Easy Password Storage

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
589 TOPLAM İNDİRME
2.8 MB DOSYA BOYUTU

Windows için Easy Password Storage programı, parolalarınızı hem güvenli hem de sadece sizin için kolay erişilebilir şekilde saklamanızı sağlayan bir araçtır.

Windows için Easy Password Storage programı, parolalarınızı hem güvenli hem de sadece sizin için kolay erişilebilir şekilde saklamanızı sağlayan bir kolay parola saklama programıdır.

Bu program sayesinde parolalarınızı oluşturacağınız bir kullanıcı adı ve tek bir parola ile hem üst düzey şifreleme sistemi ile koruyabilir hem de bunlara kolay erişim sağlayabilirsiniz. Parolalarınızı korumak için geçerli olan üç şifreleme tipinden birini seçebilirsiniz. Bu seçenekler; 448 bit şifreleme sistemine sahip koruma seçenekleridir. Gelişmiş Şifreleme Standardı (AES), Blowfish ya da Serpent şifreleme tiplerinden birini seçebilirsiniz.

Program Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7 ya da Windows 8’li işletim sistemi ile çalışan bilgisayarınıza indirip kurduktan sonra bir kullanıcı adı ve bir parola oluşturarak yazılımı kullanmaya başlayabilirsiniz. Oluşturduğunuz parola ile diğer tüm parolalarınıza kolayca ulaşacaksınız.

Programa bir parola kaydederken web sitesine girerek saklamak istediğiniz parolayı kopyalayıp yapıştırmanız mümkündür.

Başlıca özellikleri:

  • Parolalar arsında arama yapmayı sağlayan arama çubuğu
  • Girişleri kategoriye ya da alfabetik sıraya göre görüntüleyebilme
  • Parolayı kopyalayıp yapıştırabilme
Sibel Aflazi

Easy Password Storage

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
134 TOPLAM İNDİRME
4.1 MB DOSYA BOYUTU

Mac için Easy Password Storage programı, parolalarınızı hem güvenli hem de sadece sizin için kolay erişilebilir şekilde saklamanızı sağlayan bir araçtır.

Mac için Easy Password Storage programı, parolalarınızı hem güvenli hem de sadece sizin için kolay erişilebilir şekilde saklamanızı sağlayan bir araçtır.

Bu kolay parola saklama programı, basit ve sade tasarımlı, kullanımı kolay ve yenilikçi bir arayüze sahip bir programdır. Sizin hatırlamanız gereken sadece oluşturduğunuz bir paroladır. Bu tek parola, kullanılabilir bilgilerinizi korur ve şifreler. Parolalarınız, 448 bit üç adet üst düzey şifreleme tipi arasından istediğiniz birini seçerek gerekli korumayı sağlamak yeterli olacaktır. Bunlar; Gelişmiş Şifreleme Standardı (AES), Blowfish ya da Serpent şifreleme tipleridir. Bu üç şifreleme tipinin tümünün kullanımı, parolalarınızın daha çok güvenli olduğu anlamına gelir.

Bu programı Mac bilgisayarınıza indirip kurduktan sonra yapmanız gereken bir kullanıcı adı ve bir parola belirlemektir. Oluşturduğunuz parola ile diğer tüm parolalarınıza ulaşabileceksiniz.

Başlıca özellikleri:

  • Sakladığınız parolalar içinde arama yapmak için arama çubuğuna o parolanın adını yazmanız yeterlidir
  • Girişleri kategoriye ya da alfabetik sıraya göre görüntülemeniz mümkündür
  • Parolasını saklamak istediğiniz web sitesine girerek parolayı kopyalayıp yapıştırabilirsiniz
Sibel Aflazi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Password Storage

    Password Storage, kullanıcıların farklı hesapları için kullandıkları şifreleri saklayabilecekleri ücretsiz bir şifre depolama programıdır.
  • Password Spectator

    Password Spectator 3.0
  • D Password Generator

    D Password Generator sayesinde bilgisayarınızda en karmaşık şifreleri hemen oluşturabilirsiniz.
  • Kaspersky Password Manager

    Kaspersky Password Manager ile şifrelerinizi güvenle saklayabilirsiniz
  • Password Depot

    Password Depot ile şifrelerinizi güvenle saklayın.
  • Password Door 8.3.1

    Password Door 3.0
  • Easy File Locker

    Easy File Locker, bilgisayarınız üzerinde yer alan dosya ve klasörleri koruyabileceğiniz ücretsiz bir güvenlik programıdır.
  • Efficient Password Manager

    Efficient Password Manager ile hatırlamanız gereken sadece ana parolanız, gerisini o sizin için hatırlar.