Dungeon Monsters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Dungeon Monsters, 1. şahıs kamera açısından oynanabilen ilk mobil rpg oyunu.

Dungeon Monsters, mobilde birinci şahıs kamera açısından oynanabilen ilk rol yapma ya da rpg oyunu olarak öne çıkıyor. Orta seviye diyebileceğimiz grafik kalitesine sahip olan oyunda yeraltına iniyor ve bribirinden çirkin yaratıklarla savaşıyoruz. Amacımız kötülüğü yeryüzünden silmek.

Online tabanlı rpg oyununda yaratıkların yaşamını sürdürdüğü zindanlara giriş yapıyoruz. Dünyayı şeytani güçlerden kurtarmaktan başka amacımız yok. Karanlık, meşalemizle aydınlattığımız zindanda yürürken sürekli olarak bir köşeden çıkan canavarları gerçek bir kahraman olarak siliyor. Öldürdükçe yenisiyle karşılaşıyor, en sonunda da bizim katbekatımız büyüklüğünde yaratıklar, devler, krallarla karşılaşıyoruz.

Erkan Calp

Dungeon Monsters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
76 MB DOSYA BOYUTU

Dungeon Monsters, birinci şahıs kamera açısıyla oynanan rol yapma oyunu.

Dungeon Monsters, mobil cihazlarda birinci şahıs kamera açısıyla oynanabilen ilk rpg oyunu olma özelliğini taşıyor. iOS cihazlarda da fazla yer kaplamayan oyunda adından da tahmin edeceğiniz üzere zindanlara iniyoruz ve birbirinden çirkin, güçlü yaratıklarla tek başımıza veyahut takımımızla beraber mücadele veriyoruz.

Zindanda yaşayan canavarların kökünü kazımaktan başka amacımızın olmadığı oyun oynanış olarak benzerlerinden biraz farklı. Karakterimizi dışarıdan görmek yerine onun yerine geçiyoruz. Bu kamera açısından – şahsen – yaratıklarla savaşmak daha heyecan verici oluyor. Birebir savaşıyormuşcasına hissi kesinlikle alıyorsunuz. Kontrol sisteminin zor olmaması da oyuna çabucak ısınmanızı sağlıyor.

Yüzlerce yaratıkla karşılaştığımız oyunda günlük olarak düzenlenen özel ödüllerin dağıtıldığı etkinlikler de oluyor. Ayrıca her gün yeni bir zindan ekleniyor. Sonuçta zindan olsa da aynı yerde geçmemesi, farklı yaratıkların çıkması da oyundan kolay soğumamızın önüne geçiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dungeon Monsters - 3D Action RPG

    Gerçek zamanlı savaşlara katılacağız.
  • Dungeon Hunter 6 APK

    Dungeon Hunter serisinin devam oyunu olarak karşımıza çıkan Dungeon Hunter 6 APK, oyunculara görsel şölen eşliğinde ARPG deneyimi yaşatıyor.
  • SMASH Monsters

    SMASH Monsters, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir rol yapma oyunudur.
  • DANDY DUNGEON

    DANDY DUNGEON, prensesi kurtarmak için zindana girdiğiniz bulmaca - rpg oyunu.
  • Raziel: Dungeon Arena

    Raziel: Dungeon Arena İndir Android: Hack & Slash, Aksiyon RPG oyunu
  • Mino Monsters 2: Evolution

    Mino Monsters 2: Evolution mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir canavar savaşı oyunudur
  • Tactics Squad: Dungeon Heroes

    Tactics Squad: Dungeon Heroes, zindanlarda yaratıklarla savaştığınız strateji rpg oyunu.
  • Dungeon Flicker

    Mobil cihazınızda hem çerezlik oyun olsun hem de RPG havasını yakalayayım diyorsanız ücretsiz Dungeon Flicker size göre.