Dr.Web Anti-virus Light

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
31,836 TOPLAM İNDİRME

Android akıllı telefon ve tabletinizin güvenliğini sağlamak için kullanabileceğiniz ücretsiz virüs uygulamalarından birisi de Dr. Web Anti-virus Light.

Android akıllı telefon ve tabletlerinizde virüsler ve diğer zararlı uygulamalardan korunmak için bir antivirüs programı kullanma gerekliliği giderek artıyor ve yazılım üreticileri de bu tehlikeli yazılımlara karşı çeşitli uygulamalar geliştirmeye devam ediyorlar.

Bunlardan bir tanesi de Dr.Web Anti-virus Light uygulaması. Uygulama cihazınızda hızlı ve tam sistem taraması gerçekleştirebilmenin yanında dilediğiniz klasör ve uygulamaların da taranmasını sağlayabiliyor.

Gerçek zamanlı sistem taraması sayesinde diğer uygulamalar herhangi bir işlem yapmaya çalıştıklarında bunu analiz eden uygulama aynı zamanda bilinmeye malwarelara karşı da Origins Tracking adı verilen teknoloji sayesinde etkili olabiliyor.

Tespit edilen zararlı yazılımlar direkt olarak silinmiyor ve karantina altına alınıyorlar. Böylece size ait olan dosyaların yanlışlıkla silinmesi imkansız hale geliyor ve karantina altına alınan dosyalar sizin isteğiniz üzerine geri getirilebiliyorlar.

Android performansınız üzerinde minimum etkisi olan uygulama bataryanızı da oldukça verimli kullanıyor. Düzenli olarak güncellenen program böylece en son virüslere karşı da etkili bir koruma sağlayabiliyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dr.Web Anti-virus

    Dr.Web Anti-virus, Android cihazınız için kapsamlı güvenlik uygulamasıdır.
  • APK Anti-Virus Bodyguard

    APK Anti-Virus Bodyguard ile Android cihazınızdaki virüsleri temizleyebilirsiniz
  • Anti-Virus Pro Tablet

    Tabletler için geliştirilmiş antivirüs uygulaması Anti-Virus Pro Tablet ile güvenliğinizi sağlarken optimizasyon araçlarıyla tabletinizin performansını artırabilirsiniz.
  • Dr.Web Security Space

    Dr.Web Security Space uygulamasını kullanarak Android cihazınızın güvenle tehditlerden korunduğundan emin olabiliyorsunuz.
  • Virüs Temizleyici

    Virüs Temizleyici uygulaması ile akıllı telefonlarınızdaki virüsleri temizleyebilirsiniz.
  • avast! Anti-Theft

    Avast! Anti-Theft'i kullanarak Android akıllı telefon ve tabletlerinizi hırsızlardan, kötü niyetli kişilerden koruyabilirsiniz.
  • Malwarebytes Anti-Malware

    Malwarebytes Anti-Malware, Android cihazlarınızı zararlı ve kötü amaçlı yaızlımlardan uzak tutabilmek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir antivirüs uygulamasıdır.
  • Virus Cleaner

    Virus Cleaner uygulamasıyla akıllı telefonunuzda bulunan zararlı dosyaları kolayca temizleyebilirsiniz.