Empire Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Empire Run, platform koşu oyunlarına yeni bir boyut kazandırabilecek düzeyde kaliteli bir yapım.

Empire Run, Android tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynanmak üzere geliştirilmiş, ekran başına kilitleyen bir platform koşu oyunu olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda Antik Mısır, Roma, Maya ve Uzakdoğu imparatorluklarına kadar uzanan bir maceraya tanıklık ediyoruz.

Daha önce pek çok koşu oyunu denemiş olmamıza rağmen Empire Run'da karşımıza çıkan hissi pek azında deneyimlemiştik. Ücretsiz olduğunu da hesaba katarsak oyunun ne denli bir başarı elde ettiğini daha rahat kavrayabiliriz.

Empire Run'daki amacımız kontrolümüze verilen karakterle bölümlere serpiştirilmiş olan altınları toplamak ve engellerden sakınmak. Engellere ek olarak oyunda karşımıza çok sayıda düşman çıkıyor. Düşmanların üstlerine zıplayarak etkisiz hale getirip yola devam edebiliyoruz.

Oyundaki karakterimiz otomatik olarak koşuyor. Biz ise doğru zamanlarda ekrana tıklayarak zıplamasını sağlıyoruz. Puan topladıkça özel gücümüz doluyor. Özel gücümüz tam olarak dolunca karakterimiz kısa bir süreliğine hızlanıyor ve önüne ne gelirse gelsin parçalıyor. Dolayısıyla en fazla ihtiyaç duyulduğu anda kullanılması akıllıca olacaktır.

Genel olarak Empire Run son derece başarılı bir oyun. Ücretsiz olmasına rağmen oyunseverlere benzersiz bir koşu oyunu deneyimi yaşatmayı başarıyor.

Emircan Erdoğan

Empire Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Empire Run, tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir platform koşu oyunu.

Empire Run, tamamen ücretsiz olarak sunulan ve hem iPhone hem de iPad cihazlar üzerinde sorunsuzca oynayabileceğimiz bir platform koşu oyunu olarak tanımlanabilir.

Platform oyunlarına tarihsel bir bakış açısı getiren Empire Run'da Antik Mısır, Roma, Uzakdoğu imparatorlukları ve Maya Uygarlığı olmak üzere birçok farklı uygarlıkta ve imparatorlukta mücadele ediyoruz.

Oyunda kontrolümüze sürekli olarak koşan bir karakter veriliyor ve bu karakteri engellere takılmadan ilerletmeye çalışıyoruz. Fakat başarıyla aramızda duran başka şeyler de var. Gladyatörler, mızraklı askerler ve mumyalar bizi yolumuzdan alıkoyabilmek için var güçleriyle çabalıyorlar. Düşmanlarımızın üzerlerine zıplayarak onları yok edebiliyoruz fakat bunu yaparken zamanlamaya çok dikkat etmemiz gerekiyor.

Empire Run'da yapmamız gereken tek şey yukarıda bahsini ettiklerimiz değil. Bölümlere serpiştirilmiş olan altınları toplamamız da yerine getirmemiz gereken görevler arasında. Hem düşmanlarla uğraşıp hem de altınları toplamaya çalışmak zaman zaman zorlayıcı olabiliyor.

Kaliteli görseller ve canlı animasyonlara sahip olan Empire Run, her yaştan oyunseverin sıkılmadan oynayabileceği bir oyun ve en önemlisi de ücretsiz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 300: Rise of an Empire

    300: Rise of an Empire destansı bir aksiyon oyunudur.
  • Vendetta Crime Empire 3D

    Vendetta Crime Empire 3D, yasaları görmezden gelerek şehirde sürekli suç işlerek aksiyona dahil olacağınız heyecanlı bir Android aksiyon oyunu.
  • Epic Empire: A Hero's Quest

    Epic Empire: A Hero's Quest, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz heyecan ve aksiyon dolu bir savaş oyunudur.
  • Underworld Empire

    Underworld Empire kart oyunu dinamiklerine sahip olan ve tamamen ücretsiz olarak indirilebilen keyifli bir çete kurma oyunudur.
  • Empire vs Orcs

    Empire vs Orcs adlı Android oyununda imparatorluğu kurtarmak için Orcları yenmeye çalışacağız.
  • Run Cow Run

    Run Cow Run, Android platformu üzerindeki en eğlenceli aksiyon ve koşu oyunlarından biri olarak oldukça keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak başarılı bir uygulamadır.
  • Run Sackboy! Run!

    Run Sackboy! Run!, diğer sonsuz koşu oyunlarına göre çok daha kaliteli grafiklere ve oynanışa sahip olan eğlenceli bir Android sonsuz koşu oyunu.
  • Run Lala Run

    Run Lala Run, zaman geçirebilmeniz için geliştirilen ücretsiz, basit ve eğlenceli Android koşu oyunlarından bir tanesi.