Dungeon Nightmares

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
836 TOPLAM İNDİRME
32 MB DOSYA BOYUTU

Dungeon Nightmares mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir korku oyunudur

Dungeon Nightmares size ürpertici anlar yaşatmayı amaçlayan bir mobil korku oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Dungeon Nightmares'da her gece uyumaya çalıştığında kendini bitmek bilmeyen kabuslar içerisinde bulan bir kahramanı yönetiyoruz. Kahramanımız bu kabusların neden kaynaklandığını bilmemektedir; fakat bildiği tek şey kabusların kendisini giderek tükettiğidir ve bir çıkış yolu bulmasının gerektiğidir. Biz de ona bu mücadelesinde yardımcı oluyoruz. Bu işi başarabilmek için her gece kabuslar boyunca hayatta kalmamız ve bir sonraki geceye geçebilmemiz gerekmektedir. Kabuslarımız sırasında toplayacağımız ipuçları bize kabusları nasıl sonlandıracağımız hakkında bilgi veriyor. Bu ipuçlarını toplamak için karanlık zindanlarda yolumuzu bulmamız, her bir odayı keşfetmemiz ve sandıkları açarak içerisindekilere göz atmamız gerekiyor.

Dungeon Nightmares'da yolumuzu bulabilmek için sayılı sayıda karşımıza çıkan mumları kullanabiliyor ve geçici bir süre avantaj sağlayabiliyoruz. İpuçlarını ararken sürekli ürpertici sesler bizi diken üstünde tutuyor. Neyle karşılaşacağımızı bilmeden ilerlerken korku dolu anlarr yaşabiliyoruz. Oyunun grafiklerinin ortalama bir kalite sunduğu söylenebilir. Oyunu bir kulaklıkla oynadığınızda ses efektleri etkileyici olmaya başlıyor ve oyunun atmosferini güçlendiriyor.

Can Erdil Şentürk

Dungeon Nightmares

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME
46.2 MB DOSYA BOYUTU

Dungeon Nightmares Slender Man ve Amnesia tarzı oyunlara benzeyen bir mobil korku oyunudur

Dungeon Nightmares eğer mobil cihazlarınız üzerinde ürpertici bir oyun tecrübesi yaşamak isterseniz tavsiye edebileceğimiz bir mobil korku oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Dungeon Nightmares'da gördüğü kabuslarla başı belada olan bir kahramanın hikayesi konu alınıyor. Kahramanımız her gece uykuya daldığında kendisini farklı karanlık zindanlarda buluyor. Bu zindanlara nasıl geldiği hakkında hiçbir fikri olmayan kahramanımız karanlığın içerisinden kendine bir çıkış yolu arıyor. Kabuslardan kurtulabilmesi için yapması gereken ise her gece gördüğü kabusların sonunda hayatta kalmaktır. Kabuslarda hayatta kalamaması bu kabuslara ebediyen hapis olacağı anlamına geliyor. Bu nedenle biz kahramanımızı yönlendirmeli ve kabuslar boyunca ölmemesini sağlamalıyız.

Dungeon Nightmares oynanış olarak Slender Man ve Amnesia tarzı macera oyunlarına benziyor. Oyunda yapmamız gereken karanlık zindanlarda yolumuzu bulmak, her odayı ziyaret ederek ipuçlarını toplamak ve karşımıza çıkacak olan bilinmeyen yaratıklardan ve şeytani ruhlardan kaçmak. Bu işi karanlık içinde gerçekleştirmek oldukça güç olabiliyor. Neyse ki geçici süre yanabilen mumları kullanabiliyor ve zor anlarda avantaj kazanabiliyoruz.

Dungeon Nightmares eğer kulaklıklarla oynarsanız size kuvvetli bir atmosfer sunmakta. Eğer iOS cihazınızda heyecanlı bir korku oyunu oynamak isterseniz Dungeon Nightmares'ı deneyebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Little Nightmares APK

    Little Nightmares APK'da, sıkışıp kaldığınız ürpertici gemideki bulmacaları çözmeli ve yaratıklara görünmeden kaçmalısınız.
  • Dungeon X Dungeon

    Retro aksiyon macera oyununda zindanlara giriş yapıyoruz.
  • Raziel: Dungeon Arena

    Raziel: Dungeon Arena İndir Android: Hack & Slash, Aksiyon RPG oyunu
  • Dungeon Hunter 6 APK

    Dungeon Hunter serisinin devam oyunu olarak karşımıza çıkan Dungeon Hunter 6 APK, oyunculara görsel şölen eşliğinde ARPG deneyimi yaşatıyor.
  • Devious Dungeon

    Random Heroes'un yapımcılarından bu sefer RPG ve aksiyon karışımı eğlenceli bir retro oyun geliyor. Devious Dungeon uzun vadeli bir oyun keyfine hazır olun
  • Dungeon Delivery

    Dungeon Delivery, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlarda çalışabilen bir tür aksiyon oyunudur.
  • Dungeon Highway Adventures

    Dungeon Highway Adventures bolca aksiyon içeren bir mobil sonsuz koşu oyunudur
  • Dungeon Keeper

    Dungeon Keeper, farklı oyun mekanizması dikkatleri üzerine çekmeyi başaran heyecanlı ve ücretsiz bir Android aksiyon oyunudur.