Dungeon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME

Dungeon, Ketchapp'ın refleksleri test eden zorlu Android oyunu.

Dungeon, Ketchapp’ın imzasını taşımasıyla zorluk düzeyini tahmin edeceğinizi düşündüğüm refleks oyunu. Görsel açıdan büyük beklenti içerisine girmeyin derim ancak oynanış tarafında eğer refleks gerektiren oyunlardan keyif alıyorsanız saatlerinizi alacak eğlence dozu yüksek bir mobil oyun.

Ketchapp’ın Android platformuna çıkardığı tüm oyunları gibi basit görsellerine rağmen bağımlılık yapan bir oyun Dungeon. Adından dolayı güzel grafikleri olan, karakterlerin de yer aldığı bir strateji oyunu düşüncesi oluşabilir lakin değil. En azından görsel açıdan değil.

Oyunda bölüm bölüm ilerliyorsunuz. Bölümü geçmek için belirtilen yöne doğru gitmeniz yeterli oluyor. Bölümler birkaç hareketle kolaylıkla bitebilecek gibi görünen aslında zorlayıcı bölümlerden oluşuyor. Engellerden ziyade karakterin kontrolünün tamamen size verilmemesi oyunu zorlaştıran unsur.

Sadece zıplayarak ilerlenen bir oyun ne kadar zor olabilir ki? sorusunun yanıtını ilk dakikalarda bulacağınız bu oyunu tavsiye ederim.

Erkan Calp

Dungeon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME
51 MB DOSYA BOYUTU

Dungeon, tuzaklarla dolu zindandan kaçmaya çalıştığınız Ketchapp imzalı iPhone oyunu.

Dungeon, tuzaklarla dolu zindandan kaçmaya çalıştığımız, reflekslerimizi test eden bir mobil oyun. Ketchapp’ın basit görsellerine rağmen bağlayıcı oyunları arasında. iOS platformuna da ücretsiz çıkan oyun zıplamaya dayalı olduğundan daha çok iPhone oyunu diyebilirim. Tabii ki iPad’iniz de varsa onunla da uyumlu.

Oyun ilginç şekilde sonsuz oynanışa sahip değil. Kolaydan zora doğru giden bölümlerden oluşuyor. Her bölümde gideceğiniz yön bölüm başında söyleniyor ve tuzakları aşıp ekran bitişine geldiğiniz noktada bölümü sonlandırıyorsunuz. Tuzaklar sadece zıplama ile kolaylıkla geçilebiliyor lakin oyun alanına çok iyi odaklanmalısınız. Zindandan çıkmak göründüğü kadar kolay değil.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dungeon Highway Adventures

    Dungeon Highway Adventures bolca aksiyon içeren bir mobil sonsuz koşu oyunudur
  • Goblin Quest: Escape!

    Ödül şampiyonu bir Dungeon Crawler oyunu olan Goblin Quest: Escape! oynarken amacınız tüm engellere rağmen zindanlarda dolaşırken hayatta kalmak ve hazineleri toplamak.
  • Dungeon Hunter 6 APK

    Dungeon Hunter serisinin devam oyunu olarak karşımıza çıkan Dungeon Hunter 6 APK, oyunculara görsel şölen eşliğinde ARPG deneyimi yaşatıyor.
  • DANDY DUNGEON

    DANDY DUNGEON, prensesi kurtarmak için zindana girdiğiniz bulmaca - rpg oyunu.
  • Looty Dungeon

    Looty Dungeon mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Dungeon Boss

    Dungeon Boss güzel grafiklere sahip bir mobil rol yapma oyunudur
  • Dungeon Crawlers HD

    Dungeon Crawlers HD mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Dungeon Creator

    Dungeon Creator mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur