Easy Cut Studio

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,208 TOPLAM İNDİRME
33.4 MB DOSYA BOYUTU

Easy Cut Studio ile şekil ve yazıları kesebilirsiniz

Easy Cut Studio kullanıcılara herhangi bir TrueType veya OpenType yazıtipini kesme, SVG veya PDF kesme imkanı veren bir şekil kesme programı.

 Easy Cut Studio kullanıcılara yazıtiplerini ve dökümanlardaki şekilleri kesme imkanı vermenin yanısıra kişisel olarak hazırladığınız tasarımlarda yer alan şekil veya yazıları kesme konusunda da size yardımcı oluyor.

Easy Cut Studio'yu standart bir kesme programı olarak kullanmanın haricinde bir grafik editörü olarak da kullanabiliyorsunuz. Program zengin şekil düzenleme ve çizim araçlarıyla birlikte geliyor. Bu araçlar sayesinde kestiğiniz şekil veya yazıları tercihlerinize göre değiştirebiliyor, eklenti yapabiliyor ya da taamamen yeni şekil veya yazılar oluşturabiliyorsunuz. Eğer logo tasarlıyorsanız bu araçlar oldukça işinize yarayabilmekte.

Easy Cut Studio farklı dosya türlerini destekleyen bir program. Easy Cut Studio ile SVG, PDF, EPS, AI, WPC, DXF, PLT ve daha birçok popüler dosya formatını içeri aktararak üzerlerinde çalışabilirsiniz. Hazırladığınız çalışmaları SVG, JPG, PNG, TIFF, BMP, GIF ve FCM formatlarında dışa aktarabiliyorsunuz.

Katman tabanlı olarak çalışmayı destekleyen Easy Cut Studio farklı kesme makinalarını da destekliyor.

Can Erdil Şentürk

Easy Cut Studio

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
550 TOPLAM İNDİRME
14.7 MB DOSYA BOYUTU

Easy Cut Studio zengin özelliklere sahip bir şekil ve yazı kesme programıdır

Easy Cut Studio eğer logo ve grafik tasarım işleriyle uğraşıyorsanız oldukça işinize yarayabilecek bir kesme programı.

Mac bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz pratik bir şekil kesme programı olan Easy Cut Studio ile kullanıcılar farklı formatlardaki dosyaları programa aktararak bu dosyalar üzerinde yer alan şekilleri gelişmiş araçları kullanarak kesebiliyorlar. Yazı kesim programı olarak da kullanılabilen Easy Cut Studio, TrueType ve OpenType formatındaki yazıtiplerini kesebilme kabiliyetine sahip. Program ile PDF, SVG dosyaları da işlenebiliyor. Dilerseniz kendi tasarımlarınızda yer alan öğeleri kesebilmeniz de mümkün.

Easy Cut Studio PDF, SVG, EPS, AI, WPC, DXF, PLT ve daha birçok farklı popüler dosya formatını içe aktarabiliyor ve üzerlerinde çalışabilmenizi sağlıyor. Programı kullanarak hazırladığınız çalışmaları bilgisayarınıza SVG, JPG, PNG, TIFF, BMP, GIF veya FCM formatlarında kaydedebiliyorsunuz.

Easy Cut Studio içerisinde zengin düzenleme ve çizim araçlarını barındırmakta. Bu araçlar sayesinde kesip çıkardığınız şekil veya yazılar üzerinde ihtiyaçlarınıza yönelik değişikler yapabiliyorsunuz. Easy Cut Studio'nun sahip olduğu düzenleme araçları onu logo tasarımı için kullanışlı bir çözüm yapıyor.

Katmanlar halinde çalışabilmenizi mümkün kılan Easy Cut Studio şekil ve yazıları birleştirmenize de yardımcı oluyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Easy Watermark Studio Lite

    Easy Watermark Studio Lite, kendinize özel resimler üzerine yazılı veya simgeli filigran eklemenizi sağlayan oldukça kullanışlı ve ücretsiz bir resim editörü programıdır.
  • JetPhoto Studio

    JetPhoto Studio programı fotoğrafları boyutlandırma, flash biçiminde slayt gösteri oluşturma, cep telefonunuzda izleyebileceğiniz biçime dönüştürme ve toplu olarak filigran ekleme özelliklerine sahip.
  • Easy Burning Studio

    Easy Burning Studio, CD/DVD/Blu-ray diskleriniz üzerine veri yazabileceğiniz güçlü bir disk yazma programıdır.
  • Sothink SWF Easy

    Başarılı bir web sitesi editörü.
  • Vinod Studio

    Metin belgeleri hazırlayarak farklı formatlarda dışa aktarmak Vinod Studio 2011 ile mümkün.
  • Easy Studio

    Samsung D500 Yazilimi.
  • Aptana Studio

    HTML, DOM, JavaScript ve CSS için entegre dil desteğine sahip Aptana Studio, sahip olduğu özellikler ile web geliştirme konusunda uzman bir çözüm aracı.
  • Easy Banner Creator v1.0

    Easy Banner Creator, kullanımı son derece kolay banner yapım aracıdır.