Easy Duplicate Finder

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
523 TOPLAM İNDİRME
29.91 MB DOSYA BOYUTU

Easy Duplicate Finder, sabit diskiniz üzerinde yer alan eş dosyaları bulabileceğiniz ve silebileceğiniz güvenilir bir programdır.

Easy Duplicate Finder, sabit diskiniz üzerinde yer alan eş dosyaları bulabileceğiniz ve sonrasında yapacağınız optimizasyonlar yardımıyla kendinize ekstra sabit disk alanı yaratabileceğiniz oldukça kullanışlı bir programdır.

Oldukça temiz ve anlaşılabilir bir kullanıcı arayüzüne sahip olan programın kullanımı oldukça kolaydır. Windows Gezginine benzeyeren menüsü yardımıyla tarama yapmak istediğiniz klasörleri rahatlıkla seçebilirsiniz.

Aynı zamanda program yardımıyla farklı dosya türleri ve boyutları için kendi belirleyeceğiniz tarama filtrelerini kullanabileceğiniz gibi yine kendi belirleyeceğiniz klasörleri tarama işlemi dışında bırakabilirsiniz.

Tarama işlemi tamamlandıktan sonra orjinal dosyaları, eş dosyaları ve sabit diskiniz üzerinde ne kadar yer kapladıklarıyla ilgili farklı bilgileri görüntüleyebilirsiniz.

Farklı gruplar içerisinde yer alan tüm dosyaları görüntüleyebileceğiniz ve isterseniz farklı adlarda yeni bir klasör içerisine kaydedebileceğiniz yazılım sayesinde yanlış dosyaları silme derdinden de kurtulmuş olursunuz.

Sistem kaynaklarını oldukça düşük miktarda kullanan Easy Duplicate Finder, içerisinde yer alan yardım dosyası sayesinde kullanıcıların merak ettiği soruların cevaplarını da kullanıcılara sunmaktadır. Testlerim sırasında herhangi bir sorunla karşılaşmadığım Easy Duplicate Finder'ı tüm kullanıcılarımıza tavsiye ederim.

Not: Kurulum sırasında üçüncü parti yazılımların kurulumuyla ilgili karşınıza gelecek olan tekliflere dikkat ediniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Weeny Free Duplicate Finder

    Weeny Free Duplicate Finder bilgisayarınızdaki eş dosyaları taramak ve gereksiz olanları silmek için tasarlanmış yardımcı bir yazılımdır.
  • Wise Duplicate Finder

    Wise Duplicate Finder, Windows tabanlı bilgisayarlar için aynı dosyaları bulma ve silme programı.
  • Exact Duplicate Finder

    Bilgisayarların disklerinde bulunan birbirinin kopyası dosyaları bularak temizleyebilen ücretsiz bir dosya yöneticisi.
  • Duplicate File Finder

    Sisteminizde tekrarlanan dosyaları kolayca bulmanıza ve temizlemenize yardımcı olan ücretsiz bir araç.
  • Auslogics Duplicate File Finder

    Bilgisayarınızdaki aynı dosyaları isim, içerik veya başka kriterlere göre bulup bu dosyaların kapladığı gereksiz alanı temizleyebileceğiniz ücretsiz bir program.
  • Duplicate Sweeper

    Windows için Duplicate Sweeper programı, çift olan tüm dosya türlerini, fotoğrafları, videoları, müzik dosyalarını, belgeleri ve benzeri içerikleri bulan programdır.
  • Duplicate Remover Free

    Duplicate Remover Free bilgisayarınızdaki gereksiz dosyaları bulup silmenize yardımcı olan bir programdır
  • Duplicate Cleaner Free

    Bilgisayarınızdaki kopya dosyaları bulmak ve bunlar üzerinden işlemler yapabilmek için bu ücretsiz programı kullanabilirsiniz.