Dungeon Highway Adventures

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Dungeon Highway Adventures bolca aksiyon içeren bir mobil sonsuz koşu oyunudur

Dungeon Highway Adventures kısa süre içerisinde bağımlılık yapabilen bir oyun yapısına sahip olan bir mobil sonsuz koşu oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Dungeon Highway Adventures'da fantastik bir maceraya atılıyoruz. Oyunda ana kahramanımız derin zindanlarda yol almaya çalışan bir büyücü. Kahramanımızın yol alabilmesi için ise karşısına çıkan sayısız canavarı yok etmesi ve engellerden kaçınması gerekiyor. Biz de ona bu işte yardımcı olurken bolca eğleniyoruz.

Dungeon Highway Adventures'de temel amacımız duvarlara ve diğer engellere çarpmadan ve karşımıza çıkan canavarlara takılmadan bölümleri geçmek. Kontrol ettiğimiz büyücü sihirli asasını kullanarak ateş edebiliyor. Bu nedenle canavarlar genelde çok problem olmuyor; fakat karşımıza çıkan engellere çarpmamız oyunu sonlandırıyor. Bazı engelleri özel silahlarla yok ederek yolumuzu açabiliyoruz. Oyun içerisinde birçok farklı silah ve büyülü eşya seçeneği yer almakta. Bu seçenekleri oyun içerisinde toplayacağımız altınlarla satın alabilmekteyiz.

Dungeon Highway Adventures 8 bit retro tarzda grafiklere sahip. Bu retro grafikler hoş chiptune müziklerle birleşiyor. Akıcı bir şekilde Dungeon Highway Adventures'ı oynadıktan sonra elinizden bırakamıyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

Dungeon Highway Adventures

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
73.5 MB DOSYA BOYUTU

Dungeon Highway Adventures mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur

Dungeon Highway Adventures eğer sürükleyici bir sonsuz koşu oyunu oynamak isterseniz hoşunuza gidebilecek bir mobil oyun.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Dungeon Highway Adventures, retro tarzın tercih edildiği oyunların başarılı bir temsilcisi. Sevimli 8 bit grafiklerle ve chiptune tarzı müziklerle hem göze hem de kulağa hitap eden Dungeon Highway Adventures'da derin zindanlarda kendine yol açmaya çalışan bir büyücünün hikayesine tanık oluyoruz. Büyücümüz zindan kapılarından geçmek için yüzlerce canavarla savaşırken son hızda ilerliyor. Biz de onu yönlendirerek engellere çarpmasını önlüyor ve bölüm sonuna doğru ilerliyoruz. 

Dungeon Highway Adventures hızlı ve heyecan dolu bir oynanışa sahip. Oyunun reflekslerinizi test ettiğini söyleyebilirim. Kahramanımızı cihazımızın hareket sensörüyle sağa ve sola doğru yönlendirirken ekrana dokunarak ateş ediyoruz. Duvarlara, ağaçlara ve kayalara çarpmamak için sağa - sola kaçıyor, canavarları yok etmek için sihirli asamızla ateş ediyoruz. Oyun içerisinde büyülü silah ve eşyalar satın alabiliyoruz. Bu silahlar farklı engelleri aşmamıza yardımcı oluyor.

Dungeon Highway Adventures içerisinde çok sayıda bölüm yer alıyor. Akıcı bir şekilde çalışan oyunu oynadıktan sonra elinizden bırakmakta güçlük çekiyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Benji Bananas Adventures

    Benji Bananas Adventures, telefon ve tabletlerde ücretsiz oynanabilen 3 boyutlu beceri oyunudur.
  • Point Blank Adventures

    Point Blank Adventures, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Highway Car Escape Drive

    Highway Car Escape Drive aksiyon dolu bir mobil yarış oyunudur
  • Zombie Highway 2

    Zombie Highway 2 hem yarıştığınız hem de zombilerle savaştığınız bir mobil oyundur
  • Adventures in Ice World

    Adventures in Ice World ile Kuzey Kutbu'na yolculuk ediyoruz
  • Pang Adventures

    Pang Adventures, Android cihazlar için geliştirilmiş bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Flowerpop Adventures

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Starlit Adventures

    Starlit Adventures, Android işletim sistemine sahip cihazlar için geliştirilmiş aksiyon ve macera oyunudur.