi hareket eden çöp adam karakteri kontrol ediyorsunuz.
  • Idle Stickman APK

    Idle Stickman APK Android oyunu idle clicker tıklama türünü sevenler için tavsiyemizdir. Çöp adamların durmadan savaştığı oyun ücretsiz ve internetsiz!