Dungeon Hunter 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
3,943 TOPLAM İNDİRME

Android Dungeon Hunter 3 oyununda kuralları unutun yaşamak için yapmanız gereken tek şey öldürmek. Onlara en iyi avcının kim olduğunu gösterin.

Yapımcılığını Gameloft'un üstlendiği Dungeon Hunter 3, etkileyici grafiklerinin yanında kaliteli senaryosuyla dikkatleri üzerine çeken yapım, RPG tarzı oyun severlerin ilgisini çekmeyi başarıyor.

Karakter Seçimi

Android Dungeon Hunter 3'de dikkat etmeniz gereken bir husus ise oyun karakterleri oluyor ve karakterlerin kendine has özellikleri var. İlerleyen bölümlerde başlangıçta seçmiş olduğunuz karakterden sıkılırsanız alternatif bir karakterlerle kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz. 

Warlord: Dungeon Hunter'ın en iri cüsselisi olan Warlord yakın dövüş ustası ve düşmanlarında yüksek tahripatlar verebiliyor.

Shaman: Bir elinde kalkan diğer elinde topuzuyla Shaman, savunma ve saldırı tekniklerinin tam bir profesyonel.

Astromancer: Tılsımlı yapısı ile dikkatleri üstüne çeken Astromancer büyücü ustası ve farklı bir çok büyüyle düşmanlarını hızlı bir şekilde yok edebiliyor.

Trickster: Ok ve yay kullanarak düşmanlarıyla uzaktan savaşmayı seven Trickster, seri oklar ve yaylarla düşmanlarına kısa sürede etkisiz hale getirecek.

Karakterlerin eşsiz özellikleri olduğunu dile getirdiğimizde bunları sadece güç ile sınırlamadık. Ekipmanlar dahi karakterlere özgü ve bu karakterlerin benzersiz kılan etmenlerden sadece biri.

Oyun İçi Ekipman

Yaklaşık olarak 1.17 GB'lik bir veri boyutunun yanında etkileyici görselliğiyle de dikkatleri üzerine çeken Dungeon Hunter 3 oyun içi kazanç sistemini beraberinde getiriyor. Altın ve mücevher olarak farklı 2 satın alma methodunun yanında fiyat aralığı ise; 1.99$ ile 99.99$.

Ekipmanlarda ise tarihin izlenimlerini görebilmek mümkün. Zırhlar, büyüler, kılıçlar ve 1000'den fazla item. 

Yaratıklar

Neredeyse her bölüm farklı bir yaratığa rastlamak mümkün. Özellikle etap sonlarında devasal yaratıklarla mücadele etmek için özel güçlerinize ihtiyaç duyuyorsunuz.

Oyuna başlamadan önce ek can gibi ekipmanlar almayı ihmal ederseniz bölüm sonlarını geçmek adeta imkansızlaşıyor. Bir taraftan sizin 4-5 katınız büyüklüğünde yaratıklar diğer taraftan ok ve asit benzeri sıvılar atarak sizi biran önce yok etmek isteyenlerle çevrili arenada yaşamak için öldürmek tek seçeneğiniz oluyor.

Android Dungeon Hunter 3 Özellikleri

  • 4 karakter seçeneği (Warlord, Astromancer, Trickster ve Shaman) - Kadın veya erkek karakterler
  • 1000+ item
  • 4 fantastik harita
  • Çoklu oyuncu desteği (Multiplayer)
  • Online skor paylaşımı
  • Oyun içi ekipman satın alma
Şükrü Erdem ÇETİNER

Dungeon Hunter 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
538 TOPLAM İNDİRME

Dungeon Hunter 3, savaş senaryoları üzerine kurulu oldukça başarılı ve ücretsiz bir rol yapma oyunu.

Gameloft mühendisleri tarafından hazırlanan Dungeon Hunter 3, hem senaryosu hem de grafikleriyle ilk andan itibaren oyun severleri kendisine bağlayabilecek bir oyun. Dungeon Hunter 3, rol yapma türüne ait bir yapım.

Karakterler:

Dungeon Hunter 3 bünyesinde yer alan karakterlerin her birinine kendisi ile bütünleşmiş bazı özellikleri bulunuyor. Oyunda zaman geçirdikçe ve mücadele ettikçe ortaya çıkıyor ki, oyunun başında seçilen karakterde sivrilen bazı özellikler baş gösterebiliyor. Diğer yandan oyunun herhangi bir aşamasında bir başka karakteri seçip oyunu oynamayı sürdürebilme seçeneği sunuluyor.

Warlord: Vücut yapısı olarak oyunun en büyük karakteri rakipleriyle savaşırken özellikle de yakın dövüş konusunda onlara ciddi dersler verebiliyor.

Shaman: Orta Asya'da var olan şamanlara benzeyen bir şekilde kalkanı ve topuzu ile kendisini hemen tanıyabileceğini bu karakter, hem savunma hem de hücum konusunda son derece başarılı.

Astromancer: Oyunda, fizik ötesi güçleri olan bir karakter olarak karşımıza çıkıyor. Büyü yapma ve rakiplerini bu büyülerle alt etme özellikleri mevcut.

Trickster: Sahip olduğu oku ve yayıyla sıradan bir savaşçı olarak görünse de ileri mesafelerden rakiplerine yolladığı oklarla onları alt edebiliyor.

Oyunda öne çıkan karakterler ve karakterler arası mücadele, geniş oyun içi özellikler ve araçlar sayesinde tam bir bütünlük gösteriyor. Oyun içi kazanç sistemi üzerine kurulu olan yapı bazı ürünlerin ücretli olarak satın alınmasına imkan tanıyor.

Dungeon Hunter 3 Özellikleri

  • 4 karakter seçeneği (Warlord, Astromancer, Trickster ve Shaman) - Kadın veya erkek karakterler
  • 1000+ parça
  • 4 fantastik harita
  • Çoklu oyuncu desteği (Multiplayer)
  • Online skor paylaşımı
  • Oyun içi ekipman satın alma
Şükrü Erdem ÇETİNER

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dungeon Hunter 6 APK

    Dungeon Hunter serisinin devam oyunu olarak karşımıza çıkan Dungeon Hunter 6 APK, oyunculara görsel şölen eşliğinde ARPG deneyimi yaşatıyor.
  • Dungeon Hunter 5

    Sevilen Dungeon Hunter serisinin beşinci bölümü her zamankinden daha iddialı bir Aksiyon ve Rol Yapma Oyunu.
  • Dungeon Hunter Champions

    Gameloft'un yeni aksiyon rol yapma oyununda zindanlara giriyoruz.
  • Dungeon Hunter 4

    Dungeon Hunter 4, beğenilen rol yapma oyununun dördüncüsü.
  • Sniper: Traffic Hunter

    Sniper: Traffic Hunter, gerçekçi ve 3 boyutlu olarak hazırlanan bir Android sniper oyunu.
  • Dungeon X Dungeon

    Retro aksiyon macera oyununda zindanlara giriş yapıyoruz.
  • Raziel: Dungeon Arena

    Raziel: Dungeon Arena İndir Android: Hack & Slash, Aksiyon RPG oyunu
  • Devious Dungeon

    Random Heroes'un yapımcılarından bu sefer RPG ve aksiyon karışımı eğlenceli bir retro oyun geliyor. Devious Dungeon uzun vadeli bir oyun keyfine hazır olun