Empire Z

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
1/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
255 TOPLAM İNDİRME
49 MB DOSYA BOYUTU

Empire Z ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir çevrimiçi strateji oyunudur

Empire Z internet üzerinden diğer oyuncularla birlikte oynayabileceğiniz bir mobil strateji oyunudur.

Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz Empire Z'de zombilerle ilişkili bir kıyamet senaryosu konu alınıyor. Bir virüs yoluyla insanlara bulaşan salgın nedeniyle yeryüzündeki insan nüfusunun büyük çoğunluğu yaşayan ölülere dönüşmüştür ve geriye bir avuç salgına yakalanmamış insan kalmıştır. Biz oyunda bu hayatta kalan insanları yöneterek zombiler üzerinde hakimiyet kurmaya ve insanlığı yeniden inşa etmeye çalışıyoruz.

Empire Z'de temel amacımız kendi sığınağımızı inşa etmek ve hayatta kalmak için gerekli olan kaynakları toplayarak zombilerin saldırılarını durdurmak. Sığınağımızı kurmak için en güvenilir seçenek ise etrafı surlarla çevrili olan kale şeklinde yapılar. Oyunda bir ytandan bir şehir simülasyonu gibi kendi şehrimizi yönetiyoruz bir yandan da diğer oyuncularla ittifaklar kurarak kendi üssümüzü diğer oyuncuların saldırılarına karşı koruyoruz. Empire Z'de saldırı için bize komando ve zombi dozerleri gibi farklı seçenekler sunuluyor.

Can Erdil Şentürk

Empire Z

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
61 TOPLAM İNDİRME
64.1 MB DOSYA BOYUTU

Empire Z ile zombiler karşısında hayatta kalmaya çalışıyoruz

Empire Z dünyanın yaşayan ölüler tarafından istila edildiği bir senaryoya sahip olan bir mobil strateji oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirebileceğiniz ve oynayabileceğiniz Empire Z'de dünya kıyametin eşiğine gelmiştir. Nereden geldiği belli olmayan bir virüs insanları yaşayan ölülere dönüştürürken salgın hızla yayılmış ve zombilerin sayısı kısa sürede katlanmıştır. Hayatta kalan insanlar ise oldukça az sayıdadırlar. Bu insanlar öncelikle kendilerine sığınacakları güvenli bölgeler kurmak zorundadırlar, sonrasında ise iş zombileri temizleyerek insanlığı tekrar inşa etmeye gelecektir.

Empire Z'de kendi sığınağımızı kuruyoruz, etrafını surlarla çeviriyoruz ve içerisinde yaşamımızı devam ettirecek kaynakları üretmemizi sağlayan tarlalar ve petrol kuyuları gibi birimleri inşa ediyoruz. Bunun yanında etrafımızdaki bölgeleri keşfe çıkarak yeni kaynaklar topluyoruz. Empire Z'de zombilerle savaşmak için komandolar ve dozerler gibi savaş birliklerimizi üretmekteyiz. Fakat oyunda tek savaştığımız şey zombiler değil, hayatta kalmak için diğer insanlar da kaynaklar için bizimle savaşıyor. Bu nedenle diğer oyuncularla ittifak kurarak bize saldıran oyunculara karşı kendimizi koruyoruz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Last Empire-War Z

    Last Empire-War Z, karanlık zamanlarda eğiteceğiniz askerler ile düşman güçlerine karşı çıkmanız gereken heyecanlı ve eğlenceli bir Android strateji oyunu.
  • Wars of Empire

    Wars of Empire Android İndir: Türk yapımı online strateji oyunu
  • Age of Warring Empire

    Age of Warring Empire kaliteli bir strateji oyunudur
  • Invasion: Modern Empire

    Invasion: Modern Empire, detaylı görsellere sahip gerçek zamanlı strateji oyunu.
  • Empire: Origin

    Empire: Origin ile mobil platformda sürükleyici bir strateji oyunu oynayacaksınız.
  • Royal Empire: Realm of War

    Royal Empire: Realm of War mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Bid Wars Pawn Empire APK

    Bid Wars Pawn Empire APK, açık artırmaya dayanan mobil strateji oyunu. İş simülatörü oyunları sevenlere de tavsiye ederiz.
  • Grow Empire Rome APK

    Grow Empire Rome APK, imparatorluk kurma ve yönetme oyunlarını sevenler için kule savunma ve savaş strateji oyunu.