E-Okul Ortalama Hesaplama

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1.3/5 ZİYARETÇİ
31,011 TOPLAM İNDİRME

E-Okul Ortalama Hesaplama, öğrencilerin dönem sonu ortalamasını hesaplamasını kolayca gerçekleştiren ücretsiz bir Android uygulamasıdır.

E-Okul Ortalama Hesaplama, öğrenciler için özel olarak geliştirilen ve yıl sonu ortalama hesaplama işlemini kısa ve pratik bir hale getiren oldukça yararlı bir uygulamadır.

İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin kullanabileceğii uygulamanın kullanımı oldukça basit. Öğrenci girişi ypaıldıktan sonra ''Not Bilgileri'' sayfasına girerek ''Ortalama Hesapla'' tuşuna basmanız yeterlidir. İşlemin geri kalanını uygulama otomatik olarak gerçekleştirecektir. Uygulama listede yer alan dersleri kayıt ettikten sonra dönem boyunca sahip olduğunuz ders sayısını bir kereliğine girerek ''Kaydet'' tuşuna basmanız gerekiyor. İlk seferden sonraki hesaplama işlemlerinde uygulama size ders sayısını tkerar sormaz. 

Ders notlarınızı E-okul üzerinden aldığı için uygulama içerisinde ders notu giröeniz gerekmemektedir. Notlarınız uygulama içerisinde otomatik olarak güncellenir.

Kişisel verilerinizi MEB'in kendi sunucularına gönderen E-Okul Ortalama Hesaplama uygulaması, hiç bir şekilde kişisel verilerinizi saklamaz. Sadece notları otomatik olarak E-okul üzerinden alabilmek için öğrenci girişi gerekmektedir.

Öğrencilerin kullanabileceği pratik ve yararlı bu uygulamayı ücretsiz olarak indirerek Android telefon ve tabletleriniz üzerinde kullanabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ortalama Hesaplama

    Ortalama Hesaplama, lise öğrencilerinin takdir ve teşekkür alacaklarını önceden hesaplaması için geliştirilen hem pratik hem de yararlı bir Android eğitim uygulaması.
  • Lise Ortalama Hesaplama

    Lise öğrencilerinin notlarını hesaplamasında yardımcı olacak ücretsiz bir Android uygulaması.
  • MEB E-OKUL VBS APK

    MEB E-OKUL VBS APK ile Android telefondan e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi'ne giriş yapıp öğrenci bilgilerini alabilirsiniz.
  • Takdir Teşekkür Hesaplama

    Takdir Teşekkür Hesaplama, öğrencilerin karnelerini almadan önce notlarını girerek takdir ve teşekkür belgesi hesabı yapabilmesini sağlayan ücretsiz bir uygulamadır.
  • Okul Öncesi Öğretmeni

    Okul Öncesi Öğretmeni uygulaması, okula henüz başlamayan çocuklarınızın gelişimine yardımcı olmayı amaçlıyor.
  • Okul Öncesi Eğitim

    Okul Öncesi Eğitim, okula başlama yaşı gelmeyen çocuklarınızın küçük bir eğitim almasını sağlayan yararlı ve ücretsiz bir Android oyunu.
  • Mathlab Grafik Hesaplama

    Mathlab Grafik Hesaplama uygulamasıyla zorlu Matematik sorularının üstesinden gelebilirsiniz.
  • Okul Öncesi Oyun

    Okul Öncesi Oyun, çocuklar için birbirinden eğlenceli oyunlar için ücretsiz bir eğitim uygulamasıdır.