Elements: Epic Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
148 TOPLAM İNDİRME
176 MB DOSYA BOYUTU

Multiplayer destekli bir hack & slash oyunu olan Elements: Epic Heroes'ta savaşan takımınızı oluşturup dünyayı saran kötülüğe karşı mücadele ediyorsunuz.

Kendi takımınızı kurup savaştığınız bu hack & slash oyununda karakterlerin tasarımı Rayman'i andıran eklemsiz ve karikatür gibi bir yapıya sahip. Oyunda karşınıza çıkacak rakiplerin haddi hesabı yok, multiplayer oyun oynamanız da mümkün. Oyun ücretsiz olarak oynanabiliyor, ancak karşınıza oyun içi satın alma seçenekleri ve sürüyle reklam da çıkacaktır.

Elements: Epic Heroes'ta karanlık lordun etrafa saldığı korkuya karşı oluşturduğunuz takımla dünya üzerindeki karanlığı yok etmeye çalışıyorsunuz. Dilediğiniz karakteri tıkladıktan sonra rakibi seçip saldırı yapabiliyorsunuz. Karakterleriniz güçlendikçe kazandıkları yeni yeteneklerle asıl güçleri ortaya çıkıyor.

Dört tane arkadaşınızı daha oyununuza dahil edip gerçek zamanlı olarak devasa bölüm sonu canavarlarına karşı mücadele etmeniz mümkün. Bu rakipler arasında ejderhalerdan tutun karanlık lorda kadar varan geniş bir yelpaze mevcut.

Sonsuz kuledeki maceranızda sınırlarınızın sizi nereye götüreceğini öğrenebiliyorsunuz. Çıkabildiğiniz her kat için daha fazla ödüllendirilmeniz de cabası. Eğer reklam ve oyun içi satın alma ekranlarından çok rahatsızlık duymuyorsanız, Elements: Epic Heroes eğlenceli bir zamanı garantiliyor.

Alper Çetiner

Elements: Epic Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
61 TOPLAM İNDİRME

Multiplayer destekli bir hack & slash oyunu olan Elements: Epic Heroes'ta savaşan takımınızı oluşturup dünyayı saran kötülüğe karşı mücadele ediyorsunuz.

Elements: Epic Heroes, hack & slash tarzı bir oyun ama kendi türündeki diğer oyunların aksine şirin bir oyun ortamı tüm enstantanelere hakim. Rayman'den çıkmış gibi eklemsiz olan kahramanlardan oluşan takımınızla rakiplere karşı mücadele etmeniz gerekiyor. Dünyaya terör saçan karanlık lorda karşı kurduğunuz takım ile mücadele ederek barış ve huzuru geri getirmeye çalışmanız lazım. 

Oyun tamamen ücretsiz oynanabiliyor ama oyun içi satın alma seçenekleri ve reklamların da bol olduğunu eklememiz gerekiyor. Bundan rahatsız olmayacaksanız oyun son derece eğlenceli. 

Elements: Epic Heroes ilginç bir savaş sistemine sahip. RTS oynar gibi kahramanızı tıklayıp saldıracağınız rakibi seçiyorsunuz ve farklı saldırı teknikleri kullanmanız da mümkün. Ama bunun çinn öncelikle karakterlerinizin seviyelerini arttırmanız gerekiyor.

Multiplayer opsiyonu eğlenceli olan bu oyunda 4 farklı arkadaşınızı aynı oyuna çağırıp ejderhalar veya karanlık lord gibi tek başında indirmesi zor rakipleri devirebiliyorsunuz. Tek başına sınır tanımaksızın savaşmak isteyenler için ise sonsuz kule isminde bir oyun modu da mevcut. Burada hiçbir zaman bitmeyecek merdivenlerden çıkarak her kat ayrı canavarları kesmeniz gerekiyor. Artan zorluk seviyesi ile birlikte kazandığınız ödüller de cabası.

Alper Çetiner

Elements: Epic Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
170 MB DOSYA BOYUTU

Elements: Epic Heroes, Game Troopers'ın Windows Phone platformuna çıkardığı hack and slash oyunu.

Elements: Epic Heroes, Windows Phone telefonunuza ücretsiz indirip satın alımla uğraşmadan keyifle oynayabileceğiniz bir hack and slash oyunu. Kendi ekibinizi kurup karanlıklar efendisini dünyadan silmeye uğraştığınız oyunda amacınıza ulaşmanızı engelleyen çok sayıda düşman, bölüm sonlarında karşınıza çıkarak şaşkınlığa uğratan zorlu bölüm sonu canavarları bulunmakta.

Destansı kahramanlara liderlik yaparak dünyayı karanlık güçlerin etkisinden çıkarmaya çalıştığınız oyunda dört kişiye kadar takım kurup gerçek zamanlı olarak boslara karşı mücadele edebiliyorsunuz. Ejderhaya karşı savaşma veya karanlık şövalyeye meydan okuma şansına sahipsiniz. Bunun yanı sıra sonsuzluk kulesinde kendinizi yukarıya taşıyarak ödüllerin sahibi olabiliyorsunuz.

Oyun esnasında sohbet etme imkanı da sunan Elements: Epic Heroes’da görevler esnasında karşınıza çıkan taşları toplamanız son derece mihim. Bunlar sayesinde ekipmanınızı geliştirip kahramanlarınızı daha güçlü kılabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ben 10 Heroes APK

    Ben 10 Heroes APK süper kahraman oyunlarını sevenlerin hoşuna gidecek 3'lü eşleştirme aksiyon savaş oyunu!
  • Heroes of Warland

    Kahramanlar savaşıyor!
  • Survival Heroes

    Eşsiz bir mobil aksiyon oyunu
  • Gunstar Heroes Classic

    SEGA'nın aksiyon oyunuyla nostalji yapıyoruz.
  • Heroes Strike APK

    Heroes Strike APK, e-spor ruhuyla hazırlanmış oynaması ücretsiz MOBA oyunu. Taktiklerinizi hazırlayın, arkadaşlarınızla yan yana savaşın, liglerde yükselin.
  • Devious Dungeon

    Random Heroes'un yapımcılarından bu sefer RPG ve aksiyon karışımı eğlenceli bir retro oyun geliyor. Devious Dungeon uzun vadeli bir oyun keyfine hazır olun
  • Breaking Bad: Criminal Elements

    Meşhur Breaking Bad dizisinin strateji tabanlı oyunu karşınızda.
  • Heroes of Order & Chaos

    Android Heroes of Order & Chaos oyunuyla çevrim içi olarak arenalarda ölümüne mücadele edin ve onlara en iyisi olduğunuzu gösterin.