DVD Ripper Speedy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
315 TOPLAM İNDİRME
20.04 MB DOSYA BOYUTU

DVD Ripper Speedy, bütün bir DVD arşivinizi toptan sıkıştırmak ya da bir başka formata dönüştürmek istediğinizde kullanabileceğiniz bir uygulamadır.

DVD Ripper Speedy, bir DVD sıkıştırma ya da dönüştürme programıdır.

WonderFox Free DVD Ripper Speedy, DVD koleksiyonunuzu dönüştürmenize izin veren ücretsiz bir uygulamadır. Kullanımı oldukça basit olan bu program, basit arayüzünün yanı sıra detaylı özellikler sunmasıyla da dikkatleri çekiyor. Bu programla birlikte elinizdeki DVD arşivini, toplu ya da tek tek bir başka formata dönüştürebilirsiniz. Özellikle yeni nesil televizyonların kolayca USB'den film açmaya başlamasıyla birlikte farklı format kullanımlarının da artmasıyla oldukça elzem konuma gelen bu ihtiyacı, WonderFox'un bu çözümü oldukça kolay şekilde hallediyor.

Sadece bununla da kalmalyan program, DVD dosyaları ve klasörleri üzerinde istediğiniz herhangi bir değişikliği kolayca yapmanıza da ön ayak oluyor. Böylece bütün bir DVD klasöründeki videoların isimlerini istediğiniz gibi değiştirebileceğiniz gibi onlara farklı detaylar eklemeniz de kolaylaştırılıyor.

5 ile 10 dakika arasında değişen dönüştürme süresi ve esnek ayarları sayesinde son zamanlardaki ücretsiz olarak kullanılabilecek en iyi DVD dönüştürme uygulamalarından bir tanesi olan DVD Ripper Speedy'e kesinlikle göz atılabilir.

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • WonderFox DVD Ripper Speedy

    Tüm formatları dönüştürmek için tek program yeterlidir.
  • DVD to ISO

    DVD to ISO programını kullanarak kolayca DVD disklerinizi bilgisayarınıza ISO olarak kaydedebilirsiniz.
  • WinBurner

    WinBurner, CD/DVD/Blu-ray disk yazma, dosyadan ISO yapma, ISO'yu DVD'ye yazma programı.
  • FreeStar Burner-DVD Software

    CD ve DVD yazma işlemlerini kolayca gerçekleştirmek ve ISO dosyaları da yaratabilmek için bu programı kullanabilirsiniz.
  • CD Recovery Toolbox

    Çizilmiş, bozulmuş ya da okunamayan optik medyalardan dosyalarınızı kurtarabilirsiniz. Kolay ve kullanışlı bir ara yüze sahip yazılım sayesinde CD, DVD, HD DVD, Blu-Ray gibi optik medyalardan dosya kurtarma yapabiliyorsunuz.
  • UltraCopy

    Bozuk veya okunamayan CD/DVD ve BluRay gibi medyalarınızı kurtarmak ve disk kopyalamak için kullanabileceğiniz ideal bir program.
  • DVDFab HD Decrypter

    DVD ve Blu-ray disklerinizi yedeklemek, kopyalamak ve korumasını kırmak için bu ücretsiz programı kullanabilirsiniz.
  • Nero 2015 Classic

    Nero 2015 Classic programı sayesinde CD, DVD ve Blu-Ray yönetim işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebiliyorsunuz.