Dynamite Fishing World Games

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
160 TOPLAM İNDİRME
100 MB DOSYA BOYUTU

Dynamite Fishing World Games, levrekten köpekbalığına farklı türde balıkları tutmanız gereken online balık yakalama oyunu.

Dynamite Fishing World Games, Windows tablet ve bilgisayarlarda oynanabilir olan her yaştan kullanıcıya hitap eden ücretsiz ve de ufak boyutlu balık tutma oyunu. Bilindik balık tutma oyunlarının aksine aksiyonun hiç eksik olmadığı oyunda balıkları tutmak için silah ve patlayıcı kullanıyoruz.

Dünyanın dört bir yanını dolaşarak levrekten köpekbalığına farklı türde balıkları tutmak için uğraş verdiğimiz oyun online yapıda tasarlanmış. Rastgele seçilmiş oyuncularla turnuvalarda karşı karşıya geliyoruz. Başlangıç noktasında rakibimizle birlikte başlıyor ve olabildiğince fazla balığı oltamıza düşürerek bitiş noktasına bir tekne dolusu balıkla ulaşmaya çalışıyoruz. Balık tutma esnasında tabii ki türlü zorluklarla karşılaşıyoruz. Balıklar tek hamlemizde ağımıza takılmıyorlar ve fazla ürkütürsek kaçışabiliyorlar. Öte yandan teknemizle ilerlerken yolumuzu patlayıcı gibi ölümcül engeller çıkabiliyor. Bunları da atlatmamız gerekiyor. Bu sorunlarla boğuşurken fazla vakit kaybetmememiz gerekiyor. Zira rakibimiz bizden çok önce bitiş noktasına ulaşabiliyor. Bu durumda biz de turnuvaya veda etmiş oluyoruz.

Animasyonlarla desteklenmiş göz alıcı görseller sunan oyunda hem ilerlemek için kullandığımız tekne, hem de balıkları tutmak için kullandığımız objeler sıradışı. Dinamit, roket, füze, hatta dinamite bağlı balık dahi var. Tekneler arasında da ilginç seçenekler var ki oyuna banyo küveti ile başladığımız söyliyim; gerisini siz düşünün.

Erkan Calp

Dynamite Fishing World Games

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
73 TOPLAM İNDİRME
111 MB DOSYA BOYUTU

Dynamite Fishing World Games, turnuvalara katıldığınız aksiyon dozu yüksek balık tutma oyunu.

Dynamite Fishing World Games, sıradan balık tutma oyunlarını unutturan aksiyon dolu oynanışı ile dikkat çeken bir yapım. Android telefon ve tabletlerde ücretsiz olarak oynanabilir olan oyunda balıkları yakalamak için dinamit, denizaltı, taramalı tüfek, suşi bombası, nükleer füze gibi ölümcül silahları kullanıyoruz.

Balık tutma oyunlarına farklı bir boyut kazandıran Dynamite Fishing World Games oyunu online tabanlı oynanışa sahip. Dünyanın dört bir köşesinde gelen ilginç turnuvalara katılıyoruz. Her turnuvada tek bir amacımız var o da tutabildiğimiz kadar balık tutmak. Basit bir oyunmuş gibi gözüküyor ancak daha oyunun menülerinde alışılmışın dışına çıkacağımız hissettiriliyor. Denizde ilerlemek için kullandığımız su küveti, balıkları tutmak için kullandığımız dinamitimiz, toplu balık ölümlerine yol açtığımız özel silahlarımız her şeyimizle hazır olduktan sonra turnuvaya giriş yapıyoruz.

Oyunda sürekli balıklarla karşılaşmıyoruz. Balıklar belli noktalarda toplu olarak karşımıza çıkıyor. Buralara geldiğimizde zaten uyarı yapılıyor. Balıkların çoğunlukla yaşadığı bölgelerde onları tutmak için yanımıza aldığımız sıradışı silahları kullanıyoruz. Balık bölgesi çok kalabalık olduğundan ve de süre verildiğinden tüm balıkları temizlememiz oldukça zor. Süremiz bittiğinde ilerlemeye devam ediyoruz. Bu esnada rakibimiz de bizimle birlikte ilerliyor. Bitiş noktasına kim daha fazla balıkla ulaşırsa turnuvayı o kazanmış oluyor.

Turnuvadan kazandığımız parayı yeni tekne satın almak, yeni silahlarla donanmak, yeni karakterlerle oynamak için kullanıyoruz. Tekne ve silahlar arasında bir balık tutma oyununda hiç akla gelmeyecek seçenekler var. Tabii ki turnuvanın yapıldığı mekanlar da çok ilginç. Bu noktada eğer sıradan son derece yavaş ilerleyen balık tutma oyunlarından sıkıldıysanız Dynamite Fishing World Games’in çok iyi bir seçenek olduğunu söyleyebilirim.

Erkan Calp

Dynamite Fishing World Games

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
179 MB DOSYA BOYUTU

Dynamite Fishing World Games, iPhone ve iPad'inizde çevrimiçi oynayabileceğiniz yüksek tempolu balık tutma oyunu.

Dynamite Fishing World Games, iPhone ve iPad’inizde balık tutma oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız uzun süre ekran başına kilitleneceğiniz türde bir yapım. Detaylı hazırlanmış animasyonlarla süslü görselleri ve yüksek tempolu oynanışıyla dikkat çeken oyunda balık tutmak için dinamit, füze, roket, tüfek gibi sıradışı silahları kullanıyorsunuz.

Sıradan son derece yavaş tempoda ilerleyen balık tutma oyunları sıkıcı gelmeye başladıysa Dynamite Fishing World Games oyunu ile kesinlikle tanışmanız gerektiğini düşünüyorum. Online olarak oynanabilen balık yakalama oyununda aksiyon hiç eksik olmuyor. Sürekli olarak turnuvalara katılıyorsunuz. Oynanış tarafında da sürekli hareketlilik mevcut. Rakibinizden çok daha fazla balık tutabilmek, bitiş noktasına en fazla balıkla gelebilmek için fazla uğraş vermeniz gerekiyor. Gerek tekneniz gerekse de silahlarınızı turnuvaya girmeden çok iyi seçmeniz gerekiyor.

Rakibinizle birlikte ilerlediğiniz oyunda balıkları tutmak için özel bir çaba sarf etmeniz gerekmiyor. Butonları kullanarak silahlarınızı balıkların üzerine kolaylıkla bırakıyoruz. Ancak balıkları ağınıza düşürürken son derece hızlı olmanız gerekiyor. Öte yandan yolunuza çıkan tnt gibi engelleri de atlatmalısınız.

Turnuvalarda gösterdiğiniz başarı sonrasında kendinize yeni bir tekne ve silah satın alma şansına sahipsiniz. Hem tekne hem de silah seçimi bitiş noktasını rakibinizden çok daha önce görmeniz ve çok daha fazla balıkla dönmeniz açısından mühim. Yeni turnuvaların kapısını aralamadan önce bunlara dikkat etmenizi öneririm.

Erkan Calp

Dynamite Fishing World Games

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
100 MB DOSYA BOYUTU

Dynamite Fishing World Games, sadece çevrimiçi oynanabilen aksiyon dozu yüksek balık yakalama oyunu.

Dynamite Fishing World Games, Windows Phone platformunda rastladığım en zevkli oynanışa ve en iyi grafiklere sahip balık tutma oyunu ve ücretsiz olarak indirip oynayabiliyoruz.

Oyun adından da tahmin edeceğiniz üzere manzaralı göllerin kenarında balık tuttuğumuz oyunlarından oldukça farklı. Balıkları tutmak için oltamız ucuna patlayıcı silahlar bağlıyoruz. Levrekten köpekbalığına kadar farklı türde balıkları yakalamaya çalıştığımız oyun online tabanlı oynanışa sahip. Turnuvalara katılarak diğer oyunculara ne kadar iyi balık tuttuğumuzu göstermeye çalışıyoruz. Tek amacımız bizleri dünyanın dört bir köşesinde balık tutma heyecanını yaşatan turnuvaları birincilikle tamamlamak.

Oyunda her turnuvada tutmamız gereken balık sayısı farklı olsa da oynanış değişmiyor. Başlangıç noktasından rakibimizle birlikte yol almaya başlıyoruz ve bitiş noktasına ulaşana kadar tutabildiğimiz kadar balık tutmak için uğraş veriyoruz.

Balıkları yakalamak biraz zor diyebilirim. Her ne kadar elimizde ölümcül silahlar olsa da balıklar tek hamlede ölmüyor, kolaylıkla farklı yönlere kaçışıyorlar ve daha da önemlisi balıkları verilen süre içerisinde tutmamız gerekiyor. Öte yandan yol boyunca karşımıza sürekli balık çıkmıyor. TNT gibi tekneyle birlikte bizi de uçuracak engeller bulunuyor. Bir yandan bu engelleri aşmaya çalışırken, diğer yandan rakibimizden daha fazla sayıda balık tutma telaşını yaşıyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • AE Lucky Fishing

    AE Lucky Fishing, tehlikeli sularda yüzerek farklı türde deniz canlılarını yakalamaya çalıştığınız bir oyun.
  • Trophy Fishing 2

    Trophy Fishing 2 bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir balık tutma simülasyonudur
  • Fishing Planet

    Fishing Planet kaliteli bir balık avlama oyunudur
  • Ultimate Fishing Simulator 2

    Ultimate Fishing Simulator 2 ile bilgisayar platformunda balık tutmaya çalışacaksınız.
  • Fishing Barents Sea

    Fishing Barents Sea gerçekçi şartlarda tekneyle balıkçılık yapabileceğiniz bir simülasyon oyunu
  • Real Fishing Ace Pro

    Real Fishing Ace Pro, Windows tablet ve bilgisayarınızda sonuna kadar ücretsiz oynayabileceğiniz gerçekçi balık tutma oyunu.
  • World War Z: Aftermath

    Zombilerle dolu bir şehre ev sahipliği yapan World War Z: Aftermath, sürükleyici bir aksiyon deneyimi sunuyor.
  • World of Warships

    World of Warships, savaş oyunları oynamaktan keyif alan bilgisayar oyuncularını memnun edecek heyecanlı ve aksiyon dolu bir savaş oyunu.