Draw Slasher

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
60 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz beceri oyunudur.

Draw Slasher, Android cihazlarınıza indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur. Boş vakitlerinizi eğlenceli bir şeylerle değerlendirmek istiyorsanız ve bu esnada da kafanızı boşaltmak istiyorsanız, Draw Slasher'ı deneyebilirsiniz.

Oyunun konusuna göre şehrini savunan bir ninja ile oynuyorsunuz. Zombi maymunlar, zombi korsanlar, korsan maymunlar, zombi korsan maymunlar ve bazen de hepsi bir arada şehrinize saldırıyorlar. Siz de bu saldırıları geri püskürtmelisiniz.

Bunun için ninja kılıcınızı kullanarak önünüze gelen her şeyi yoketmeli ve düşmanlarınızı yenmelisiniz. Bir açıdan meyve doğrama oyunlarına da benzeyen oyunda kahramanınızı ekranda görerek oynuyorsunuz.

Aynı zamanda da bir koşu oyunundan öğeler taşıyan oyunda bir yandan koşarken bir yandan karşınıza çıkan herşeyi parmağınızla kaydırarak kesmeniz gerekiyor. İlk bir kaç bölüm çok kolaymış gibi görünse de ilerledikçe zorlaştığını görüyorsunuz.

Bunun dışında gerçekten akıcı bir oyun stiline sahip olan Draw Slasher'ın grafikleri de gayet göze hitap edecek şekilde dizayn edilmiş. Hikayesiyle de sizi içine çekecek olan oyunda iki farklı oyun modu olduğunu da belirtmek gerekir.

Eğer siz de bu tarz eğlenceli ve sürükleyici beceri oyunlarını seviyorsanız, bu oyunu indirip denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Draw Slasher

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Draw Slasher, Fruit Ninja gibi beceri oyunları Temple Run gibi koşu oyunlarıyla birleşirse ne olur sorusuna adeta cevap veren bir oyun. Oyunu iOS cihazlarınıza çok cüzi bir fiyat karşılığında indirip oynayabiliyorsunuz.

Farklı ve yaratıcı bir oyun arayışındaysanız ve boş vakitlerinizi eğlenceli bir oyunla değerlendirmek istiyorsanız Draw Slasher hem kafanızı boşaltacak hem de bu esnada keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak bir oyun diyebilirim.

Draw Slasher'da amacınız şehrini savunan ninja kahramana yardımcı olmak. Bir koşu oyunu gibi kahramanımızı ekranda görüyoruz ve soldan sağa doğru koşuyor. Fakat aynı zamanda da tıpkı Fruit Ninja gibi karşınıza çıkan her şeyi kılıcınızla kesmeniz de gerekiyor.

Oyunda karşınıza zombi maymunlar, zombi korsanlar, korsan maymunlar, zombi korsan maymunlar ve bazen de hepsi bir arada çıkıyor ve hepsini geri püskürtmeye çalışıyorsunuz. İlk bir kaç bölüm kolay geliyor fakat ilerledikçe zorlaştığını söyleyebilirim.

Hoş grafikleri ve eğlenceli animasyonları ile de göze çarpan oyun aynı zamanda sürükleyici hikayesiyle de merak ettirip devam etmenizi sağlıyor. Akıcı oyun yapısıyla da sıkılmadan uzun süre oynayabiliyorsunuz diyebilirim.

Siz de farklı ve eğlenceli bir oyun arıyorsanız, Draw Slasher'ı indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Slime Slasher

    Zorlu engellerin üstesinden gelmeniz gereken bir aksiyon oyunu
  • Impossible Draw

    Impossible Draw beceri oyunlarından keyif alanların göz atması gereken yapımlardan bir tanesi.
  • Draw on Sand 2

    Draw on Sand 2, kum üzerinde resim çizme fikri sizi cezbediyorsa kullanmanız gereken Android uygulamalarından bir tanesi.
  • Draw On The Grass

    Draw On The Grass, Android cihazlarımıza ücretsiz olarak indirebileceğimiz bir çizim yapma ve yazı yazma uygulaması.
  • Learn to Draw Minecraft Legos

    Learn to Draw Minecraft Legos, popüler sandbox oyunu Minecraft legolarını çizmeyi öğrenebileceğiniz ücretsiz bir Android çizim oyunu.
  • Draw Around

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Draw Climber

    Zevkli bir beceri oyunu
  • Brick Slasher

    Etkili atışlarla kuleyi yıkın.