EGM

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,589 TOPLAM İNDİRME
3.1 MB DOSYA BOYUTU

EGM uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan Emniyet Genel Müdürlüğüne dair işlemleri kolaylıkla gerçekleştirebiliyorsunuz.

EGM veya diğer adıyla Emniyet Genel Müdürlüğü Android uygulaması, emniyet sorgulama işlemleri yapmak isteyenlerin kullanabilecekleri mobil uygulamalar arasında yer alıyor ve ücretsiz olarak kullanıcılara sunuluyor. Uygulamanın arayüzü her ne kadar modern mobil uygulamaları yakalamakta biraz zorlansa da, işlevlerinin çalışması sırasında herhangi bir sıkıntısı bulunmuyor.

Uygulamayı kullanarak deneyebileceğiniz en işlevsel araçlardan bir tanesi otopark sorgulama diyebilirim. Böylece aracınız bir şekilde emniyet güçleri tarafından çekildiyse ve hangi otoparka yerleştirildiğini öğrenmek istiyorsanız tek yapmanız gereken uygulama içerisinden gerekli araca girmek ve istenen bilgileri sağlamak. Dolayısıyla uzun telefon trafiğine bir son verebilir ve hemen aracınızı teslim almak için gitmeniz gereken yeri görebiliyorsunuz.

Bunun yanında EGM uygulamasında online olarak ihbar yapma, çevrenizde bulunan polis merkezlerini sorgulama, insan hakları ihlallerinde bildirim yapma, EGM sınav sonuçlarını görme gibi işe yarar başka diğer özellikler yer alıyor. Bilhassa karakol sorgulama işlemi sayesinde acil durumlarda nereye gitmeniz gerektiğini hemen bulabiliyorsunuz. Uygulamanın her kullanıcının mobil cihazında devamlı olarak bulunması gerekenlerden bir tanesi olduğuna inanıyorum.

En yakın merkezlerin veya otoparkların harita üzerinde gösterilmesi sayesinde navigasyon işlemlerinden de faydalanabiliyor ve gitmek istediğiniz yere kolayca ulaşabiliyorsunuz. Çalışması sırasında herhangi bir sıkıntısını görmediğimiz uygulamayı denemek isteyebilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

EGM

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
757 TOPLAM İNDİRME
11.3 MB DOSYA BOYUTU

EGM uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızdan Emniyet Genel Müdürlüğüne dair pek çok işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün hazırladığı resmi EGM uygulaması sayesinde iPhone ve iPad kullanıcılarının emniyete dair pek çok işlemi mobil cihazlarından gerçekleştirmeleri mümkün hale geliyor diyebilirim. Ücretsiz olarak sunulan uygulamanın tasarımı günümüzdeki modern uygulamalara pek yakışmasa da işlevlerinin emniyet işlemleri için yeterli olduğunu söyleyebilirim.

Uygulamayı kullanarak çevrenizde bulunan en yakın karakolu bulma imkanınız mevcut ve böylece herhangi bir iş için polise ulaşmanız gerektiğinde harita üzerinde de polis merkezlerini bulabiliyorsunuz. Bunun yanında arabanız polis tarafından çekildiyse ve nereye çekildiğini sorgulamak istediğinizde, otopark sorgulama seçeneğini kullanmanız da mümkün. Böylece telefon numaraları ve araştırma işlemleriyle uğraşmadan hemen sonuca ulaşabiliyorsunuz.

Tabii ki online ihbar da EGM uygulamasının en dikkat çeken yanları arasında. Trafikte giderken veya günlük hayatta herhangi bir yasa ve kural ihlali gördüğünüzde bunu hemen mobil cihazınızdan fotoğraflayabiliyor ve kanıtıyla birlikte emniyete gönderebiliyorsunuz. Böylelikle sık sık karşılaşılan emniyet şeridi ihlalleri, trafik kuralı ihlalleri gibi durumlarda sorumluların cezalandırılabilmesi mümkün hale geliyor.

EGM sınavlarının sonuçlarını sorgulama, insan hakları ihlallerini bildirme gibi ek araçlar da uygulamanın sunduğu olanaklar arasında yer alıyorlar. Uygulamanın çalışması esnasında herhangi bir performans ya da batarya sıkıntısına denk gelmediğimizi de belirtelim. Ancak EGM uygulamasının aktif olarak çalışabilmesi için 3G ya da Wi-Fi ağlara bağlı olmanız gerekiyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • EGM Mobil

    EGM Mobil uygulamasını kullanarak Emniyet Genel Müdürlüğü ile alakalı tüm işlemlerinizi halledebilirsiniz.
  • ZDbox

    ZDbox, birçok faydalı alt uygulamayı bünyesinde barındıran bir yardımcı araçlar uygulaması.
  • EZ Tools

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı araçlar uygulamasıdır.
  • Photo Recovery Shop

    Photo Recovery Shop silinen fotoğraflarınızı kurtarmanıza yardımcı olan bir Android uygulamasıdır
  • Play!

    Play!, PlayStation 2 oyunlarını Android cihazlarınızda çalıştırmanıza yardımcı olan bir emülatördür
  • Adobe Shadow

    Adobe Shadow, web sitelerinin mobil tarayıcılardaki görünümünü Android cihazlar üzerinden test etmek için web geliştiricilere özel olarak hazırlanmış kullanışlı bir uygulama.
  • Toucher

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı bir araçtır.
  • Shutdown7

    Shutdown7 ile bilgisayarınızı cep telefonunuz üzerinden kapatabilirsiniz