Drift Mania Championship 2 Lite

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
56,603 TOPLAM İNDİRME
291.7 MB DOSYA BOYUTU

Drift Mania Championship 2, yeni nesil grafiklere sahip popüler drift yarışı oyunudur.

Dünya genelinde milyonlarca oyuncusu bulunan bir numaralı drift yarışı oyunu Drift Mania’nın devam oyunu Drift Mania Championship 2, Windows 8 tabanlı tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz, bağımlılk yapan oynanışa ve gelişmiş grafiklere sahip bir araba yarışı oyunudur.

Drift yarış severlerin vazgeçilmez oyunu Drift Mania’nın yeni nesil grafiklerle süslenmiş versiyonu Championship 2, ister klavye isterseniz de XBOX kontrolcüsü ile oynayabileceğiniz mükemmel bir drift deneyimi yaşatan bir oyun. Eşssiz özelliklerle donatılan yüksek performanslı arabalarla yarıştığınız oyunda farklı oyun modları bulunuyor. Drift kariyerinize başlyabilir, drift turnuvalarına katılabilir, çoklu oyuncu modunu kullanarak arkadaşlarınıza karşı oynayabilirsiniz. Performans yükseltmeleri ve görsel modlarla sürüşünüzü tamamen kişiselleştirebilir ve yükseltebilirsiniz.

Dünyanın dört bir köşesindeki yarışcılarla drift turnuvalarına katıldığınız oyunda içlerinde Royal Purple, K&N, Magnaflow, Centerforce, Whiteline ve Mishimoto bulunduğu tamamı lisanslı markaların performans ürünlerini satın alarak sürüş keyfinizi artırabilirsiniz. Gövde kiti, özel jantlar, spoyler ile aracınızın görünümünü değiştirebilirsiniz. Süspansiyon, direksiyon hassasiyeti, ağırlık dağılımı, vites oranı gibi aracınızın farklı yönlerini ayarlayarak kendi sürüş tarzınızı oluşturabilirsiniz.

Kariyer modunda tamamlamanız gereken 13 drift yarışı, kazanmanız gereken 60 başarım ve kilidini açacağınız 48 performans yükseltmesi sizleri bekliyor. Yarışlar sonrası kazandığınız paralarla aracınızın performansını artırabilir, görünümünü isteğinize göre değiştirebilirsiniz. Lider panosuna bakarak diğer oyunculara karşı sıralamanızı görebilirsiniz.

Drift Mania Championship 2 Özellikleri:

  • Windows tablet ve masaüst mod desteği
  • Çevrimiçi çoklu oyuncu modları
  • Xbox kontrolcü desteği
  • Değiştirilebilir kontroller
  • Benzersiz özelliklere sahip 13 yüksek performanslı araç
  • Farklı mekanlarda geçen 13 drift yarışı
  • Her araç için 48 performans yükseltmesi
  • Yüzlerce görsel mod
  • 3 farklı zorluk seviyesi
  • Farklı kamera açıları

Erkan Calp

Drift Mania Championship 2 Lite

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5,624 TOPLAM İNDİRME
246 MB DOSYA BOYUTU

Drift Mania Championship 2, mobil platformdaki en iyi drift yarışı oyunlarından biridir.

Drift Mania Championship 2, drift yarışçıları için özel olarak geliştirilmiş bir mobil oyundur. Android tabanlı akıllı telefon ve tabletlerle uyumlu oyunda direksiyon başına geçerek dünya genelindeki en iyi drift yarışçıları ile yarışma fırsatı bulacaksınız. Hedefiniz en iyiler listesine girmek.

Bağımlılık yapan oynanışı, yenilikçi grafikleri ile üst seviyede drift deneyimi sunan Drift Mania Championship 2, ister tek başınıza isterseniz de arkadaşlarınıza karşı oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur. Mobil cihazlar için özel olarak optimize edilmiş 3 boyutlu grafiklere ve etkileyici ses efektlerine sahip oyunda yarıştığınız arabaları kendi zevkinize göre kişiselleştirebiliyorsunuz. Gövde kitleri, özel jantlar, renkli camlar, spoyler ile aracınızın görünümünü değiştirebilirsiniz. Ayrıca Royal Purple, K&N, Magnaflow, Centerforce, Whiteline ve Mishimoto gibi ünlü markaların lisanslı ürünlerini oyun içerisinde bulmanız mümkün.

Mliyonlarca oyuncunun mobil cihazınıza girerek en popüler drift yarışı oyunu unvanına sahip olmayı başaran Drift Mania Championship 2’de üç farklı oyun modu bulunuyor. 13 drift yarışı, 60 başarım ve kilidini açacağınız 48 performans yükseltmesi içeren Kariyer modu, en iyi drift yarışçılarının katıldığı Turnuvalar veya arkadaşlarınızla kapışacağınız online mod sizleri bekliyor.

Drift Mania Championship 2, hem arkadaşlarınıza hem de yapay zekaya karşı oynayabileceğiniz mükemmel bir drift yarışı oyunu.

Erkan Calp

Drift Mania Championship 2 Lite

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,133 TOPLAM İNDİRME
512 MB DOSYA BOYUTU

Drift Mania Championship 2 Lite, iPhone ve iPad'leriniz ile oynayabileceğiniz en iyi arab yarışı ve drift oyunlarından bir tanesi.

Drift Mania Championship 2 Lite, Dünya üzerinde 15 milyondna fazla oyuncuya sahip olan etkileyici ve başarılı bir iOS araba yarışı oyunudur. Araba yarışı oyunlarını ve arabayla drift yapmayı sevenler için mükemmel olan uygulama ile zamanın nasıl geçtiğinin farkına varamayabilirsiniz.

Oyunu ücretsiz olarak indirdikten sonra drift kariyerine başlangıç yaparak, katıldığınız turnuvaları tamamlamalısınız. İsterseniz arkadaşlarınız ile birlikte yada diğer oyuncularla karşılıklı yarışabilirsiniz. Arabanızın görüntüsünü güzelleştirmek ve performansını arttırmak için kullanabileceğiniz yüzlerce parça bulunuyor. Bu parçaları kullanarak arabanızı güçlendirerek geçilmez bir hale getirebilirsiniz. Oyunun kariyer modunda tamamlamanız gereken 60 adet görev bulunmaktadır. Tüm dünya üzerindeki oyuncularla karşılaşacağınız Drift Mania Championship 2 gerçekçi bir araba sürme keyfi yaşatıyor. Ayrıca oyunda Game Center desteği bulunmakta ve bu sayede puanlarınızı ve liderlik sıralamasındaki yerinizi görebilirsiniz.

Özellikler:

  • Tamamen düzenlenebilir kontroller
  • 13 Adet yüksek performans ve gelişmiş özelliklere sahip araba
  • 13 Farklı yarış pisti
  • Her araç için 48 adet performans geliştirme özelliği
  • Araçlarınızın görüntüsünü güzelleştirebilmeniz için kullanabileceğiniz yüzlerce eşya
  • 3 Farklı zorluk seviyesi
  • Yarış içerisinde 5 farklı kamera açısı
  • Tüm yarışların tekrarlarını izleme imkanı
  • Oyun içerisinde ister kendi isterseniz oyunun kendi müziklerini dinleyebilme imkanı
  • Uygulama içerisindeki mağazadan Drift Mania parası satın alabilme

Kendi zevklerinize göre düzenleyeceğiniz arabanız ile muhteşem pistlerde drift atmak ve turnuvaları kazanmak için hemen ücretsiz olarak Drift Mania Championship 2 Lite'ı indirebilirsiniz. Muhteşem ve etkileyici grafiklere sahip olan bu iOS oyununu beğeniceğinize eminim.

Barış YANIK

Drift Mania Championship 2 Lite

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
842 TOPLAM İNDİRME
216 MB DOSYA BOYUTU

Drift Mania Championship 2, dünya genelinde en çok oynanan drift yarışı oyunudur.

Drift Mania Championship 2, milyonlarca mobil oyuncunun beğenerek oynadığı drift yarış oyunudur. İster drift kariyerinize başlayın, ister drift turnuvalarına katılın, isterseniz de yeni online çoklu oyuncu moduna giriş yaparak arkadaşlarınıza karşı oynayın... Birbirinden zorlu geçecek drift yarışları sizleri bekliyor.

Grafikleri ve sürükleyici oynanışı ile oyuncuları etkilemeyi başaran Drift Mania Championship 2, Windows Phone’lu akıllı telefon ve tabletinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz en iyi drift yarışı oyunu. Eşsiz özelliklere sahip ve tamamen özelleştirebilir yüksek performanslı arabalarla drift yarışlarına katıldığınız oyunun kısa sürede bağımlısı olacaksınız. Drift yarışçıları için özel olarak oluşturulmuş 13 pistte, ister rastgele seçilmiş yarışçılara karşı oynayın, isterseniz de arkadaşlarınızla yarışın.

3 farklı zorluk seviyesi içeren oyunda yarıştığınız arabaların tüm parçalarını değiştirmeniz mümkün kılınmış.Gövde kitleri, spoyler, jantlar, özel boya ve daha pek çok özelleştirme seçeneğinin kilidini açmak için birbirinden zorlu drift yarışlarını birincilikle tamamlamanız gerekiyor. Ayrıca her bir araç için 48 performans yükseltmesi mevcut. Royal Purple, K&N, Magnaflow, Centerforce, Whiteline ve Mishimoto gibi popüler markaların ürünlerinin tamamı lisanslı.

Drift Mania Championship 2, Windows Phone’lu akıllı telefon ve tabletinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz en başarılı drift yarışı oyunu.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Drift Mania Championship Lite

    Drift Mania Championship Lite, düşük donanımlı Windows 8.1 tablet ve bilgisayarınızda oynayabileceğiniz en iyi drift yarışı oyunu.
  • Drift Mania: Street Outlaws Lite

    Drift Mania: Street Outlaws Lite oldukça eğlenceli bir yarış oyunudur
  • CarX Drift Racing Online

    CarX Drift Racing Online'da, arkadaşlarınızı toplayın ve birlikte 11'den fazla haritada drift keyfi yaşayın.
  • F1 2021

    F1 2021, Formula 1 World Championship'in resmi oyunu.
  • Drift City

    Drift City, online olarak yarış yapabileceğinzi geniş bir dünya sunan MMO yarış oyunudur.
  • F1 2020

    F1 2020 Steam'de! Formula 1 2020 yarış oyunu, resmi 2020 Formula One World Championship oyunudur.
  • ATV Drift & Tricks

    ATV Drift & Tricks zorlu arazilerde yarıştığınız bir oyundur
  • Peak Angle: Drift Online

    Peak Angle: Drift Online bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur