Draw it

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
341 TOPLAM İNDİRME
89 MB DOSYA BOYUTU

Ne kadar hızlı çizebilirsiniz?

Draw it, çizim yeteneğinizi gösterdiğiniz online mobil oyun. Nesneleri oldukça kısa sürede çizip diğer oyuncuları geçmeye çalıştığınız süper zevkli bir Android oyunu. İndirmesi de oynaması da ücretsiz!

Resim çizmeye dayalı arcade oyun Draw it ile zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Ekranda çıkan iki nesneden birini basit şekilde çiziyor, karşı taraf çizdiğinizi anlayıp bildiğinde hemen sonraki nesneyi çizmeye başlıyorsunuz. Rakiplerinizi de eş zamanlı olarak görüyorsunuz. Süre sonunda (çok kısa bir süre veriliyor) en fazla tahmini yaptıran oyuncu kazanıyor. Yüksek tempolu oynanış sunan çizim oyununda her başarılı çizim size ekstra sikke kazandırıyor. Bunlarla yeni kelimelerin kilidini açıyorsunuz.

Erkan Calp

Draw it

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME
224.6 MB DOSYA BOYUTU

Çöpten adam çizenleri bile kendisine bağlayan online çizim oyunu

Draw it, online oynanabilen hızlı resim çizme oyunu. Nesneleri son derece hızlı şekilde çizmeye çalıştığınız süper zevkli bir mobil oyun. Çizim yeteneğinizin çok iyi olması da gerekmiyor; nesneleri basit şekilde çizmeniz yeterli oluyor. İndirmesi de oynaması da ücretsiz olan çizim oyununu kesinlikle oynamalısınız.

Sadece çöp adam çizebilenlerin bile oynayabileceği, oynarken keyif alacağı bir arcade oyun Draw it. Oyunda gösterilen iki nesneden birini süper hızlı şekilde çizerek sonraki çizimlere geçiyor, süre sonunda en iyi çizimle en fazla tahminde bulunduran oyuncu kazanıyor. Bu arada 4 oyuncu aynı anda çizim yapıyor, çizim alanının üstünden rakiplerinizin çizimde ne kadar başarılı olduklarını eş zamanlı görebiliyorsunuz. Basit şekilde de olsa çizemediğiniz nesneleri atlayabiliyorsunuz lakin atlama hakkınız sınırlı. Oyun içi reklamları izleyerek ücretsiz olarak ekstra atlama hakkı kazanabiliyorsunuz. Oyun boyunca topladığınız sikkelerle de yeni kelimelerin kilidini açıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Draw To Crash APK

    Çizim ve yaratıcılık becerisi gerektiren Draw To Crash APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • How to Draw - Easy Art Lessons

    How to Draw uygulamasıyla nasıl çizim yapılacağını, çizim yapmanın tekniklerini kolayca öğrenebilirsiniz.
  • Draw a Stickman Epic 3 APK

    Draw a Stickman Epic 3 APK Android, çizim yeteneğinizi ve yaratıcılığınızı kullanarak ilerlediğiniz çöp adam macera oyunu.
  • Draw My Story

    Draw My Story, istediklerinizi çizerek anlatmanızı sağlayan ücretsiz ve yararlı bir Android çizim uygulaması.
  • Draw on Magnetic Whiteboard

    Draw on Magnetic Whiteboard uygulaması eskiden oldukça popüler olan çizim tahtasının dijitale aktarılmış bir versiyonu.
  • Draw On Pictures

    Draw On Pictures, yaratıcılığınızı kullanarak etkileyici çizimler yapabileceğiniz yada çizim yapmayı öğrenebileceğiniz ücretsiz ve yararlı bir Android uygulamasıdır.
  • Draw On The Grass

    Draw On The Grass, Android cihazlarımıza ücretsiz olarak indirebileceğimiz bir çizim yapma ve yazı yazma uygulaması.
  • Draw a Stickman EPIC APK

    Draw a Stickman EPIC APK, çöp adam çizimine dayalı bulmaca macera oyunu. Draw a Stickman EPIC Android çöp adam oyunu ücretsiz oynanabilir.