e-Devlet Anahtar

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,016 TOPLAM İNDİRME

e-Devlet Anahtar uygulaması, e-Devlet Kapısına güvenli giriş yapmanızı sağlıyor.

e-Devlet Anahtar, ikametgah belgesi sorgulama, sabıka kaydı alma, askerlik sorgulama, ÖSYM giriş, hizmet dökümü gibi birçok işlemi internet üzerinden yapma kolaylığı sunan e-Devlet Kapısına güvenli giriş için ek bir uygulama.

Askerlik işlemleri yapmaktan sınav sonuçlarını öğrenmeye, IMEI kaydı gerçekleştirmekten hizmet dökümü almaya devlet dairelerinde zaman kaybetmeden online birçok işi yapabildiğimiz e-Devlet Kapısı uygulamasına giriş yaparken ek güvenlik oluşturuyor e-Devlet Anahtar.

Turkiye.gov.tr adresi üzerinden e-Devlet hesabımıza giriş yaptıktan sonra ulaşabildiğimiz e-Devlet Anahtar menüsünden anahtar kaydı oluşturduktan sonra kullanabildiğimiz e-Devlet Anahtar uygulamasının ürettiği şifreler – mobil bankacılık uygulamalarındaki gibi – tek kullanımlık şifreler oluyor. Android telefonunuzdan veya Turkiye.gov.tr adresinden E-Devlet’e giriş yaparken TC Kimlik numaranız ve şifrenizin ardından uygulamanın ürettiği şifreyi giriyorsunuz. Böylelikle şifreniz bilinse dahi e-Devlet hesabınıza başkasının ulaşımı imkansız hale geliyor.

Erkan Calp

e-Devlet Anahtar

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
166 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

e-Devlet Anahtar uygulaması, e-Devlet Kapısı güvenli giriş için tek kullanımlık şifre üretiyor.

e-Devlet Anahtar uygulaması, e-Devlet Kapısına güvenli giriş için tek kullanımlı şifre üretiyor. İkametgah, sabıka kaydı, askerlik sorgulama, hizmet dökümü, ÖSYM ve daha birçok işi internetten yapabildiğimiz e-Devlet Kapısına mobil ve webden giriş yaparken ek güvenlik katmanı oluşturuyor.

Devlet dairelerinde birkaç saatimizi alacak işlemleri internet üzerinden çok daha kısa sürede yapmamızı sağlayan e-Devlet Kapısı, tüm bilgilerimizi içerdiğinden güçlü şifre oluşturmamız önem arz ediyor. Buna ek olarak bankacılık uygulamalarında olduğu gibi tek kullanımlık şifre üreten e-Devlet Anahtar uygulaması ile de güçlü şifreye ekstra olarak güvenlik önlemi almış oluyoruz.

e-Devlet Kapısına Turkiye.gov.tr üzerinden veya iPhone'unuzdan giriş yaparken TC Kimlik numaranız ve şifrenizin yanı sıra e-Devlet Anahtar’ın ürettiği şifreyi kullanıyorsunuz. Bu şifreye sizin dışında kimse ulaşamayacağından hesabınız güvende oluyor. Bu noktada belirtmem gereken bir detay var. e-Devlet Anahtar üzerinden şifre üretebilmeniz için öncelikle Turkiye.gov.tr adresinden giriş yapıp e-Devlet Anahtar menüsü altından kayıt olmanız gerekiyor. Akabinde oradan aldığınız kodu e-Devlet Anahtar uygulamasında “Kayıt ol” ekranında kullanıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • e-Devlet

    e-Devlet giriş ile HES kodu alma, seyahat izin belgesi, öğrenci belgesi alma, ikametgah değişikliği, soyağacına bakma ve daha birçok işlem yapabilirsiniz.
  • e-Devlet Kapısı Engelsiz Çağrı

    e-Devlet Kapısı Engelsiz Çağrı uygulaması, işitme engellilerin istek ve önerilerini iletebilmesini sağlıyor.
  • E-Devlet Rehberi

    E-Devlet Rehberi mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz vir e-devlet uygulamasıdır
  • Barkodlu Belge Doğrulama

    Barkodlu Belge Doğrulama uygulaması ile E-Devlet Kapısı'ndan alınan belgelerin doğruluğunu sorgulayabilirsiniz.
  • MHRS

    MHRS, resmi hastane randevu alma uygulamasıdır. e-Devlet veya T.C. kimlik no ve parola ile giriş yapıp randevu alabilirsiniz.
  • TKGM Parsel Sorgu APK

    Parsel sorgulama için e-Devlet dışında TKGM Parsel Sorgu uygulamasını kullanabilirsiniz. Parsel sorgulama APK yükleyin, hızlıca sorgulayın.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • E Eczane

    Android için E Eczane uygulaması, yakınınızda bulunan eczaneleri bularak listeler.