Drive Stalker

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
654 TOPLAM İNDİRME
0.1 MB DOSYA BOYUTU

Drive Stalker, sabit diskleriniz üzerinde yapılan değişiklikleri takip edebileceğiniz bir yerel disk izleme programıdır.

Drive Stalker, bilgisayarınız üzerinde yer alan sabit diskleri sürekli olarak kontrol eden bir programdır. Sabit diskiniz üzerinde yeterli disk alanı kalmadığı zaman veya sabit diskinizde herhangi bir sorun olduğu zaman size bildiren program oldukça kullanışlı ve güvenilirdir.

Sabit diskleriniz üzerinde sorun yaratabilecek değişiklikler konusunda sizleri e-posta aracılığıyla bilgilendiren program, bu yönüyle de oldukça kullanışlıdır.

Kullanıcı arayüzü oldukça basit ve anlaşılır olan programın kullanımı da çok kolaydır. Her ne kadar ücretsiz sürümü üzerinde bazı özellikleri kısıtlanmış olsa da sabit disklerinizi oluşabilecek olan sorunlara karşı izleyebileceğiniz program, gerçekten çok yararlıdır.

Sabit disklerinizi takip edebileceğiniz ve diskleriniz üzerinde oluşabilecek olan zararlı değişikliklerden haberdar olabileceğiniz bir programa ihtiyacınız varsa, Drive Stalker aradığınız çözüm olabilir.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Disk Drive Administrator

    Disk Drive Administrator sayesinde sürücülerinizin kontrolü sizin elinizde.
  • Windows Drive Hider

    Windows Drive Hider ile disk sürücülerinizi gizleyebilirsiniz
  • Hard Drive Inspector for Notebooks

    Windows için Hard Drive Inspector for Notebooks programı, Notebook’lar için sabit disk denetleme işini gören programdır.
  • Rohos Mini Drive

    Rohos Mini Drive uygulaması ile USB disklerinizde şifrelenmiş ve ulaşılamaz dizinler oluşturabilirsiniz.
  • Drive Space Indicator

    Drive Space Indicator ile bilgisayarınızda bulunan sürücüler üzerinde bulunan boş alanı görüntüleyebilirsiniz.
  • EASIS Drive Check

    EASIS Drive Check programını kullanarak bilgisayarınızdaki sabit disklerin sağlığını kontrol edebilirsiniz.
  • Ntfs Drive Protection

    Bilgisayarınıza takılı olan NTFS disk sürücülerini bu programı kullanarak kilitleyebilir ve güvenliklerini sağlayabilirsiniz.
  • WD Drive Utilities

    WD Drive Utilities, WD tarafından üretilen USB'lerde ve FireWare kullanan taşınabilir ya da sabit disklerde kullanılabilen ve yardımcı araçlar barındıran bir uygulamadır.