Dungeon Boss

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
240 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

Dungeon Boss güzel grafiklere sahip bir mobil rol yapma oyunudur

Dungeon Boss oyunculara zengin bir içerik sunan ve farklı oyun türlerini birleştiren keyifli bir mobil oyun olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Dungeon Boss bir rol yapma oyunu ile kart oyunu karışımı olarak düşünülebilir. Oyunda temel olarak tehlike dolu zindanlara dalarak hazine ve şöhret peşinde koşan kahramanları yönetiyoruz ve maceraya atılıyoruz. Oyunun başında kendi kahraman takımımızı kurmaktayız. Oyunda yer alan kahramanları herbiri kendine has yeteneklerle donatılmış. Bu sayede seçtiğimiz kahramanlarla kurduğumuz takım bize özel bir oyun tarzına sahip oluyor.Oyundaki kahramanlar kendilerine özel kartlarla temsil ediliyor. Dungeon Boss bize birçok farklı kahraman kartını toplayabilme imkanı vermekte.

Dungeon Boss'ta kahramanlarımızla girdiğimiz zindanlarda bizi kuvvetli bölüm sonu canavarları bekliyor. Bu savaşlarda taktiksel bir yapı mevcut. Oyundatıpkı bir satranç oyununda olduğu gibi hamlemizi yapıyoruz ve düşmanımızın kendi hamlesini yapmasını bekliyoruz. Kullanacağımız büyüleri ve yetenekleri düşmanımıza göre belirlememiz gerekiyor. Düşmanları yok ettikçe tecrübe puanı kazanıyoruz ve bu tecrübe puanlarıyla kahramanlarımıza seviye atlatabiliyoruz. Seviye atlayan kahramanların yeteneklerini güçlendirebilmemiz veya onlara yeni yetenekler kazandırabilmemiz mümkün. 

Dungeon Boss'un kahraman modellemeleri bize hafiften Lego kahramanlarını hatırlatıyor. Oyunun grafikleri genel olarak yüksek detay seviyesine sahip.

Can Erdil Şentürk

Dungeon Boss

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME
98.9 MB DOSYA BOYUTU

Dungeon Boss mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir taktiksel savaş oyunudur

Dungeon Boss güzel grafikleri rol yapma oyunu dinamikleriyle birleştiren bir mobil oyun olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Dungeon Boss'ta tehlike dolu zindanlara giren kahramanların hikayesi konu alınıyor. Biz de oyunda bu kahramanlardan birkaçını kontrol ediyoruz ve kendi kahraman takımımızı kurarak fantastik bir maceraya atılıyoruz. Oyundaki her kahraman özel bir kartla temsil ediliyor. Bu kahramanlar kendilerine has yetenekler ve büyülerle donatılmış. Topladığımız kahraman kartlarıyla bir araya gelen kart destemiz kahraman takımımızı oluşturuyor. Kart destemizdeki yapı savaşlardaki avantaj ve dezavantajları belirlediğinden kendimize has bir oyun stili geliştirebilmemiz mümkün.

Dungeon Boss'taki zindanlara inerek farklı düşman türlerinin yanında güçlü bölüm sonu canavarlarıyla da karşılaşıyoruz. Bu canavarları yendikçe özel büyülü eşyalar ve tecrübe puanı kazanıyoruz. Kazandığımız tecrübe puanları sayesinde kahramanlarımız gelişip güçlenebiliyor ve yeni yetenekler kazanabiliyor. Bu sayede oyunda ilerledikçe daha güçlü bir kart destesine sahip oluyoruz.

Dungeon Boss'ta taktiksel bir savaş sistemi mevcut. Sıra tabanlı savaşlarda hamlemizi yaptıktan sonra düşmanımızın cevabını bekliyoruz ve bu hamleye göre bir sonraki elde nasıl bir yöntem uygulayacağımızı belirliyoruz.

Dungeon Boss'un grafikleri oldukça yüksek kaliteye sahip. Oyundaki kahramanların modellemeleri bize biraz Lego kahramanlarını hatırlatıyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Raziel: Dungeon Arena

    Raziel: Dungeon Arena İndir Android: Hack & Slash, Aksiyon RPG oyunu
  • Dungeon Hunter 6 APK

    Dungeon Hunter serisinin devam oyunu olarak karşımıza çıkan Dungeon Hunter 6 APK, oyunculara görsel şölen eşliğinde ARPG deneyimi yaşatıyor.
  • Beat the Boss 2

    Beat the Boss 2, Android platformunda popüler patron dövme oyunu.
  • Soda Dungeon

    Soda Dungeon, Android mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli ve heyecanlı bir macera oyunu.
  • Rogue Life

    Rogue Life, canavarlar, boss'larla savaştığınız aksiyon rpg oyunu.
  • Dungeon Hunter Champions

    Gameloft'un yeni aksiyon rol yapma oyununda zindanlara giriyoruz.
  • Dungeon Hunter 5

    Sevilen Dungeon Hunter serisinin beşinci bölümü her zamankinden daha iddialı bir Aksiyon ve Rol Yapma Oyunu.
  • Rogue Dungeon RPG

    Güçlü rakiplere karşı birebir savaşacağınız aksiyon dolu bir rol oyunudur.