Drops

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
430 TOPLAM İNDİRME

2018'in en iyi Android uygulaması

Drops, İngilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca, Rusça ve diğer yabancı dilleri eğlenceli animasyonlarla öğreten ücretsiz Android uygulaması. Google’ın 2018 en iyi Android uygulaması seçtiği Drops, yabancı dil öğrenmek isteyenler için pratik bir uygulama.

Mobil platformda yabancı dil öğrenmek için kullanılabilecek pek çok uygulama mevcut. Ancak çoğunluğunda kelime öğrenme ezbere dayalı ve bir noktadan sonra sıkıcı hal alıyor, sonunda da fazla ilerlemeden telefondan siliyorsunuz. Drops, kelime öğrenmeyi bir oyuna dönüştürerek sıkıcı kelimesini dil öğreniminden çıkartıyor. Günde sadece 5 dakikanızı ayırmanız yeterli.

Resimlerle daha hızlı, daha iyi ve daha eğlenceli öğrenme sağlayan, 5 dakika oturum süresince kendisine bağlayan, eğlenceli ve bağımlılık yapıcı oyunlar üzerinden öğreten, klavye yerine hızlı kaydırma ve dokunmalarla ilerlemeyi hızlandıran, dilbilgisi yerine yüksek pratiklik değeri olan küratörlü kelimeleri öğreten, öğrenme alışkanlığı kazandıran harika bir eğitim uygulaması Drops.

Her ay yenileri eklenen 30’un üzerinde dil ve lehçelerle dilediğiniz yabancı dili öğrenebileceğiniz, seviyenizi ilerletebileceğiniz bir yabancı dil öğrenme uygulaması Drops. Günlük 5 dakika öğrenme, 99 konuda 1700’den fazla kelime içeren paket ücretsiz.

Erkan Calp

Drops

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME
149.8 MB DOSYA BOYUTU

Yabancı dil öğrenme uygulamaları arasında en iyisi

Drops, 2018’in en iyi Android uygulaması; yabancı dil öğrenmek, kendini geliştirmek isteyen kişiler için en iyi eğitim uygulamalarından biri. İngilizce, Almanca, Korece, Rusça, İspanyolca, Arapça ve diğer yabancı dilleri sıfırdaneğlenceli animasyon ve görseller eşliğinde öğreten harika bir mobil uygulama.

Yabancı dil öğrenmek, seviyesini ilerletmek isteyenlere tavsiye edeceğim uygulamalarında başında geliyor Drops. 31 dil destekleyen eğitim uygulamasıyla kelime bilginizi ölçüyor, yeni kelimelerle kelime dağarcığınızı geliştiriyorsunuz. Dil bilgisinden çok daha önemli olan kelime bilgisini kazandıran uygulamada yiyecek ve içecekler, doğa ve hayvanlar, insanlar ve sağlık, seyahat ve araçlar, şehir ve mekanlar, teknoloji, moda ve giyim, eğlence, bilim, spor gibi farklı kategoriler bulunuyor. 5 dakikalık oturumları tamamlayarak seviyenizi ilerletiyor, yeni içeriklerin kilidini açıyorsunuz.

Kelimeleri görsellerle öğrenerek pratik yapıyorsunuz. Bazen kelimelerle görselleri eşleştirerek, bazen kelimeleri yazarak, bazen seçim yaparak, bazen de harfler üzerinden kelimeleri ortaya çıkararak ilerliyorsunuz. Her seferinde kelimeler söylendiğinden, görseller çıkarıldığından o kelimeyi hafızanıza kazımış oluyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Drops: Learn English

    İngilizce öğrenmek istiyorsanız, Drops: Learn English uygulamasıyla etkili bir şekilde yabancı dilinizi geliştirebiliyorsunuz.
  • DynEd

    DynEd, Dünya genelinde 9 milyondan fazla öğrenciye sahip olan ve kanıtlanmış öyntemler ile İngilizce eğitimi veren başarılı bir Android uygulama.
  • Duolingo APK

    Duolingo, dil öğrenme uygulamasıdır. İngilizce veya başka bir dil öğrenmek için en iyi uygulamalardan Duolingo APK ücretsiz indirilebilir.
  • BukyTalk

    Ana dili İngilizce olan konuşmacılar ile pratik yaparak İngilizce öğrenme ve konuşma korkunuzdan kurtulun!
  • Simply Learn German

    Simply Learn German uygulaması, Almanca öğrenmek isteyenler için oldukça faydalı bir kaynak olarak öne çıkıyor.
  • LearnMatch

    LearnMatch uygulaması ile mobil cihazlarınızdan yabancı dil öğrenmeye başlayabilirsiniz.
  • WordBit Almanca

    WordBit Almanca uygulaması ile Almanca dilini öğrenebilirsiniz.
  • WordTest

    WordTest uygulaması ile günde sadece 30 dakika çalışarak her ay yüzlerce kelime öğrenebilirsiniz.