ebebek

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,286 TOPLAM İNDİRME
0.89 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz e-bebek resmi uygulamasıdır.

E-bebek, 2001 yılında kurulmuş, anne baba adaylarına ve anne babalara hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla hizmet vermeye başlamış güzel bir websitesidir. Websitesinin kuruluş sebepleri bebek bekleyen ve bebeklerini bilinçli bir şekilde büyütmek isteyen anne babalara ihtiyaç duydukları her türlü bilgiyi sunmak ve onlara yardımcı olmaktı.

Daha sonra bebek ürünleri alışverişi konusuna da el atan e-bebek, Türkiye'nin ilk online bebek alışverişi mağazası olmuştur. Şimdi e-bebek'in artık bir de mobil uygulaması bulunuyor. Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip bu uygulamayı kullanabilirsiniz.

Uygulama ile anne ve bebeğin doğum öncesinden başlayarak 4 yaşına kadar her türlü ihtiyaçlarını karşılayan ürünleri sizlere sunuyor. Uygulamada bebek arabası, oto koltuğu, mama sandalyesi, giyip, yatak, bebek bezi gibi aklınıza gelebilecek her türlü ürünü bulabilirsiniz.

Ayrıca uygulamada bulunan barkod okuyucu ile aradığınız ürünü kolayca bulabilir ve satın alabilirsiniz. Yine siparişlerinizi kontrol edebilir, müşteri temsilcileriyle iletişime geçebilir, en yakın mağazaları görebilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

ebebek

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
1/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
164 TOPLAM İNDİRME
1.9 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz e-bebek resmi uygulamasıdır.

Ebebek, popüler bebek ürünleri mağazasının iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz mobil uygulamasıdır. 2001'den beri hizmet veren bir platform olan e-bebek websitesinin artık hem Android hem de iOS uygulamaları mevcut.

Bildiğiniz gibi e-bebek çok uzun yıllardır anne babaların ve anne baba adaylarının, bebek bekleyenlerin ve bebek sahibi olmak isteyenlerin, bebeklerini doğru bir şekilde büyütmek isteyenlern başvurabileceği bir kaynak olarak çalışıyor.

Aynı zamanda Türkiye'nin bebek ürünleri satan ilk online alışveriş mağazası olan e-bebek uygulaması ile bebek arabası, mama, bez, yatak, oto koltuğu gibi aklınıza gelebilecek her türlü ürünü bulabilir ve satın alabilirsiniz.

Yine barkod okuyucu sayesinde aradığınız ürünü kolayca bulabilir, siparişlerinizi kontrol edebilir, en yakın mağazayı görebilir ve müşteri temsilcileriyle görüşebilirsiniz. Siz de anne baba olmaya adaysanız e-bebek'in uygulamasını denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • Jiyo

    Jiyo ile sağlıklı ve formda bir yaşam geçirmek artık mümkün. İçerik takip etme şeklinde çalışan uygulama ile sevdiğiniz yaşam koçlarını rahatlıkla takip edebilir, her gün yeni bir şey öğrenebilirsiniz.