Drift Max City

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
381 TOPLAM İNDİRME
115 MB DOSYA BOYUTU

Drift Max City APK, yüksek performanslı arabalarla gerçekçi asfalt pistlerde yarıştığınız araba yarışı oyunu.

Drift Max City APK güzel grafikleri heyecanlı bir oynanışla birleştiren bir mobil yarış oyunu olarak tanımlanabilir. Araba yarışı oyunlarını seviyor ve araba kaydırma, yanlama odaklı drift yarış oyunlarına bayılıyorsanız, Türk yapımı yarış oyunlarından Drift Max City oynamanızı isteriz.

Drift Max City APK İndir

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir yarış oyunu olan Drift Max City, Türk oyun geliştiricisi Tiramisu tarafından geliştirilmiş başarılı bir yapım. Drift Max City'de drift yani yanlama üzerine kurulu bir yarış tecrübesi bizi bekliyor. Oyuna aracımızı seçiyoruz ve farklı yarış pistlerinde belli tur sayısını yanlayarak tamamlamaya çalışıyoruz. Ne kadar hızlı ve ne kadar uzun yanlarsak o kadar yüksek para kazanmaktayız. Ayrıca yanlarken kenarlara ne kadar yakın olursak o kadar fazla altın kazanabilmemiz mümkün.

Drift Max City içerisinde 14 farklı aracı kullanabilmekteyiz. Ayrıca bu araçları modifiye edebilmemiz de mümkün. Oyundaki araç modellemeleri ve grafikleri gayet güzel görünüyor. Oyun boyunca 7 farklı yarış pistinde yarışabilmekteyiz. Bu pistlerde de hem gece hem de gündüz yarışları yapabiliyoruz.

Drift Max City'de aracınızı farklı kamera açılarını kullanarak yönetebilir, dilerseniz dokunmatik kontrollerle, d,lerseniz hareket sensörü yardımıyla oyunu oynayabilirsiniz.

  • Gerçekçi 3 boyutlu grafikler
  • Drift için uygun 14 harika araba
  • Araba özelleştirme ve modifiye etme: Arabanızı 25 farklı renkle boyayın. Çeşitli çıkartmalar ve jant modifiyeleriyle arabanızı özelleştirin.
  • 7 harika yarış pisti: Downton (Gündüz ve gece), inşaat yeri Nokamo (Gündüz ve gece), Rollercoaster ve bonus pist
  • El frenini de içeren eğmeli direksiyon ve dokunmatikle araba kontrol sistemi
  • Farklı kamera açıları: Kokpit görünümünde direksiyonu tutun ve arabanızı kaydırmaya başlayın.
  • Duvarlara yakın sürerek drift becerinizi gösterin ve daha fazla coin kazanın.
  • Coin sistemi: Drift puanları alarak, köşelerde kaydırarak veya süre bonusu kazanarak coin kazanın.
  • Liderlik tablosu: Her pistte arkadaşlarınızla ve dünyadaki diğer oyuncularla mücadele edin ve zirveye ulaşın.
  • Detaylı kalite ayarları

 

Can Erdil Şentürk

Drift Max City

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
277 TOPLAM İNDİRME
224.7 MB DOSYA BOYUTU

Drift Max City İndir (iOS Araba Yarışı Oyunu): Türk yapımı araba yanlama, kaydırma oyunu

Drift Max City, araba kaydırma, yanlama, drift odaklı araba yarışı oyunu. Android telefonlarda en çok indirilip oynanan drift yarış oyunlarından Drift Max City’de birbirinden havalı drift arabaları sizi bekliyor. Popüler yerli mobil oyun geliştiricilerden Tiramisu’nun araba drift oyunu Drift Max City’i hemen ücretsiz indirin, asfaltta yanlamaya başlayın!

Android platformunda 10M indirmeyi geçen, iOS platformunda 1K yorum almayı başarabilen ender araba yarışı oyunlarından biri Drift Max City. Türk yapımı mobil oyunlarında da grafiksel, oynanış, atmosfer, ses, her yönden konsol kalitesinde mobil oyunlara yaklaştığını gösteren örnek yapımlardan biri olan Drift Max City’de asfaltı ağlatmak için özel olarak dizayn edilmiş yüksek performanslı drift araçlarını sürüyorsunuz. Modifiye edilebilen 14 farklı drift arabası ile şehir merkezi, şantiye, slalom, Nokamo gibi farklı pistlerde yarışıyorsunuz. Dilerseniz serbest sürüş de yapabiliyorsunuz. Hatta trafiği açıp kapatabiliyorsunuz. Oyunda yüksek puan yapmanın sırrı duvarlara yakın drift yapmaktan geçiyor. Duvarlara ne kadar yaklaşırsanız o kadar coin kazanıyorsunuz.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Drift Max APK

    Drift Max APK, yarış pistlerinde yanlayarak şov yapacağınız ve en iyi dereceyi elde etmeye çalışacağınız heyecanlı bir Android araba yarışı oyunu.
  • Torque Drift APK

    Torque Drift APK Android araba oyununda gerçek zamanlı drift yarışlarına katılıyorsunuz. Online multiplayer yarış oyunlarından Torque Drift ücretsiz oynanabilir.
  • CarX Drift Racing APK

    CarX Drift APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir popüler drift yarışı oyunudur.
  • Drift Max World

    Mobildeki en iyi drift yarış oyunu!
  • Just Drift APK

    Just Drift APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir drift odaklı araba yarışı oyunu.
  • Drift Hunters

    Özgürce yanlayın, asfaltı ağlatın.
  • Donuts Drift

    Siyah beyaz görselli araba kaydırma, yanlama oyunu
  • Real Drift Car Racing APK

    Real Drift Car Racing APK, gerçekçi drift yarışı oyunu arayanlara tavsiyedir. Real Drift Car Racing indirin, milyonlarca yarış tutkunuyla yarışın.