Dungeon Crawlers HD

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
258 MB DOSYA BOYUTU

Dungeon Crawlers HD mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur

Dungeon Crawlers HD eğer taktiksel savaş sistemine sahip olan rol yapma oyunolarını seviyorsanız hoşunuza gidebilcek bir mobil RPG.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olan Dungeon Crawlers HD'de derin zindanlara dalarak macera peşinde koşan kahramanları yönetiyoruz. Kahramanlarımız ganimet ve şöhret peşinde koşarken goblinler tarafından istila edilmiş yerler, lavlar tarafından oyulmuş mağaralar ve daha birçok farklı fantastik mekanı ziyaret ediyorlar. Bu yolculuk sırasında hortlaklar, canavarlar ve ilginç yaratıklarla karşılaşan kahramanlarımıza yardım etmek de bize düşüyor.

Dungeon Crawlers HD oldukça güzel bir görünüme sahip. Yüksek detaylı karakter modellemeleri, ışıklandırma efektleri ve gölgeler başarılı bir şekilde oyuna yerleştirilmiş. Oyunda kullanılan takstiksel sıra tabanlı savaş sistemi bizi sürekli düşünmeye itiyor. Oyuna eklenen mizahi öğeler hikayeye renk katmakta.

Dungeon Crawlers HD farklı oyun modlarına sahip. Oyun içerisinde seçebileceğiniz farklı kahramanlar, birçok farklı bölüm sonu canavarı ve yağmalanacak birçok farklı büyülü eşya bizi bekliyor.

Can Erdil Şentürk

Dungeon Crawlers HD

x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
229 MB DOSYA BOYUTU

Dungeon Crawlers HD sıra tabanlı bir strateji oyunudur

Dungeon Crawlers HD eğer rol yapma oyunlarını seviyorsanız hoşunuza gidebilecek ve size uzun süreli eğlence sunabilecek bir RPG.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınız ve iPad tabletleriniz için geliştirilmiş olan Dungeon Crawlers HD'de fantastik bir hikaye konu alınıyor. Farklı kahramanları seçerek başladığımız oyunda bu hikaye boyunca birçok ilginç mekanı ziyaret ediyoruz. Kimi zaman goblinler tarafından istila edilmiş derin zindanlarda yolculuk ederken kimi zaman lavlar tarafından oyulmuş mağaralara konuk oluyoruz. Bu mekanlarda değişik canavarlar ve yaratıklar bizi bekliyor. Bu düşmanları yok ettikçe tecrübemiz artıyor ve seviye atlayabiliyoruz. Yeni büyülü eşyalar, yeni yetenekler zindanların derinliklerinde bizi beklemekte.

Dungeon Crawlers HD hikayesine mizahi öğeler serpiştirilmiş bir oyun. Bir yandan kuvvetli bölüm sonu canavarlarıyla savaşırken diğer yandan gülebiliyorsunuz. Oyun oldukça güzel de görünüyor. Çevresel grafikler, yüksek detaylı karakter modellemeleri, ileri seviye ışık yansımaları ve gölgeler oyunda iyi bir şekilde kullanılıyor.

Dungeon Crawlers HD'de farklı oyun modları ve haritalar da bulabilmeniz mümkün. Sıra tabanlı savaş sistemine sahip Dungeon Crawlers HD klasik RPG oyunlarının havasını mizahi bir şekilde işliyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dungeon Hunter 6 APK

    Dungeon Hunter serisinin devam oyunu olarak karşımıza çıkan Dungeon Hunter 6 APK, oyunculara görsel şölen eşliğinde ARPG deneyimi yaşatıyor.
  • DANDY DUNGEON

    DANDY DUNGEON, prensesi kurtarmak için zindana girdiğiniz bulmaca - rpg oyunu.
  • Raziel: Dungeon Arena

    Raziel: Dungeon Arena İndir Android: Hack & Slash, Aksiyon RPG oyunu
  • Tactics Squad: Dungeon Heroes

    Tactics Squad: Dungeon Heroes, zindanlarda yaratıklarla savaştığınız strateji rpg oyunu.
  • Dungeon Flicker

    Mobil cihazınızda hem çerezlik oyun olsun hem de RPG havasını yakalayayım diyorsanız ücretsiz Dungeon Flicker size göre.
  • Dungeon Monsters

    Dungeon Monsters, 1. şahıs kamera açısından oynanabilen ilk mobil rpg oyunu.
  • Dungeon Trackers

    Dungeon Trackers kendi destenizi toplayıp rakipleriniz ile kapışacağınız eğlenceli bir Android kart ve RPG oyunu.
  • Tiny Dice Dungeon

    Kongregate mutfağından çıkma Tiny Dice Dungeon, masaüstü FRP sevenleri zarla, Japon RPG sevenleri sıra tabanlı savaş sistemiyle ayartıyor.