Dungeon, Inc.

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME

Dungeon, Inc., zindanınızı inşa edip zindanlara saldırdığınız bir Android simülasyon oyunu.

Dungeon, Inc., zindanlarda savaş sürmek yerine kendi zindanınızı inşa edip geliştirmenize izin veren simülasyon tarzında bir Android oyunu.

Mobil platformda eşi benzerine pek rastlamadığımız türde oynanış sunan yapımda çok oyunculu (multiplayer) desteği de bulunmakta. Oyuncuların zindanlarına sürpriz saldırılar düzenleyebiliyorsunuz. Tabii ki aynı şey sizin de başınıza gelebilir; zindanınızı büyütürken savunma hattınızı da geliştirmelisiniz. Yerin metrelerce altında inşa ettiğiniz zindanınızı devler, canavarlar, sürüngenler, ejderhalar ve daha nice garip canlı türüyle doldurmanız gerekiyor.

Oyunun multiplayer tarafında haftanın yöneticisi olmak için uğraş veriyorsunuz. Etkinliklerde diğer oyuncuların zindanlarına saldırıyor, kendi zindanınızı olasılı saldırılara karşı koruyorsunuz.

Erkan Calp

Dungeon, Inc.

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
226 MB DOSYA BOYUTU

Dungeon, Inc., multiplayer oynama seçeneği sunan zindan kurma oyunu.

Dungeon, Inc., yerin metrelerce altına inip zindanınızı inşa ettiğiniz ilginç bir mobil oyun. Türlü canlının yaşam sürdüğü karanlık zindanlarda savaşmak yerine kendi zindanınızı kuruyorsunuz. Etkinliklere katılırsanız sürprizler sizi bekliyor.

iOS platformuna da ücretsiz gelen zindan kurma oyununda canavar benzeri devler, sürüngenler, ejderhalar gibi garip yaratıkları zindanınızda topluyor, seviye atlamak için uğraş veriyorsunuz. Yalnız zindanınızı nasıl geliştireceğinizi düşünürken olası saldırılara karşı da önlem almanız gerekiyor. Çok oyunculu (multiplayer) modda herkes haftanın yöneticisi olmak için mücadele ediyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dungeon, Inc

    Kendi zindanınızı kurarak altın üretebileceğiniz ilgin bir simülasyon oyundur.
  • Plague Inc. APK

    Plague Inc. APK, dünyayı kendi virüsünüzle yok etmeye çalıştığınız bir strateji simülasyon oyunudur. Kendi virüsünüzü yaratın, dünyaya salın ve herkesin yakalanması için elinizden geleni yapın!
  • Dungeon Village

    RPG ambiyansının hakim olduğu bir dünyada kendi şehrinizi kurun ve bir cazibe merkezi yaratırken canavarlarla da savaşıp para kazanın.
  • Dungeon Warfare

    Dungeon Warfare mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Tactics Squad: Dungeon Heroes

    Tactics Squad: Dungeon Heroes, zindanlarda yaratıklarla savaştığınız strateji rpg oyunu.
  • Dungeon Simulator

    Eşsiz deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Rebel Inc APK

    Rebel Inc APK, isyanı durdurmaya çalıştığınız politik, askeri, stratejik simülasyon oyunu. Rebel Inc Android telefonlara ücretsiz indirilebilir.
  • Orc Dungeon

    Ork takımınızı kurun ve düşmanlara saldırmaya başlayın.