Draw Joust!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
112 TOPLAM İNDİRME
41 MB DOSYA BOYUTU

Mızraklarla rakibine saldır.

Draw Joust! oyunu Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.

Buzul çağındaymışsınız gibi hissedeceğiniz ve farklı araba modelleriyle hayal gücünüzü geliştirebileceğiniz harika bir oyun. Size verilen araç gereçleri iyi kullanın ve oyunu kazanmaya bakın.

Oyun kolay oynanış şekli ile oldukça dikkat çekiyor. Tek yapmanız gereken rakibinize saldırmak ve elinizdeki aletle hücum yapabilmek. Tarafını seç ve oyuna başla. Rakibin saldırmasını beklemeden ilk hamleyi sen yap. Ayrıca mızraktan kılıca, toptan ateşe kadar bir çok silaha sahip olabilirsiniz. Önemli olan kendinizi geliştirip oyunda ustalaşabilmek. En iyisini yapmak ancak senin elinde. Atmosferin bembeyaz olup yalnızca oyuncuların renkli olması da oyuna ayrı bir hava katıyor. Oynadıkça bağımlısı olacağınız elinizden hiç bırakmak istemeyeceğiniz harika bir oyunla karşınızdayız. Tüm rakiplerini alt edip zirveye yerleşme zamanı. Sen de oyunu indirip hemen oynamaya başlayabilirsin.

Oyunu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

sedanur Bolat

Draw Joust!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
301 MB DOSYA BOYUTU

Mızraklarla rakibine saldır.

Draw Joust! oyunu iOS işletim sistemine sahip cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.

Buzul çağındaymışsınız gibi hissedeceğiniz ve farklı araba modelleriyle hayal gücünüzü geliştirebileceğiniz harika bir oyun. Size verilen araç gereçleri iyi kullanın ve oyunu kazanmaya bakın.Üstelik bu oyunda kazanmak çok kolay.

Oyun kolay oynanış şekli ile oldukça dikkat çekiyor. Tek yapmanız gereken rakibinize saldırmak ve elinizdeki aletle hücum yapabilmek. Tarafını seç ve oyuna başla. Rakibin saldırmasını beklemeden ilk hamleyi sen yap. Ayrıca mızraktan kılıca, toptan ateşe kadar bir çok silaha sahip olabilirsiniz. Önemli olan kendinizi geliştirip oyunda ustalaşabilmek. En iyisini yapmak ancak senin elinde. Atmosferin bembeyaz olup yalnızca oyuncuların renkli olması da oyuna ayrı bir hava katıyor. Bu güzel atmosferi değerlendirip kendi imparatorluğunuzu kurabilirsiniz. Oynadıkça bağımlısı olacağınız elinizden hiç bırakmak istemeyeceğiniz harika bir oyunla karşınızdayız. Tüm rakiplerini alt edip zirveye yerleşme zamanı. Sen de oyunu indirip hemen oynamaya başlayabilirsin.

Oyunu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

sedanur Bolat

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Draw a Stickman EPIC APK

    Draw a Stickman EPIC APK, çöp adam çizimine dayalı bulmaca macera oyunu. Draw a Stickman EPIC Android çöp adam oyunu ücretsiz oynanabilir.
  • Draw To Crash APK

    Çizim ve yaratıcılık becerisi gerektiren Draw To Crash APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Draw a Stickman EPIC 2 APK

    Draw a Stickman EPIC 2 APK, çizerek bölümleri geçmeye çalıştığınız çöp adam oyunu.
  • Knight Joust Idle Tycoon

    Ortaçağ savaşlarına katılacağız.
  • Learn to Draw Minecraft Legos

    Learn to Draw Minecraft Legos, popüler sandbox oyunu Minecraft legolarını çizmeyi öğrenebileceğiniz ücretsiz bir Android çizim oyunu.
  • Draw a Stickman Epic 3 APK

    Draw a Stickman Epic 3 APK Android, çizim yeteneğinizi ve yaratıcılığınızı kullanarak ilerlediğiniz çöp adam macera oyunu.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu
  • Draw the Path

    Draw the Path, Android cihazlarınızda oynarken keyifli vakit geçirmenizi sağlayan ücretsiz ve eğlenceli bir bulmaca oyunu.