Duplicate Cleaner

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
13,834 TOPLAM İNDİRME
7.9 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınızdaki işe yaramayan ve hard diskinizde gereksiz yer kaplayan aynı, eş, benzer dosyaları bulup kaldırmanıza yardımcı olan ücretsiz bir program.

Uzun süredir bilgisayar kullanıyorsanız ve sürekli olarak internet gezintileri, oyun kurulumları, uygulama çalıştırmaları ve program yüklemeleri sonucunda sabit diskiniz üzerinde aynı isimde, aynı işlevde benzer veya eş, işe yaramayan dosyalar oluşabilir.

Oluşan bu dosyaları bulmak ve bilgisayarınızdan güvenli bir şekilde kaldırmak için Duplicate Cleaner programını kullanabilirsiniz. İşlevsel yapısı ve kolay kullanımı ile hızlı bir şekilde tarama gerçekleştirip dosyaları sisteminizden temizlemenize yardımcı olan bu ücretsiz araç bilgisayarınızın hızlanmasına ve performansının artmasında da son derece yardımcı bir rol oynar.

Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Duplicate Cleaner Free

    Bilgisayarınızdaki kopya dosyaları bulmak ve bunlar üzerinden işlemler yapabilmek için bu ücretsiz programı kullanabilirsiniz.
  • Duplicate Sweeper

    Windows için Duplicate Sweeper programı, çift olan tüm dosya türlerini, fotoğrafları, videoları, müzik dosyalarını, belgeleri ve benzeri içerikleri bulan programdır.
  • Duplicate Remover Free

    Duplicate Remover Free bilgisayarınızdaki gereksiz dosyaları bulup silmenize yardımcı olan bir programdır
  • Easy Duplicate Finder

    Easy Duplicate Finder, sabit diskiniz üzerinde yer alan eş dosyaları bulabileceğiniz ve silebileceğiniz güvenilir bir programdır.
  • Weeny Free Duplicate Finder

    Weeny Free Duplicate Finder bilgisayarınızdaki eş dosyaları taramak ve gereksiz olanları silmek için tasarlanmış yardımcı bir yazılımdır.
  • Wise Duplicate Finder

    Wise Duplicate Finder, Windows tabanlı bilgisayarlar için aynı dosyaları bulma ve silme programı.
  • Exact Duplicate Finder

    Bilgisayarların disklerinde bulunan birbirinin kopyası dosyaları bularak temizleyebilen ücretsiz bir dosya yöneticisi.
  • Synei Disk Cleaner

    Synei Disk Cleaner ile sisteminizi yavaşlatan gereksiz dosyalardan kurtulabilirsiniz