Dream TV

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
170 TOPLAM İNDİRME
4.9 MB DOSYA BOYUTU

Dream TV uygulamasıyla müzik haberlerini takip edebilir, Dream TV'yi canlı olarak seyredebilirsiniz.

Dream TV, Android işletim sistemli cihazınızdan canlı yayını izleyebileceğiniz bir mobil uygulamadır. Basit ve kullanımı kolay olan arayüzüyle, müzik ve sinema dünyasındaki tüm gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Uygulamada, canlı yayını izlemek dışında birçok özellik bulunuyor. Uygulamayı başlattığınızda, ana sayfadaki haberler ile karşılaşıyorsunuz. Haberler bölümünde, en güncel müzik, magazin ve sinema haberlerine ulaşabiliyorsunuz. Programlar kategorisinde ise, Dream TV’de yayınlanan programların isimlerine, saatine ve diğer tüm detaylarına hızlıca erişebilirsiniz. Videolar kategorisinde ise, en yeni müzik videolarını takip edebiliyorsunuz ve isterseniz Facebook yada Twitter’da paylaşabiliyorsunuz. Arama bölümünden de merak ettiğiniz bir konuyu aratıp, varsa detaylarını görebilirsiniz. Canlı yayın butonuyla, yayını tam ekran yapıp rahat rahat seyredebilirsiniz. Canlı yayında ve videolarda donma problemleri olmaması için, internet bağlantı hızınızın yüksek olmasında fayda var.

Dream TV’nin bu ücretsiz uygulamasıyla keyifli vakit geçirebilir, yeni müzikleri ve klipleri anında görebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Dream TV

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME
6.8 MB DOSYA BOYUTU

Dream TV'nin iOS işletim sistemine sahip cihazlar için geliştirmiş olduğu uygulamadır.

Dream TV, müzik haberlerini, kliplerini takip edebileceğiniz portal niteliğinde bir iOS uygulamasıdır.

Müzik ve sinema dünyasındaki gelişmelerin, haberlerin ve etkinliklerin yer aldığı uygulama, web sitesinin mobil cihazlara uyarlanmış şeklinde bir arayüze sahip. Ana sayfada haberleri takip edebiliyor, favorilerinize ekleyebiliyor ve sosyal medya butonlarıyla paylaşabiliyorsunuz. Arama çubuğuyla, anahtar kelimeleri kullanarak istediğiniz içeriğe hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz. Üst menüdeki Programlar sekmesiyle, Dream TV’de yayınlanan programların detaylarını inceleyebilir, yayın saatlerini görebilirsiniz. En yeni müzik kliplerini izlemek istiyorsanız, Videolar kategorisinde birçok klibi ve diğer video kliplerini izleyebilirsiniz. Twitter butonuyla, Dream TV’nin resmi Twitter hesabından yayınlanan tweetleri takip edebilirsiniz.

Dream TV’nin canlı yayınını mobil cihazınızdan izlemek isterseniz, üst kısımda bulunan “Dream TV Canlı Yayın” butonunu kullanabilirsiniz. Müzik, sinema ve magazin dünyasındaki haberlerden geri kalmamak istiyorsanız, uygulamayı kullanarak her yerden, kolayca takip edebilirsiniz.

iOS kullanıcıları için geliştirilen uygulamayı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Dream TV

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
51 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

Dream TV uygulaması ile müzik, magazin ve sinema haberlerini takip edebilir, programları canlı olarak izleyebilirsiniz.

2003’te yayın hayatına başlayan, Türkiye’nin en çok izlenen müzik kanalı Dream TV, Windows Phone cihazınızda. Şafak Ongan tarafından kurulan, müzik dünyasındaki gelişmeleri sıcağı sıcağına aktaran kanalın programlarını nerede olursanız olun izleyebilecek, asla kaçırmayacaksınız.

Festivallerden konserlere, en yeni video kliplerden çok özel röportajlara dopdolu içerik sunan popüler müzik kanalı Dream TV’nin resmi Windows Phone uygulaması ile Türkiye ve dünyadan müzik haberlerine ulaşabilir, Dream Haftasonu – Sadece Türkçe – Dream Haber – Müzik Hattı – Dream10 – 4x4 – Popcorn – Evdeki Ses ve daha onlarca Dream TV programının yayın zamanını öğrenebilir, canlı yayına geçerek dilediğiniz yerde dilediğiniz zaman Dream TV programlarını izleyebilirsiniz.

Türkiye’nin en iyi gençlik ve müzik kanalı Dream TV’de müzik haberlerinin yanı sıra sinema ve magazin haberlerini bulacaksınız.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • DreamTV

    DreamTV, Android kullanıcıları için geliştirilmiş Dream TV'ye ait mobil uygulamadır.
  • Mobil Canlı Tv

    Mobil Canlı Tv İndir Android: Canlı TV izleme programı ile film, dizi, spor, eğlence kanallarını telefonunuzdan HD kalitede izleyebilirsiniz.
  • TV 360

    TV 360 uygulaması ile programların geçmiş yayınlarını ve canlı TV yayınlarını kolayca izleyebilirsiniz.
  • GLWiz

    TV izleme keyfini yaşayabileceğiniz bir uygulama
  • TV SideView

    TV SideView uygulaması ile Sony TV'nizi telefon ve tabletinizden yönetebilirsiniz.
  • Pluto TV APK

    Pluto TV APK, 100'den fazla TV kanalını ve çokça filmi kullanıcılara ücretsiz bir şekilde sunuyor.
  • TV+

    Canlı TV'nin yanı sıra birçok dizi veya filmi izleyebildiğiniz TV+'da, istediğiniz türden çokça içeriğe ulaşabilirsiniz.
  • Arena+ TV APK

    Dilediğiniz her lokasyondan TV izleme imkanı sunan Arena+ TV APK'da, birçok özelliğe erişim sağlayın.