DVD Chief

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
730 TOPLAM İNDİRME
16.6 MB DOSYA BOYUTU

DVD Chief oluşturduğunuz film koleksiyonlarını kontrol altında tutabileceğiniz ücretsiz ve başarılı bir uygulamadır.

DVD Chief, film koleksiyonunuzu organize etmeniz için mükemmel şekilde tasarlanmış kullanışlı ve güvenilir bir uygulamadır.

Basitçe filmin adını yazarak, filmlere ait ISO kalıp dosyalarının yerini göstererek veya DVD/Blu-ray film disklerinizi bilgisayarınıza yerleştirerek, DVD Chief'in sizin için filminizi tanımasını ve internet üzerindeki veritabanından gerekli bilgileri çekmesini sağlayabilirsiniz.

DVD Chief, film hayranları tarafından tasarlandığı için siz film hayranlarının tüm isteklerini karşılayacaktır. Modern kullanıcı arayüzü, kolay kullanımı ve oldukça özelleştirilebilir olmasıyla vazgeçemeyeceğiniz bir program olabilir.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zeeb

    Film ve DVD dosyalarınızı adlandırmak için kullanışlı bir Adobe Air eklentisidir.
  • DVD to ISO

    DVD to ISO programını kullanarak kolayca DVD disklerinizi bilgisayarınıza ISO olarak kaydedebilirsiniz.
  • DVD Ripper Speedy

    DVD Ripper Speedy, bütün bir DVD arşivinizi toptan sıkıştırmak ya da bir başka formata dönüştürmek istediğinizde kullanabileceğiniz bir uygulamadır.
  • Windows 7 USB/DVD Download Tool

    Windows 7 USB/DVD Download Tool, USB flaş bellek veya DVD'ye Windows 7 ISO dosyasının önyüklenebilir (bootable) kopyasını oluşturur.
  • Free YouTube to DVD Converter

    Youtube'da izlediğiniz videoları DVD formatında kaydetmenize yardımcı ücretsiz, hızlı ve basit bir Youtube'dan DVD video dönüştürücü programdır.
  • A4 DVD SHİNKER

    Çok fonksiyonlu DVD oynatıcıdır.
  • Free Video to DVD Converter

    Ücretsiz olarak farklı formatlardaki video dosyalarınızı DVD formatına dönüştürerek birden çok dosyayı aynı DVD diskine yazdırmanıza yardımcı olan video dönüştürücü programıdır.
  • AoA DVD Copy

    Bu gelişmiş özelliklere sahip program ile DVD'lerinizi ister kopyalayın ister yakın. Tek tuş ile tüm bu işlemleri gerçekleştirebilir ve güven içerisinde bunları yapabilirsiniz.