Eagle Simulator

x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
402 TOPLAM İNDİRME
41 MB DOSYA BOYUTU

Eagle Simulator vahşi doğada hayatta kalmaya çalışan bir kartalın kontrolünü üstlendiğimiz keyifli bir simülasyon oyunu.

Eagle Simulator'da vahşi doğada hayatta kalmaya çalışan bir kartalın kontrolünü ele alıyor ve amansız bir mücadeleye başlıyoruz.

Benzersiz bir vahşi yaşam simülasyon deneyimi sunan bu oyunu hem tabletlerimiz hem de akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabiliyoruz. Büyük ekran faktöründen dolayı tabletler üzerinde oynarsanız daha fazla keyif alacağınıza eminim.

Oyun kapsamlı bir içeriğe sahip. Kartalı başıboş bir şekilde uçurmak yerine epik mücadelelere girebiliyoruz. Doğal yaşamın kaçınılmaz bir gereği olarak sahibi olduğumuz yavru kartalları gelebilecek her türlü tehlikeye karşı korumalıyız.

Elbette tüm bu koruma içgüdüsünün sonuçlarına ek olarak yavrularımızı doyurmak için avlanmaya da çıkmalıyız. Doğada bulacağımız canlıları bebek kartalları beslemek için yuvamıza getirmeliyiz. Grafik olarak tatmin edici bir seviyede yer alan Eagle Simulator'da görev olan kontroller dokunmatik ekranlar için özel olarak tasarlanmış.

Simülasyon oyunları dikkatinizi çekiyorsa ve kategoride oynayabileceğiniz orijinal bir yapım arıyorsanız Eagle Simulator hoşunuza gidecektir.

Emircan Erdoğan

Eagle Simulator

x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
70 TOPLAM İNDİRME
46.8 MB DOSYA BOYUTU

Eagle Simulator'da vahşi doğada hayatta kalmaya çabalayan bir kartalın kontrolünü alıyoruz.

Eagle Simulator, vahşi yaşam simülasyonu oyunlarından keyif alanların büyük bir beğeniyle oynayacağı yapımlar arasında yer alıyor. Oyunda doğada hayatta kalmaya çalışan bir kartalın kontrolünü ele alıyoruz.

Simülasyon oyunlarının ilk dikkat çeken noktaları arasında hiç şüphesiz ki grafikler yer alıyor. Eagle Simulator'un yapımcıları da bu gerçeği göz önüne alarak ortaya gerçekten tatmin edici kalitede grafikler koymuşlar.

Gerçekçi bir simülasyon deneyimi sunan oyunda yapacak birçok görev var. Başıboş uçmak yerine bu tarz görevlerle zenginleştirilmiş olması oyunun en fazla beğeniyi toplayan yönleri arasında. Vahşi hayvanlara karşı mücadele ettiğimiz Eagle Simulator'da bir yandan bebek kartallara bakmaya ve onları gelebilecek tehlikelerden korumaya çalışıyoruz. Bunu gerçekleştirebilmek için avlanmaya çıkmalı ve yavrularımıza yetecek düzeyde yiyecek bulmalıyız. Mücadelemiz sürdükçe kontrolümüzdeki akrtal seviye atlıyor ve giderek daha da güçleniyor.

Uçabileceğimiz geniş bir çevre olduğu için oyunu oynarken tekdüzelik hissine kapılmıyoruz. Dokunmatik ekranlar için optimize edilen kontroller oyun esnasında herhangi bir soruna yol açmıyor.

Genel olarak Eagle Simulator son derece gerçekçi ve keyifli bir oyun. Zengin oyun yapısı onu tekdüzelikten uzaklaştırıyor ve simülasyon oyunlar arasında ön plana çıkmasını sağlıyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wild Eagle Hunter Simulator 3D

    Wild Eagle Hunter Simulator 3D, gök yüzünün fatihi olarka bilinen kartalları kontrol ederek özgürce uçarak avlanacağınız bir Android simülasyon oyunu.
  • Wild Eagle Sim 3D

    Vahşi kartalların doğal dünyasına yolculuk yapmanızı sağlayan ücretsiz bir simülasyon oyunu.
  • Sakura School Simulator APK

    Sakura School Simulator APK indirin ve Sakura Town’da bir öğrenci olmaya başlayın.
  • Ranch Simulator APK

    Ranch Simulator APK, çiftlik simülasyon oyunu olarak geçmektedir.
  • Car Simulator M5 APK

    Car Simulator M5 APK Android, araba simülatörü oyunudur. Araba simülasyon oyunu ücretsizdir ve internetsiz/online oynama seçeneği sunar.
  • Bus Simulator 2023 APK

    Otobüs simülasyon oyunu olan Bus Simulator 2023 APK en çok tercih edilen mobil otobüs sürme oyunlarındandır.
  • Farming Simulator 22 APK

    Farming Simulator 22 (FS 22) APK, gerçek tarım makinelerini kullandığınız çiftlik kurma ve yönetme simulasyon oyunu.
  • Fire Engine Simulator APK

    Fire Engine Simulator APK Android simülasyon oyununda birçok farklı itfaiye aracıyla yangınları söndürüyorsunuz. İtfaiye oyunu oynaması ücretsiz!