Drop

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME

Drop uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan kolayca ilgi duyduğunuz konulara dair üretilen içerikleri kanallar vasıtasıyla takip edebiliyorsunuz.

Drop uygulaması, Android mobil cihazlarını kullanarak ilgi duyduğu konular üzerine üretilen yeni içerikleri takip etmek isteyen kullanıcıların tercih edebilecekleri ücretsiz bildirim uygulamalarından birisi. Her ne kadar şimdilik içeriği beklendiği kadar geniş kapsamlı olmasa da, ilerleyen zamanlarda daha fazla konuyu barındırması bekleniyor.

Uygulamada ilgi duyabileceğiniz konular üzerine hazırlanmış kanallar mevcut ve bu kanalları takip ettikten sonra tek yapmanız gereken telefonunuza gelecek olan bildirimleri beklemek. Gelen bildirimler seçtiğiniz kanallara uygun olarak üretilmiş olan blog içerikleri veya YouTube içerikleri oldukları için tüm bilgilerin ilginizi çekecek yapıda olacağını söyleyebilirim.

Fakat uygulamanın şimdilik Türkçe desteğinin olmadığını ve seçilen kanallara ait haberlerin İngilizce olarak karşınıza geleceğini de eklemek gerek. Uygulamanın sunduğu bildirimlere direkt olarak tıklayabiliyor ve böylece hemen ilgili haberi izlemeye veya okumaya da başlayabiliyorsunuz.

Pek çok benzer uygulamanın biraz daha konulara göre otomatikleştirilmiş halini sunan uygulamanın bazı mobil cihazlarda çalışmadığından da bahsediliyor ancak denemelerimiz sırasında böyle bir soruna denk gelmedik.

TV dizileri, ünlüler, gazeteciler, spor takımları gibi pek çok kanal ve kategori barındırması sayesinde herkesin kendi ilgisini çekecek bir kanal bulabileceğine inandığım uygulamaya göz atmak isteyebilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

Drop

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Drop uygulaması sayesinde iOS işletim sistemli cihazlarınızdan kolayca ilginizi çeken konuları kanallar vasıtasıyla takip edebilirsiniz.

Drop uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarınızı kullanarak merak ettiğiniz konular üzerine yeni içerikleri takip etmek istiyorsanız kullanabileceğiniz ücretsiz bir uygulama olarak hazırlanmış. Basit ve sade arayüzü sayesinde hemen ilginizi çeken konularla ilgili tüm yeni şeyleri öğrenmeye başlayabiliyorsunuz.

Uygulama temel olarak içerisinde bulunan kanalları takip etmenizin neticesinde bu kanallara gelen yeni içerikleri görmenizi sağlıyor. Kanalların içerisinde takip ettiğiniz konuya dair içerikler yayınlanıyor ve yayınlanan içerikleri push notification yani bildirim desteğiyle hemen görmek mümkün hale geliyor.

Takip edebileceğiniz kanallar arasında TV dizilerinden tutun da spor takımlarına ve hatta YouTube kanallarına kadar pek çok seçenek yer alıyor. Bu sayede herkesin ilgi duyduğu konular üzerine içerikler keşfedebileceğine inanıyorum. Sunulan içerik kaynaklarının hem bloglar hem de YouTube üzerinden olması içerik çeşitliliğinin oldukça yüksek olmasını sağlıyor.

Şimdilik bazı kullanıcılar için uygulamanın kanal adedi ve içerik türleri yetersiz gelebilir ancak ilerleyen sürümlerde bu sıkıntının da giderileceğine inanıyorum. Gelen bildirimlerin üzerine tıklayarak hemen ilgili içeriği izlemeye veya okumaya koyulabiliyorsunuz.

Sürekli olarak farklı kaynaklardan belli konuları takip etmek için zamanı olmayanların hepsini tek bir noktadan gerçekleştirebilmelerine olanak sağladığı için denemeniz gereken uygulamalar arasında olduğuna inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Physics Drop

    Physics Drop, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Monument Drop

    Monument Drop, küpü engellere değdirmeden platforma düşürmeye çalıştığınız bir Android oyunu.
  • Digit Drop

    Digit Drop, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Drop Block

    Drop Block, Android cihazlarınızda reflekslerinizi geliştirmek için oynayabileceğiniz harika bir oyun.
  • Drop Hunt

    Drop Hunt eğlenceli ve sevimli bir mobil bulmaca oyunudur
  • Drop Out!

    Drop Out!, düşen topu platformlar arasından geçirmeye çalıştığınız bir beceri oyunu.
  • Türk Telekom e-dergi

    Yüzlerce yerli yabancı dergi ve gazete Türk Telekom e-dergi uygulamasında
  • Pin Drop

    Pin Drop uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda kolayca en favori mekanlarınızı işaretleyebilir, arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.