Dude Perfect

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
173 TOPLAM İNDİRME
16 MB DOSYA BOYUTU

Dude Perfect, popüler oyunlardan bir tanesi olan Angry Birds'e benzerliği ile dikkatleri çeken eğlenceli bir basketbol oyunu.

Dude Perfect, basketbol severlerin ilgisini çekebileceği eğlenceli ve oynadıkça bağımlısı olacağınız bir Android basketbol oyunu. Eğer daha önce Angry Birds oynadıysanız yada oyunu biliyorsanız bu oyunu oynarken çok fazla zorluk çekeceğiniz düşünmüyorum çünkü yapı olarak tamamaen aynılar.

Farklı bölüm ve dünyalarda basket atmaya çalışacağınız oyunda pota her zaman farklı yerlerde ve her bölüm için sadece 3 hakkını bulunuyor. İnşaattan kamyon arkasındaki potaya, bahçedeki havuzdaki portaya yada evlerin çatısı üstündeki potaya basketbol atmaya çalışacağını oyunda başarılı olabilmek için topu atacağınız yönü ve gücü çok iyi ayarlamanız gerekiyor. Aksi taktirde başarılı olmayabilirsiniz.

Oynadıkça ustalaşacağınız oyun aynı zamanda oynadıkça bağımlılık yapıyor. Telefon ve tablet desteği bulunan oyunun grafikleri de hd kalitesinde ve oldukça güzel diyebilirim. Ayrıca oyundaki bölüm düzenleyici sayesinde kendi bölümlerinizi oluşturarak basket atmaya çalışabilirsiniz.

Birden fazla oyuncu ile oynama fırsatı sunan oyunu arkadaşlarınız ile birlikte oynayarak çok daha fazla eğlenebilirsiniz. Eğer basketbol oyunları oynamaktan hoşlanıyorsanız Dude Perfecti'i kesinlikle denemenizi tavsiye ediyorum.

Barış YANIK

Dude Perfect

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME
46.2 MB DOSYA BOYUTU

Dude Perfect, diğer basketbol oyunlarına göre sahip olduğu farklı oyun yapısı ile sizi eğlendirecek iOS oyunlarından bir tanesidir.

Dude Perfect, iOS kullanıcıları için eğlenceli bir basketbol oyunudur. Basketbol oyunlarına yeni bir boyut kazandıran oyunda, çılgın dakikalar sizi bekliyor.

Oyunu indirip yükledikten sonra giriş yaparak oyuna başlayabilirsiniz. Basket atabilmek için 3 hakkınız bulunmaktadır. Fakat basket atmak sandığınız kadar kolay olmadığı için atışlarınızı dikkatli kullanmalısınız. Normal bir basketbol oyununu, dünyaca popüler olan Angry Birds'ün yapısı ile birleştiren Dude Perfect, oynadıkça bağımlısı olacağınız oldukça eğlenceli bir basketbol oyunu.

Basketbol atmanıza engel olmak ve zorluk derecesini arttırmak için önünüzde farklı engeller olabilir. Bu engelleri aşmak için dikkatli hedef alarak atış yapmalısınız.

Oyunun kontrolleri gayet basit. Bu tarz benzer bir oyunu daha önce oynadıysanız hiçbir zorluk çekmeden Dude Perfect'ide oynayabilirsiniz. Parmağınızı yukarıdan aşağı doğru çektikten sonra, sürükleyerek hedef alıp, vuracağınız gücü belirledikten sonra parmağınızı bırakarak atışı yapabilirsiniz. Gerçekçi fiziklere sahip olan oyunda usta olmak için epey vakit geçirmeniz gerekmektedir.

Atış yaptığınız basketbol topu etraftaki objelere çarptıkça daha fazla puan kazanabiliyorsunuz ve atışınızın tamamlanması için basetbol topunun tamamen durması gerekiyor.

Çizgi filmlere benzeyen grafikleri olmasına rağmen, gayet profesyonel çizimler ile hazırlanmış ve kesinlikle kalitesiz bir oyun gibi durmuyor. Arkadaşlarınız ile birlikte oynayabileceğiniz gibi oyunu dilerseniz tek başınızada oynayabilirsiniz.

Oyunu ücretli versiyonu olan bu uygulamada, ücretsiz versiyonuna göre daha fazla özellik bulunmaktadır. Uygulamanın ücretsiz versiyonunu indirmek isterseniz aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dude Perfect 2

    Dude Perfect 2, boş zamanlarda keyifli vakit geçirmek isteyen herkesin denemesi gereken bir basketbol oyunu.
  • Perfect Kick!

    Perfect Kick!, çevrimiçi olarak oynanabilen bir futbol ve şut atma oyunu.
  • Perfect Shift Racing Game

    Perfect Shift Racing Game ile Android cihazınızda birbirinden farklı klasik ve spor araçları deneyimleyebilirsiniz.
  • Perfect Eleven

    Harika deneyim sunan bir futbol oyunu
  • Perfect Kick 2

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir futbol oyunu
  • MLB Perfect Inning 2019

    Gerçekçi bir beyzbol oyunu oynayacağız.
  • Perfect Swing

    Çeşitli oyun modları eşliğinde golf deneyimi yaşayacağız.
  • Dude Theft Wars APK

    Android cihazlarınızda çevrimiçi veya çevrimdışı oynayabileceğiniz Dude Theft Wars APK, çeşitli oyun modlarını açık dünyasıyla birleştiren bir aksiyon oyunudur.