Elemental Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME

Elemental Rush mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur

Elemental Rush güzel grafikleri gerçek zamanlı aksiyon ile birleştirmeyi başarabilen bir mobil strateji oyunu

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Elemental Rush'da fantastik bir dünya ve hikaye bizi bekliyor. Oyunda şeytani güçler tarafından tehdit edilen bir krallığa konuk oluyoruz ve bu krallığın hükümdarı olarak topraklarımızı düşman saldırısından kurtarmaya çalışıyoruz. Beklenmeyen saldırıya hazırlıksız yakalanan ordumuz kısa bir süre içinde dağıtılıyor ve krallığımız istila edilmeye başlanıyor. Bize düşenm görev ise baştan bir ordu yaratarak düşman istilasını önlemek ve topraklarımızı geri kazanmak.

Elemental Rush'ın tam anlamıyla bir RTS - gerçek zamanlı strateji oyunu olduğu söylenebilir. Oyundaki savaşlar gerçek zamanlı olarak devam ederken sahip olduğumuz birimlere savaş esnasında komutlar vererek taktiklerimizi anında uygulamaya koyabiliyoruz. Oyunda sahip olduğumuz orduyu toplayacağımız kartlarla geliştirebiliyor, özel kahraman ve yaratıkları ordumuza dahil edebiliyoruz. Oyunda dilersenmiz senaryo modunda ilerleyebilir, dilerseniz diğer oyuncularla mücadele edebilirsiniz.

Elemental Rush'ın grafikleri yüksek kaliteye sahip. Oynanış da çok karmaşık değil.

Can Erdil Şentürk

Elemental Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

Elemental Rush mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur

Elemental Rush eğer klasik mobil streteji oyunlarından sıkıldıysanız size aradığınız eğlenceyi sunabilen bir mobil strateji oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Elemental Rush, gerçek zamanlı strateji - RTS türünü bir hayli başarılı bir şekilde mobil cihazlara aktarıyor. Oyundaki savaşlarda sahip olduğumuz birimleri savaşlar esnasında yönetebiliyor, taktiklerimizi anlık olarak değiştirebiliyoruz. Bu sayede oyun klasik mobil strateji oyunlarında göre çok daha dinamik ve heyecanlı bir yapıya kavuşuyor.

Elemental Rush'da fantastik bir hikaye güzel grafiklerle birlikte sunuluyor. Oyunda beklenmedik bir saldırıya uğrayan bir krallığın hükümdarı olarak topraklarımızı düşman saldırısından kurtarmaya çalışıyoruz. Ordumuz bu beklenmedik saldırı nedeniyle dağıldıktan sonra yeni bir ordu kurmamız ve sonrasında istila altındaki topraklarımızı adım adım geri kazanmamız gerekiyor. Bu işi yaparken de antik çağlardan kalma yaratıkların güçlerinden faydalanabiliyoruz. Özel kartlarla temsil edilen yaratıkları toplayarak kendi destemizi oluşturabiliyor ve bu destemizi savaşta kullanabiliyoruz.

Elemental Rush dilerseniz diğer oyunculara karşı mücadele edebileceğiniz, dilerseniz tek başınıza senaryo modunda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Spell Heroes

    Sihirbazlar ve elemental güçlerin gerçek zamanlı kapıştığı düello oyunudur.
  • Magic Rush: Heroes

    Magic Rush: Heroes aynı anda hem kule savunma, hem rol yapma hem de gerçek zamanlı strateji oyunu olmayı başarabilen bir yapım.
  • Kingdom Rush Vengeance APK

    Kingdom Rush Vengeance APK, çizgi film stili görsellere sahip kule savunma oyunu. Android kule savunma oyunu internetsiz oynanabiliyor.
  • Kingdom Rush Origins

    Kingdom Rush Origins Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kule savunma oyunudur
  • Kingdom Rush APK

    Kingdom Rush APK, Android platformunda ödüllü kule savunma oyunu olarak yerini alıyor.
  • Gods Rush

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Chess Rush

    Zafer parayla satın alınmaz, strateji yapmalısınız.
  • Kingdom Rush Frontiers APK

    Kingdom Rush Frontiers APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir ödüllü online kule savunma oyunu.