Dungeon Gems

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
85 TOPLAM İNDİRME
125 MB DOSYA BOYUTU

Dungeon Gems, Gameloft'un Türkçe hazırladığı strateji ve rpg öğelerini de içeren bulmaca oyunu.

Dungeon Gems, Gameloft’un çoklu oyuncu desteği sunan strateji, rol yapma öğelerini harmanlayan tamamen Türkçe bulmaca oyunu ve mobilin yanı sıra Windows platformunda da karşımıza çıkıyor.

Windows tablet ve bilgisayarımıza ücretsiz indirip oynayabildiğimiz oyunda savaşçı olarak ejderhaların yaşadığı zindanlara giriş yapıyoruz. Görevimiz yer yüzünde bir tane bile ejderha bırakmamak, ejderhaların kökünü kazımak. Birbirinden güçlü ve devasa ejderlerle başa çıkmak tabii ki de kolay değil. Her ne kadar savaşçılarımız özel güçlere sahip olsalar da ejderlerle kapışırken mutlaka yanımıza birini de almamız gerekiyor. Yanınızda sizinle savaşacak kişi arkadaşınız veya dünya genelinde bir oyuncu olabiliyor. Ancak müttefiğinizi seçerken sizinle aynı güçlere sahip olmasına dikkat etmelisiniz.

Oyunda savaşmak için aynı renkteki runikleri eşleştirmemiz kafi oluyor. Her eşleştirme sonunda savaşçımız saldırısını gerçekleştirmiş oluyor. Daha etkili saldırılar gerçekleştirmek için farklı renkteki runikleri bağlamamız gerekiyor. Ancak bunu yaptığımızda eylem puanlarımızdan harcıyoruz.

Erkan Calp

Dungeon Gems

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
252 TOPLAM İNDİRME

Dungeon Gems oldukça eğlenceli fantastik bir bulmaca oyunudur

Dungeon Gems Asphalt, Dungeon Hunter, GT Racing, Six Guns gibi farklı türdeki mobil oyunlarla başarısını kanıtlamış olan mobil oyun geliştiricisi Gameloft tarafından yayınlanmış bir bulmaca oyunudur.

Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinize ücretsiz olarak indirebileceğiniz Dungeon Gems ejderhalar gibi fantastik öğelerle ve RPG elementleriyle zenginleştirilmiş farklı bir yapıya sahip. Oyuncular Dungeon Gems'de farklı element runiklerini kullanarak bulmacaları çözmekteler. Runikleri birleştirerek kahramanımızın düşmanımıza saldırmasını sağlıyoruz. Dilersek aynı renkteki runikleri birleştirerek yoğun ve odaklanmış bir saldırı yapabiliyoruz, dilersek de farklı renkteki runikleri birleştirerek çok elementli runik saldırıları gerçekleştirebiliyoruz. Çok elementli runik saldırıları ise daha çok eylem puanı gerektirmekte. Sınırlı eylem puanımız olduğu için stratejik bir şekilde karar almalı ve düşmanımızın zayıflıklarına dikkat etmeliyiz.

Dungeon Gems 200 farklı RPG kahramanına yer veriyor ve oyuncular oyunda ilerledikçe bu kahramanları keşfedebiliyor. Bu kahramanlar farklı avantajlara ve zayıflıklara sahip; bu nedenle kahraman seçimimizi yaparken dikkatli olmamız gerekiyor. Oyun bize favori kahramanlarımızı geliştirme ve güçlendirme imkanı tanıyor ve onları efsanevi yeteneklere sahip kahramanlara dönüştürme olanağı veriyor.

Baştan aşağı Gameloft kalitesini koruyan bu bulmaca oyunu eğer bu türdeki oyunlardan hoşlanıyorsanız kesinlikle oynamanız gereken bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

Dungeon Gems

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
115 TOPLAM İNDİRME
95.5 MB DOSYA BOYUTU

Dungeon Gems farklı ve eğlenceli bir bulmaca oyunudur

Dungeon Gems ejderhalar gibi fantastik öğelerle zenginleştirilmiş bir mobil bulmaca oyunudur.

Geliştirdiği her mobil oyun başarıyı yakalayan Gameloft tarafından yayınlanan bu bulmaca oyunu geliştiricinin yarış ve aksiyon oyunlarından sonra oyun severlere sunduğu farklı türdeki bir yapım. Dungeon Gems RPG öğelerini kullanan bir yapıya sahip. Oyunda temel amacımız farklı element güçlerini temsil eden runikleri birleştirmek ve bu runikler birleştikçe kahramanımızın düşmanımıza saldırmasını sağlamak. Bu iş için bize sınırlı bir eylem puanı veriliyor ve eylem puanımızı tüketmeden düşmanımızı yenmemiz gerekiyor. Saldırmak için aynı renkteki element runiklerini birleştirebilir ve o element ile güçlü bir saldırı gerçekleştirebiliriz. Daha çok eylem puanı kullanarak farklı element runiklerini birleştirebilir ve çoklu bir element saldırısı geliştirebiliriz. Bu saldırıları seçerken düşmanımızın zayıf noktalarını göz önünde tutmamız gerekmekte.

Dungeon Gems bize 200'ün üzerinde kahraman seçeneği sunuyor. Bu kahramanlar farklı avantajlara ve zayıflıklara sahipler. Düşmanımızla savaşırken bu noktaları dikkate almamız gerekiyor. Oyunda ilerledikçe kahramanlarımızı daha da güçlü hale getirebiliyoruz ve onları efsanevi yeteneklere sahip süper kahramanlara dönüştürebiliyoruz.

Dungeon Gems eğer kaliteli bir bulmaca oyunu oynamak isterseniz tavsiye edebileceğimiz bir oyun.

 

Can Erdil Şentürk

Dungeon Gems

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
104 MB DOSYA BOYUTU

Dungeon Gems, Gameloft'un çoklu oyuncu desteği sunan ejderli bulmaca oyunu.

Dungeon Gems, Gameloft’un rol yapma, strateji öğelerini harmanlayan özel güçlere sahip karakterlerle ejderleri yeryüzünden silmeye çalıştığımız bulmaca türünde bir oyun. Windows Phone telefonumuza ücretsiz indirip oynayabildiğimiz ve Türkçe olarak gelen oyunda farklı güçlere sahip savaşçılarla ejderhaların yaşadığı zindanlara giriş yapıyoruz.

200’den fazla güçlü savaşçı arasından seçimimizi yaparak oyuna başlıyoruz. Oyun ekranında aynı renkt runikleri bağlayarak (eşleştirme oyunlarında olduğu gibi) ejderlere saldırı düzenlemiş oluyoruz. Daha yıkıcı saldırılar için farklı renkte runikleri bağlamamız gerekiyor. Savaşçılarımızı zafer sonrasında kazandığımız altınlarla daha da güçlendirebiliyoruz.

Oyunda ejderlerle tek başımıza mücadele verebildiğimiz gibi sosyal ağ hesaplarımızı bağlayarak diğer oyuncuları safımıza katabiliyoruz. Onlarla birlikte tamamladığımız zindanlar için bonus kazanabiliyoruz. Bu noktada oyun dinamiklerine alıştıktan sonra kesinlikle tek başınıza devam etmemenizi, mutlaka yanınıza birini almanızı tavsiye ederim. Oyun bu şekilde çok daha zevkli oluyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Darkest Dungeon

    Birçok zorluğun bulunduğu macera dolu savaşları hazır mısın? Darkest Dungeon ile kendi ekibini kurup birçok alanda savaşmanı istiyor.
  • Darkest Dungeon 2

    Hemen Darkest Dungeon 2 indirin ve bu stresli ve gergin dünyada hayatta kalarak ilerlemeye başlayın.
  • Dungeon Defenders 2

    Dungeon Defenders 2 online olarak oynayabileceğiniz bir aksiyon - kule savunma oyunudur
  • Dungeon Fighter Online

    Dungeon Fighter Online ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir online rol yapma oyunudur
  • Dungeon Marathon

    Dungeon Marathon eski atari oyunlarını andıran bir beceri oyunudur
  • Hunger Dungeon

    Hunger Dungeon 2 boyutlu grafiklere sahip bir MOBA oyunudur
  • Soda Dungeon

    Soda Dungeon ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir RPG oyunudur
  • Dungeon Hunter 4

    Dungeon Hunter 4 bolca aksiyon ve eğlence sunan başarılı bir rol yapma oyunudur