Duplicate Cleaner Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,412 TOPLAM İNDİRME
4.93 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınızdaki kopya dosyaları bulmak ve bunlar üzerinden işlemler yapabilmek için bu ücretsiz programı kullanabilirsiniz.

Duplicate Cleaner Free uygulaması bilgisayarınızda boşu boşuna yer kaplayan birbirinin aynısı olan dosyaları bularak bunları kolayca temizlemenize yardımcı oluyor. Programın arayüzü herkesin kolayca kullanabileceği şekilde düzenlenmiş durumda ve tarama yapmak istediğiniz klasörleri istediğiniz gibi arama bölümünün içerisinde taşıyabiliyorsunuz.

Kopya dosyaları aratırken isim filtrelerinden tutun da dosya boyutu ve tipine göre filtrelere kadar pek çok farklı tarama gerçekleştirebiliyor ve böylece istediğiniz sonuçlarda bulunan dosyaların temizlenmesini sağlayabiliyorsunuz. Sadece aynı isme değil aynı iç özelliklere sahip olan dosyaları da bulabilmesi sayesinde oldukça işlevsel bir hale gelen program böylece adları birbirinden farklı ancak içeriği tamamen aynı dosyaları temizlemenizi de sağlamayı ihmal etmiyor.

Daha sonra bulunan tüm bu dosyalar üzerinde silme, kopyalama, yeniden adlandırma gibi işlemleri tamamlayabiliyor, bu işlemleri parametrelerle otomatik hale getirebiliyorsunuz. Uygulamanın kurulumunda reklam ek program kurulumları yer aldığı için seçenekleri dikkatli bir şekilde seçmenizi öneriyoruz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Duplicate Remover Free

    Duplicate Remover Free bilgisayarınızdaki gereksiz dosyaları bulup silmenize yardımcı olan bir programdır
  • Duplicate Cleaner

    Bilgisayarınızdaki işe yaramayan ve hard diskinizde gereksiz yer kaplayan aynı, eş, benzer dosyaları bulup kaldırmanıza yardımcı olan ücretsiz bir program.
  • Weeny Free Duplicate Finder

    Weeny Free Duplicate Finder bilgisayarınızdaki eş dosyaları taramak ve gereksiz olanları silmek için tasarlanmış yardımcı bir yazılımdır.
  • Duplicate Sweeper

    Windows için Duplicate Sweeper programı, çift olan tüm dosya türlerini, fotoğrafları, videoları, müzik dosyalarını, belgeleri ve benzeri içerikleri bulan programdır.
  • Easy Duplicate Finder

    Easy Duplicate Finder, sabit diskiniz üzerinde yer alan eş dosyaları bulabileceğiniz ve silebileceğiniz güvenilir bir programdır.
  • Wise Duplicate Finder

    Wise Duplicate Finder, Windows tabanlı bilgisayarlar için aynı dosyaları bulma ve silme programı.
  • Exact Duplicate Finder

    Bilgisayarların disklerinde bulunan birbirinin kopyası dosyaları bularak temizleyebilen ücretsiz bir dosya yöneticisi.
  • Synei Disk Cleaner

    Synei Disk Cleaner ile sisteminizi yavaşlatan gereksiz dosyalardan kurtulabilirsiniz