ekşi sözlük

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
606 TOPLAM İNDİRME

ekşi sözlük mobil cihalzarınızda kullanabileceğiniz bir uygulamadır

ekşi sözlük resmi mobil uygulaması nihayet yayınlandı.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bu resmi ekşi sözlük uygulaması aslında bir hayli geç kalınmış bir çalışma. ekşi sözlük'ün 1999 yılında kurulmuş olduğu ve uzun bir süredir popüler bir paylaşım platformu olarak kullanıldığı düşünüldüğünde ekşi sözlük uygalaması öngörülenden geç yayınlandı. Yine de uygulama ekşi sözlük deneyimini eksiksiz olarak mobil cihazlarınızda yaşamanızı mükün kılıyor.

ekşi sözlük mobil uygulamasını kullanarak ekşi sözlük üzerinde her gün gündemi takip edebilir, başlıklara göz atabilir, entry girebilir ve arama yapabilirsiniz. Ayrıca ekşi sözlük'ün mobil arayüzünde sizi anlık mesajlaşma imkanı da bekliyor. ekşi sözlük uygulamasından profilinize fotoğraf yerleştirebiliyor, uygulamayı Facebook ile eşleştirebiliyorsunuz. Takip ve takipçi sayıları da ekşi sözlük uygulamasından görüntülenebiliyor.

Can Erdil Şentürk

ekşi sözlük

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
79 TOPLAM İNDİRME
90.5 MB DOSYA BOYUTU

ekşi sözlük resmi mobil uygulaması

ekşi sözlük yıllardır kullandığımız internet sözlüğünün resmi mobil uygulaması.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bu ekşi sözlük uygulaması bize sözlüğün web arayüzünde yapabildiğimiz bütün işlemleri yapabilme imkanı veriyor. ekşi sözlük uygulamasını kullanarak gündemdeki olaylar hakkında yapılan yorumlara ve yeni başlıklara göz atabiliyorsunuz. Bunun yanısıra kendi entrylerinizi oluşturabiliyor ve tartışmalara katılabiliyorsunuz. Uygulama içinde arama yapabilmeniz de mümkün. Bu sayede belli bir başlığı çok daha hızlı bir şekilde bulabilirsiniz.

ekşi sözlük'in mobil uygulaması anlık mesajlaşma servisi de veriyor. Uygulamanın ilginç bir yönü profil fotoğrafı ekleme özelliği. ekşi sözlük'ün doğasına biraz aykırı olan bu özellik ekşi sözlük'ü bir sosal medya platformu olmaya daha da yaklaştırıyor. ekşi sözlük uygulamasını Facebook hesabınızla ilişkilendirebilmeniz mümkün.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ekşi Sözlük Beta

    Ekşi Sözlük Beta, Ekşi Sözlük kullanıcılarının Android telefon ve tabletleri ile Ekşi Sözlüğü daha pratik ve güzel bir şekilde kullanmasını sağlayan ücretsiz bir uygulama.
  • Sözlook

    Sözlook ile Ekşi Sözlük, İtü Sözlük, İnci Sözlük gibi popüler sözlükleri kolayca takip edebilirsiniz
  • Eksi Android

    Ekşi Sözlük'ü Android yüklü cihazlarda kolaylıkla okuyabilmek için kullanılabilecek uygulamalardan bir tanesi.
  • İnci Sözlük

    İnternet fenomeni İnci Sözlük'ü artık Android cihazlarınız üzerinden kolayca takip edebileceksiniz.
  • Sözlük Plus

    Sözlük Plus ile ilginizi çeken ve paylaşmak istediğiniz her şeyi sizinle aynı zevklere sahip kişiler ile başlıklar açarak paylaşabiliyorsunuz.
  • Ekşin

    Ekşi sözlüğü Android mobil cihazlardan takip edebilmek, mesajlaşabilmek ve entry girmek için en iyi uygulamalardan birisi.
  • Türkçe-İngilizce Sözlük

    Türkçe-İngilizce Sözlük çevrimdışı olarak kullanabileceğiniz bir İngilizce sözlük uygulamasıdır
  • Türkçe-Almanca Sözlük

    Türkçe-Almanca Sözlük çevrimdışı olarak kullanabileceğiniz bir Almanca sözlük uygulamasıdır