Enemy Lines

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
101 TOPLAM İNDİRME

Enemy Lines, uuzn soluklu bir strateji oyunu arayanların mutlaka denemesi gereken yapımlardan bir tanesi.

Enemy Lines, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz aksiyon dozu yüksek bir strateji-savaş karşımı oyun olarak tanımlanabilir. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda bize verilen belirli bir toprak parçası üzerinde kendi üssümüzü kurmaya ve askeri yönden gelişerek düşmanlarımızla mücadele etmeye çalışıyoruz.

Aynı kategoride yer alan savaş ve strateji oyunlarında geçerli olan ekonomi ve askeri güç dengesi bu oyunda da mevcut. Ne kadar güçlü bir ekonomiye sahipsek askeri yapımız da o kadar güçlü oluyor. Bildiğiniz gibi savaşlardan galibiyetle çıkabilmek için güçlü bir ordu şart.

Ordumuzu kurabilmek için topraklarımızdaki kaynakları verimli bir şekilde kullanmamız gerekiyor. Buna ek olarak düşmanlarımıza saldırarak da maddi gelir elde edebiliyoruz. Saldırı ve savunma konusunda farklı özelliklere sahip birimlerden yardım alabiliyoruz. Özellikle saldırı birimlerini düşman hatlarını aşma konusunda çok akıllıca kullanmamız gerekiyor. Aksi halde saldırımız başarısızlıkla sonuçlanabilir ve kazandığımızdan çok kaybedebiliriz.

Enemy Lines'ın en dikkat çeken yanlarından bir tanesi de başka oyuncularla klan kurabilme şansına sahip oluşumuz. Bu sayede rakiplerimiz karşısında daha sağlam bir duruşa sahip olabiliyoruz. Gerektiği zaman yardım alıp gönderebilmek, etkileşimi artırıyor ve keyifli dostluklar kurulmasını sağlıyor.

Genel olarak Enemy Lines kalite seviyesi yüksek ve sürükleyici bir strateji oyunu. Uzun soluklu bir oyun arıyorsanız Enemy Lines tercih etmeniz gereken yapımlardan bir tanesi.

Emircan Erdoğan

Enemy Lines

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME

Enemy Lines'ta kendi ülkemizi kurmaya ve askeri yönden gelişerek düşman topraklarına saldırmaya çalışıyoruz.

Enemy Lines, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir strateji oyunu olarak dikkat çekiyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulmasıyla ön plana çıkan oyunda aksiyon ve şiddet dolu savaşlara katılıyor, topraklarımızı ne pahasına olursa olsun korumaya çalışıyoruz.

Gerçek zamanlı savaşlara katıldığımız Enemy Lines'ta kendimize güçlü bir üs kurmak birincil görevlerimiz arasında. Elbette üssümüzün savunma gücüne çok önem vermemiz gerekiyor aksi halde düşman saldırıları karşısında düşebilir ve maddi kaynaklarımızı kaybedebiliriz. Güçlü bir orduya sahip olmanın yegane kuralı güçlü bir ekonomiye sahip olmaktır. Oyunda da bunu aynen uyguluyoruz. Kaynaklarımızı verimli bir şekilde kullanarak askeri yönden gelişiyor, düşmanlarımıza saldırarak onların kaynaklarını bünyemize katmaya çalışıyoruz. Bu sayede elde ettiğimiz maddi kaynakları kullanarak kendi birliğimizi geliştiriyoruz.

Oyunda çok sayıda birim var ve tahmin ettiğiniz gibi bu birimlerin her biri kendi özel yeteneklerine sahip. Bu birlikleri akılcı bir şekilde kullanarak düşman hatlarına sızmamız gerekiyor. Enemy Lines'ın en güzel yanlarından bir tanesi de oyunu oynayan diğer oyuncularla ittifaklar kurarak başkalarına saldırabiliyor oluşumuz. Bu sayede hem daha interaktif bir deneyim yaşamış oluyor hem de yeni arkadaşlıklar kurmuş oluyoruz.

Strateji oyunları oynamaktan hoşlananları fazlasıyla memnun edeceğini düşündüğüm Enemy Lines, her yönden kaliteli bir oyun ve bunu her ayrıntısında hissettirmekten geri kalmıyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • XCOM: Enemy Within

    XCOM: Enemy Within, ünlü strateji oyunu XCOM: Enemy Unknown'a gelen eklentinin mobil için yeniden tasarlanmış versiyonudur.
  • XCOM: Enemy Unknown

    XCOM: Enemy Unknown yüksek başarıya sahip bir mobil strateji oyunudur
  • Pipe Lines: Hexa

    Pipe Lines: Hexa'da zorlu ve keyifli bir bulmaca oyunu deneyimi bizleri bekliyor.
  • Enemy Strike

    Enemy Strike kaliteli bir FPS oyunudur
  • Enemy Strike 2

    Enemy Strike 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Enemy Waters

    Enemy Waters, İkinci Dünya Savaşı döneminin savaş gemileri ve denizaltılarını kullandığınız Android oyunu.
  • Behind Zombie Lines

    Hayatta kalmak için, ölümsüzlüğe doğru koşmalısın.
  • Cut Lines

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu