Driving Quest!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,685 TOPLAM İNDİRME

Driving Quest! zorlu sürüş testlerine katılacağınız bir araba oyunu

Driving Quest! eğer araç kullanma yeteneklerinizi zorlu testlere sokarak eğlenmek isterseniz hoşunuza gidebilecek bir araba oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunu olan Driving Quest!'te birçok farklı görev bizi bekliyor. Kimi zaman dar sokaklar arasında park etmiş araçlara çarpmadan hızlı bir şekilde yol almaya çalışıyor, kimi zaman da pizza dağıtıcılığı yapıyoruz. Bütün bu görevlerde dikkat etmemiz gereken şey ise zaman. Oyunda zamana karşı yarışıyoruz, bu nedenle hızlı ve dikkatli olmamız gerekli.

Driving Quest!'te farklı araçları kullanabiliyoruz, bu araçlara canavar kamyonlar da dahil. Kuşbakışı kamera açısıyla oynanan oyun bu sayede etrafımızı görmemizi kolaylaştırıyor. Oyunda kaza yaparsak aracımız hasar alıyor; fakat tamir kitlerini bularak aracımızı tamir edebiliyoruz. Anahtarları bulduğumuzda ise gizli geçitleri açabilmekteyiz.

Analog direksiyon yoluyla aracınızı kontrol ettiğiniz Driving Quest! tatmin edici bir grafik kalitesine sahip.

Can Erdil Şentürk

Driving Quest!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
259 TOPLAM İNDİRME

Driving Quest! araç kullanma yeteneklerinizi sınayabileceğiniz bir mobil simülasyon oyunu

Driving Quest! eğer birbirinden güzel arabalarla zorlu sürüş testlerine katılmak isterseniz tavsiye edebileceğimiz bir mobil araba oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunu olan Driving Quest!'te araç kullanma becerilerimizi sınayan testler mevcut. Bu farklı testlerde çeşitli senaryolar karşımıza çıkıyor, kimi zaman araçların düzensiz bir şekilde park ettiği dar sokaklarda yol almaya çalışıyor, kimi zaman pizza dağıtırken bu pizzayı soğumadan sahibine ulaştırmaya çalışıyoruz.

Driving Quest! kuşbakışı kamera açısıyla oynanmakta; bu sayede gçrüş açısı genişliyor ve oyuna taktiksel bir hava kazandırılıyor. Zamana karşı yarıştığınız Driving Quest!'te hem hızlı, hem de dikkatli olmanız gerekli. Analog direksiyon yardımıyla oynanan Driving Quest!'de bu kontrol sistemine alıştıktan sonra kendinizi geliştirebiliyor, görevleri tamamlayarak yeni araçların kilidini açabiliyorsunuz. Oyunda canavar kamyonlar gibi ilginç araç türleri de mevcut.

Güzel grafiklerle donatılmış Driving Quest! her yaştan oyuncuya hitap etmekte.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Real Driving 2 APK

    Real Driving 2 APK, Real Driving 2020'nin yapımcılarından yepyeni araba simülasyon oyunu. Araba simülatörü ve yarış tutkunlarına tavsiyedir.
  • Car Driving School Simulator APK

    Car Driving School Simulator APK Android sürüş simülatörü oyununda trafik kurallarına uyarak görevleri tamamlıyoruz.
  • Driving Zone APK

    Driving Zone APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir araba sürme simülasyonu oyunu. Araba yarış oyunları oynayanlara da tavsiye ederiz.
  • City Driving 2

    City Driving 2, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz simülasyon türünde araba yarışı oyunu.
  • Driving Island: Delivery Quest

    Bir ada içerisinde çeşitli araçların tadını çıkarın.
  • Ultimate Car Driving Classics APK

    Ultimate Car Driving Classics APK, klasik arabaları sürdüğünüz mobil araba yarışı oyunu. Klasik araba tutkunlarına özel Android oyunu hala en iyiler arasında.
  • Driving Zone Germany APK

    Driving Zone Germany APK, Alman arabalarını kullandığınız sokak yarış simülatörü. Ücretsiz ve internetsiz Android yarış oyunları arasında oldukça popüler.
  • Extreme Car Driving Simulator APK

    Extreme Car Driving Simulator APK, mobil kullanıcılar için geliştirilen gerçekçi bir araba sürme simülasyonudur.