eIMAGE Recovery

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
22,057 TOPLAM İNDİRME
2.37 MB DOSYA BOYUTU

eIMAGE Recovery programı sayesinde zarar görmüş ya da yanlışlıkla silinmiş resim ve multimedya dosyalarınızı kurtarabilirsiniz.

eIMAGE Recovery programı sayesinde zarar görmüş ya da yanlışlıkla silinmiş resim ve multimedya dosyalarınızı kurtarabilirsiniz. Program dijital kameraların kullandığı neredeyse tüm veri depolama araçlarını kullanabiliyor.

Arayüzünün kullanımı kolay ve derin taramaların yanında hızlı taramalara da imkan sağlıyor. Kurtarılabilecek dosyaları bulduğunda önizleme olarak gösteriyor ve zarar görmüş olanları işaretliyor. Ayrıca sadece silinme değil format işlemleri sonrasında kaybolan dosyalarınızı da bulma konusunda başarılı. Birkaç kez format atıldıktan sonra bile önceden kalma dosyaları bulabiliyor.

Eğer sizin için önemli resimlerinizi ya da multimedya dosyalarınızı kaybettiyseniz eIMAGE Recovery son şanslarınızdan birisi olabilir.

Kurtardığı Dosya Türleri
BMP, GIF, JPG , JPEG, PNG, TIF, TIFF, Canon Raw File (CRW, CR2), Fuji Raw File (RAF), Kodak Raw File (DCR), Minolta Raw File (MRW), Nikon Raw File (NEF), Olympus Raw File (ORF), Pentax Raw File (PEF), Zigma Raw File (X3F), RIFF, AVI, MID, MIDI, MOV, MPG, MPEG, WAV

Desteklediği Flash Kartlar
Digital Media - Apacer, Agfa, AVB, Canon, Casio, Compaq, DataPack Portable PC Card, DataTraveler 2.0, Dycam, NEC Digimaster, Epson, Ericsson, Everex, Fuji, Fujitsu, Hitachi, Hama, HP, Intel StrataFlash, JVC, Kingston, Kingmax, Kodak, Konica, Kyocera, LG Electronics, Memorex, Minolta, Mitsubishi, Mustek, Nikon, Olympus, Panasonic, PC Card Hard Drive, Pentax, Philips, Polaroid, Pontis, PQI, Promaster by Wolfe's Camera, Pretec, RCA, Ricoh, Ridata, Ritek, Samsung, SanDisk, Sanyo, Sharp, Sony, Sigma, Sound Vision, SuperMedia, SuperMedia Pro, Super Talent, Transcend, Toshiba, Verbatim, Umax, Vivitar, Xelo, Flash RAM, Ramjet, Yashica

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Windows File Recovery

    Windows File Recovery İndir: Ücretsiz dosya kurtarma programı ile kaybolan verileri geri getirmek çok basit!
  • iBeesoft Data Recovery

    iBeesoft Data Recovery, kaybolan/silinen dosyaları kurtarmanıza yardımcı olan veri kurtarma programıdır.
  • Boomerang Data Recovery

    Boomerang Data Recovery İndir Windows: Silinen, kaybolan dosyaları geri getirmek için veri kurtarma programı
  • Magic Partition Recovery

    Magic Partition Recovery disk bölümü kurtarma programı, FAT ve NTFS disklerden kaybolan ve silinen dosyaları geri getirmenize yardımcı olur.
  • Gihosoft Android Data Recovery Free

    Gihosoft Android Data Recovery Free, Windows üzerinde kullanılabilen ve Android işletim sistemi kullanan cihazlarda dosya kurtarma işlemi yapan bir programdır.
  • Gihosoft iPhone Data Recovery Free

    Gihosoft iPhone Data Recovery Free, iOS işletim sistemi kullanan cihazlarınızda sildiğiniz ya da yanlışlıkla ortadan kaybolan dosyalarınızı geri alabilmek adına kullanabileceğiniz bir tür ücretsiz iPhone dosya kurtarma programıdır.
  • SoftPerfect File Recovery

    SoftPerfect File Recovery, kurulum gerektirmeyen kullanımı son derece basit bir dosya kurtarma programı.
  • PC Inspector File Recovery

    PC Inspector File Recovery ücretsiz bir dosya kurtarma yazılımıdır