Elifba Öğreniyorum

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
2.3/5 ZİYARETÇİ
11,689 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

Elifba Öğreniyorum, Kur'an içerisindeki harfleri eğlenceli bir şekilde öğrenmek isteyenler için geliştirilen yararlı, ücretsiz ve reklamsız bir Android uygulaması.

Elifba Öğreniyorum, özellikle çocuklar için geliştirilen fakat her yaştan kullanıcının kullanabilmesi için uygun olan eğitici ve ücretsiz bir Android uygulaması. Arap alfabesini çocuklarınıza küçük yaşta eğlenceli bir şekilde öğretebilmek için ideal olan uygulama, sadece düz bir şekilde harfleri öğretmiyor. Eğlenceli bulmacalar ve oyunlar eşliğinde Kur'an harflerini öğrenmenizi sağlayan uygulamanın ücretsiz olması ve aynı zamanda reklamsız olması en güzel özellikleri arasında yer alıyor.

3 farklı ders halinde hazırlanan uygulama böylece kademe kademe harfleri öğreterek daha çok aklınızda kalmasını sağlıyor. İnternet bağlantısına ihtiyaç duymayan uygulamayı ücretsiz olarak Androd telefon ve tabletlerinize indirdikten sonra dilediğiniz zaman kullanabiliyorsunuz. Tablet desteği de sunan uygulama, tabletler üzerinde oldukça başarılı şekilde çalışıyor.

Uygulama içerisinde yer alan tüm harfler sesli. Ses dosyaları ise Diyanet İşleri'nin Kur'an portalından alındığı için resmi kaynak diyebilirim. Harfleri görerek, eğlenerek ve duyarak öğrenmenizi sağlayan uygulama her yönüyle oldukça başarılı. Grafik açısından da oldukça renkli ve sade tasarlanan uygulama sayesinde ister siz, ister büyükleriniz, isterse de çocuklarınızı Arap alfabesini öğrenebilirler.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ElifBa

    ElifBa uygulaması ile Android mobil cihazınızı kullanarak Arap harflerini ve Kuran okumayı kolayca her yerde öğrenebilirsiniz.
  • Matematik Öğreniyorum

    Matematik Öğreniyorum uygulamasıyla okula yeni başlayan çocuklarınıza ders çalıştırabilirsiniz.
  • Kur'an Öğreniyorum

    Kur'an Öğreniyorum, kuran öğrenmek isteyen kişiler için tasarlanmış temel ve orta düzey bilgiler içeren başarılı bir Android uygulamasıdır.
  • Okuma Yazma Öğreniyorum

    Okuma Yazma Öğreniyorum, adından ne olduğunu gayet net şekilde ifade ettiği gibi ufak çocukların okuma yazma öğrenmesini sağlayan yararlı bir eğitim uygulaması.
  • İngilizce Öğreniyorum

    İngilizce Öğreniyorum, Android telefon ve tabletleri üzerinde İngilizce çalışmak ve pratik yapmak isteyen kullanıcılar için geliştirilen yararlı bir eğitim uygulaması.
  • Osmanlıca Elifba

    Android cihazlarınızda indirip kullanabileceğiniz bir Osmanlıca öğrenme uygulamasıdır.
  • Öğreniyorum

    Öğreniyorum uygulaması sayesinde çocuklarınıza İngilizceyi onların zevk almayasını sağlayacak şekilde öğretebilirsiniz.
  • Saymayı Öğreniyorum

    Saymayı Öğreniyorum ile çocuklarınızın eğlenceli bir şekilde saymayı öğrenmesini sağlayabilirisiniz